1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Indiana Pacers vs Brooklyn Nets

Indiana Pacers vs Brooklyn Nets. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 06.01.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-01-05 11:07:00

Ponturi baschet NBA

06 Ianuarie 2022, 02:30

Indiana Pacers

Indiana Pacers

versus
Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Indiana Pacers v Brooklyn Nets

Gainbridge Fieldhouse din Indianapolis va fi gazda întâlnirii dintre Indiana Pacers și Brooklyn Nets, eveniment pentru care am pregătit un pariu dar și alte sugestii. 

Indiana Pacers: Forma echipei, știri și statistici

Se vorbește tot mai mult de o reconstrucție în Indiana iar vedete precum Sabonis sau Turner sunt menționate pentru urmatoare trade-uri convenabile pentru echipa, mai ales ca aceștia au printre cele mai mari salarii din formație. 

În acest sezon echipa nu a reușit să fie deloc constantă și va fi greu sa prindă playoff-ul dacă continuă forma această. Ajunsă la 5 eșecuri consecutive, Indiana a coborât pe 13 în Est, la 4 victorii și jumătate în spatele ocupantei locului 10, Boston Celtics. 

Brogdon, Warren și McConnell sunt accidentați iar Duarte, Lamb, Martin și Jackson se află în protocolul de sănătate și siguranță al ligii și așteaptă o nouă serie de testări pentru a afla când vor putea juca.

Pacers au a 18-a ofensivă din ligă cu 107.7 puncte înscrise în medie și a 16-a defensivă cu 107.5 puncte permise pe meci. 

Azi noapte în New York, Pacers au pierdut 94:104 și rămâne de văzut câtă forță mai au pentru încă un meci jucat în nopți consecutive. Doar de 76 de ori au aruncat aceștia la coș și au stat groaznic la capitolul 3 puncte, cu 9 coșuri bifate din 38 de tentative. 

Turner este curtat insistent de Lakers și Indiana pare decisă sa scape de acesta pentru a aduce jucători cu o mai mare motivație în primul rând, dacă vor să prindă playoff-ul vor face multe sacrificii. Pascal Siakam, De'Aaron Fox sau Ben Simmons sunt ținte teoretice pentru 'galbeni' în următoarea perioadă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

Brooklyn a comunicat că Irving își va face debutul în acest sezon cu ocazia asta în Indianapolis. Kyrie a ieșit pe 28 decembrie din protocolul de sănătate și siguranță al ligii și s-a pregătit intens în aceste zile pentru a juca din nou la cel mai înalt nivel. Acesta a pierdut peste 7 milioane datorită faptului că nu s-a vaccinat și a refuzat să joace însă echipa fiind forțată de perioada grea de pandemie l-a rechemat. N-ar fi o problemă acești bani la cât încasează el însă fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă din nou super trio-ul Durant-Harden-Irving la treabă. 

Nets erau oricum favoriți însă revenirea lui Kyrie îi pune într-o postură și mai clară, mai ales că Pacers joacă în nopți consecutive. Ma îndoiesc că aceștia vor pierde și al 4-lea meci la rând ținând cont că au atâtea circumstanțe favorabile.

Bulls i-a depășit în conferință și au preluat șefia în Est iar Nets au rămas cu 23-12 bilanț. Totuși oamenii lui Steve Nash sunt cei mai buni din ligă când vine vorba de meciurile jucate în deplasare, doar 3 eșecuri suferite în 16 meciuri.

Harris e singurul mare absent pentru oaspeți azi, el fiind accidentat de mai mult timp. 

Statistica meciurilor directe Indiana Pacers v Brooklyn Nets

Nets au învins rivalii din Conferință în startul sezonului, 105:91, în propria arenă, atunci Durant, Harden și Aldridge reușeau 72 de puncte împreună. 

Cote pentru Indiana Pacers v Brooklyn Nets

Circulă zvonuri cum că Irving va juca la noapte pentru Brooklyn și cu toate vedetele la dispoziție nu cred ca Nets va suferi a patra înfrângere consecutivă, Superbet oferă cotă 1.40 pentru un succes al oaspeților în timpul regulamentar 

Indiana Pacers vs Brooklyn Nets Pont: Brooklyn Nets -4.5 puncte

În Indianapolis câștigă greu orice echipă, indiferent de circumstanțe. Totuși Indiana pare lipsită de inspirație și motivație, au ajuns la 5 eșecuri la rând și par a nu avea soluții în ofensivă mai ales. Nets îl iau pe Irving din nou și cred că acesta va ajuta enorm echipa în ciuda faptului că abia acum debutează în noul sezon. Prestațiile bune ale oaspeților din acest sezon, mai ales în deplasare, faptul ca au toate vedetele apte de joc, fac pentru mine o mare favorită din ei cu această ocazie. Indiana a eșuat în a acoperi handicapul în 5 din ultimele 7 jocuri împotriva unor echipe din Conferința de Est.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici