Houston Rockets vs Sacramento Kings. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 09.02.2023

NBA

Cota: 1.72

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

08 Feb 2023 09:05 751 0
Logo Houston Rockets Houston Rockets
Logo Sacramento Kings Sacramento Kings
VS
03:10 09 Februarie 2023
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Houston Rockets v Sacramento Kings

Sacramento Kings joacă e serie de două jocuri la rând în Toyota Center din Houston. În primul joc 'regii' s-au impus 140:120 iar acum pornesc din nou ca favoriți. Pariul propus pentru acest eveniment îl găsiți la finalul analizei. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Houston Rockets: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Houston trece printr-o perioadă dificilă, pe lângă faptul că cel mai slab record din Vest cu doar 13 victorii în 54 de jocuri, echipa a fost foarte modestă în defensivă, au cedat 111:117 cu Raptors acasă apoi în Oklahoma au permia 153 de puncte și au marcat 121 iar cel mai recent joc l-au pierdut chiar cu Kings, 120:140, tot acasă. 

Managerul Stephen Silas e foarte nemulțumit de efortul defensiv din ultimele două jocuri în special și asta am văzut după ultimul eșec când zâmbetul i-a dispărut la conferința de presă. Din toate declarațiile după meciul trecut reiese această nemulțumire a antrenorului. 

Centrul Alperen Sengun, aflat la al doilea an în ligă, a jucat destul de modest în ultimul joc deși a devenit titular indiscutabil însă cutremurul din Turcia l-a afectat foarte mult, el având foarte multe rude și cunoștințe acolo. Această stare ar putea predomina jocul turcului și în acest joc.

Singurele vești pozitive din tabăra gazdelor se îndreaptă către Rising Stars NBA, eveniment ce adună tinerii din primul an și din anul doi din ligă. Începătorul Jabari Smith Jr și jucătorii din anul 2, Sengun și Jalen Green au fost selectați pentru a participa acolo. 

Rockets au 110.1 puncte marcate pe meci fiind penultimii în ligă la acest capitol în timp ce apărarea e pe 25 cu 118 puncte permise. Echipa adună 46.7 recuperări pe meci ocupând locul 4, singurul capitol la care se remarcă în fapt tinerii din Houston. Au o medie de 22.5 assisturi, locul 29 si tot locul 29 la procentajul din acțiune, 45.2%.

Garrison Mathews rămâne incert pentru acest joc în timp ce Kevin Porter Jr e listat ca absent în acest moment. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Sacramento Kings: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Sacramento se află în grafic pentru postsezon, echipa având multe semne de întrebare la startul stagiunii. D'Aaron Fox a și declarat că va cere un trade dacă echipa nu se află pe loc de play-off până la pauza cauzată de All-Star Game. Echipa se află 3 în Vest cu 30-23 bilanț, neașteptat pentru toată lumea, cu 9 zile rămase până la evenimentul mult așteptat din sezon. 

Deonte Burton avea un contract de 10 zile cu echipa și nu va mai continua după ce oaspeții l-au adus pe Kessler Edwards de la Nets, primind și cash din Brooklyn pentru această tranzacție. 

Pe lângă parcursul excelent de până acum cu Sabonis și Fox căpitani la cârma echipei, Keegen Murray se face remarcat tot mai mult. Acesta a primit pentru a două lună la rând distincția de începătorul lunii în Vest. 

Singurul lucru de care Mike Brown poate fi nemulțumit e apărarea, echipa permite 116.6 puncte fiind pe locul 22 la acest capitol. Totuși Kings au cea mai bună ofensivă din NBA cu medie de 119.3 puncte marcate. Echipa adună 41.9 recuperări pe meci fiind doar pe locul 24 însă compensează cu 49.3% procentaj din acțiune, al treilea cel mai bun din ligă și sunt pe locul 5 la assisturi cu medie de 27.

Nu există probleme de lot la oaspeți.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Houston Rockets v Sacramento Kings

Kings s-au impus cu 140:120 în jocul recent disputat.

În ianuarie am avut alte două jocuri, în Sacramento, acolo tot Kings s-au impus de fiecare dată, 134:115 respectiv 139:114.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Houston Rockets v Sacramento Kings

1.29 oferă Betano pentru o victorie a oaspeților. Recomandarea noastră merge spre un handicap ajustabil în favoarea celor din Sacramento. Ochii și pe Fox pentru over 6.5 assisturi la cotă 1.85 dar și Sabonis merită o miză modestă pentru un triple-double, cotă 4.25 la Betano 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Houston Rockets vs Sacramento Kings Pont: Sacramento Kings -6.5 puncte handicap

Echipele în cauză se află la poluri opuse, gazdele sunt pe ultimul loc în Vest cu cel mai slab bilanț din conferință în timp ce oaspeții vor să își păstreze locul pe podium. Mizăm pe Kings aici și totodată pe un handicap ajustabil selectat din oferta Betano pariuri sportive. Apărarea din Houston e teribil de slabă și acesta e principalul motiv pentru pragul ales. În susținerea ideii menționăm că Sacramento s-a impus în cele 3 jocuri directe din acest sezon la diferențe de 20-25 de puncte, marcând cu fiecare ocazie minim 135 de puncte. Dacă ofensiva își face datoria nu vad cum Rockets ar putea ține pasul cu Kings, echipă ce deține cel mai bun atac din ligă. În plus nu sunt absențe la oaspeți iar aceștia pot face diferența și cu ajutorul rezervelor.

Pont pariuri: Sacramento Kings -6.5 puncte handicap

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

20

Castigate:

8

Pierdute:

12

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici