1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Los Angeles Clippers vs Atlanta Hawks

Los Angeles Clippers vs Atlanta Hawks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 09.01.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-01-09 13:22:00

Baschet NBA

09 Ianuarie 2022, 22:30

Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers

versus
Atlanta Hawks

Atlanta Hawks

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Clippers v Atlanta Hawks

Cliipers îi găzduiesc devreme azi pe Atlanta Hawks în Crypto.com Arena din Los Angeles urmând ca mai apoi, spre dimineață, Lakers să joace aici cu Memphis Grizzlies. Am selectat un pariu deja dar venim și cu alte sugestii pentru acest eveniment.

Los Angeles Clippers: Forma echipei, știri și statistici

Clippers suferă în absența lui Paul George și a lui Leonard iar rezultatele sunt foarte modeste. Deja gazdele au ajuns la 5 eșecuri consecutive în propria arenă și au coborât pe locul 9 în Conferința de Vest cu 19-21 bilanț, 12-12 în meciurile de acasă. 

În meciul cu Grizzlies, Clippers, ca mai toate echipele, a căzut pradă celei mai tari echipe din ligă în acest moment. Deși au fost fără Adams și liderul Ja Morant, plus antrenorul Taylor Jenkins, cei din LA trebuiau să aibă un mare avantaj, Dillon Brooks s-a accidentat și el devreme, practic Clippers au devenit favoriți în acea clipă. Reggie Jackson a avut 18 puncte cu un ineficient bilanț de 5/15 din acțiune, Brandon Boston Jr. A terminat cu 13 puncte iar Morris a fost cel mai bun om al gazdelor cu 29 de puncte, 8 recuperări și două pase decisive. 

Zubac a revenit din protocolul de sănătate și siguranță al ligii și a terminat cu 8 puncte și 7 recuperări. Luke Kennard (carantină) și Jason Preston (probleme la picior) sunt indoielnici pentru jocul de azi în timp ce Paul George va fi reevaluat în 3-4 săptămâni, Isaiah Hartenstein e absent pe termen nelimitat la fel ca și Kawhi Leonard.

Clippers marchează ușor peste 105 puncte în medie și dacă vor să se impună cu această ocazie le trebuie mai mult de 105 puncte plus o apărare mai organizată. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atlanta Hawks: Forma echipei, știri și statistici

Hawks vin după eșecul din această arenă cu Lakers, 118:134, meci în care au fost conduși încă de la începutul jocului și nu au mai putut întoarce soarta partidei. Trae Young a terminat jocul ce 25 de puncte, 9 recuperări și 14 pase decisive, Collins a adăugat 21 de puncte și 8 recuperări iar Huerter și Bogdanovic câte 16 respectiv 15 puncte. 

Clint Capela s-a accidentat și nu a terminat meciul pe parchet și e incert pentru astăzi. Cameron Oliver si Gorgui Dieng se află în protocolul de sănătate și siguranță al ligii și sunt discutabili în timp de DeAndre Hunter și Solomon Hill sunt out.

Trae Young este unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din ligă însă pe fază defensivă probabil e cel mai slab, ajutorul său în apărare e aproape nul. Young a declarat după înfrângerea cu Portland că echipa își va îmbunătăți jocul față de sezonul trecut, iar remărcile au apărut brusc, Nate McMillan fiind vizat de o schimbare, asta pentru că Lloyd Pierce și-a pierdut slujba în startul sezonului trecut. Colegii lui par sătui de succesul personal al lui Young în măsura ce echipa tot pierde, aceștia fac toată treaba defensivă iar Trae culege doar laude. 

Atlanta marchează 111.3 puncte în medie cu care ocupă locul 7 în ligă când vine vorba de ofensivă și primește 111.6, abia locul 25 la capitolul defensivă. 

Statistica meciurilor directe Los Angeles Clippers v Atlanta Hawks

Cele două echipe se vor întâlni pentru prima dată în noul sezon. 

Cote pentru Los Angeles Clippers v Atlanta Hawks

Clippers pornește cu șansa a doua azi mai ales că au jucat aseară și au pierdut tot acasă cu Grizzlies, 108:123. Fără vedetele Paul George și Kawhi Leonard, aceștia își vor păstra statutul de underdog cel puțin în fața echipelor cu nume din ligă. În ciuda eșecului de ieri mă aștept ca cei de la Clippers să revină montați și mai determinați pe parchet iar o eventuală victorie e cotată cu 2.85 la Superbet . De urmărit și Trae Young pentru un double-double, 1.72 oferă Betano pentru această performanță personală în contul vedetei din Atlanta.

Los Angeles Clippers vs Atlanta Hawks Pont: Los Angeles Clippers +8.5 puncte handicap

Clippers sunt în cădere liberă după ce au pierdut 9 din ultimele 12 meciuri și 3 la rând însă nici Atlanta nu a fost cu nimic mai presus, cedând 7 din ultimele 10 jocuri. Atlanta are mai mult din nucleul lor sănătos însă eșecul cu Grizzlies cred că ii va face pe Clippers să iasă în atac știind că nu se vor confrunta cu multă opoziție defensivă. Alegerea finală e un handicap de +8.5 puncte acoperit de gazde, la cotă 1.60 în oferta celor de la Betano pariuri sportive. Oaspeții pierd în medie deplasările la 2.5 puncte diferență și cum efortul lor defensiv e foarte scăzut nu merită nicidecum atenție pentru a câștiga, cel puțin departe de casă, valoarea mai mare se află în handicapul acoperit de gazde decât în victoria oaspeților, chiar daca Clippers joacă fără zi de odihnă.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici