1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Houston Rockets vs Memphis Grizzlies

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 20.03.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-03-20 14:29:00

Baschet NBA

20 Martie 2022, 21:40

Houston Rockets

Houston Rockets

versus
Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Houston Rockets v Memphis Grizzlies

În această seară, Memphis Grizzlies călătoresc în Texas pentru a se confrunta cu Houston Rockets pentru a 4-a și ultima oară în acest sezon. Alegerea noastră o găsiți la finalul articolului. 

Houston Rockets: Forma echipei, știri și statistici

Houston a pierdut recent cu Indiana 118:121 și a ajuns la 4 eșecuri consecutive. În ultimele 3 jocuri au încasat 126 de puncte în medie și continuă să dețină cea mai slabă apărare din ligă în ciuda faptului că dețin cel mai rapid tempo.

Echipa a jucat tot sezonul fără vedeta John Wall deși acesta are unul dintre cele mai mari contracte din NBA.  Rămâne de văzut ce proiect vor dezvolta la vară și dacă Wall va fi convins să rămână, deși puține echipe își permit salariul său în acest moment. 

Raportul de accidentări îl indică pe Gordon ca fiind discutabil pentru azi în timp ce Usman Garuba e out pe termen nelimitat după entorsa suferită la glezna stânga. Trevelin Queen va juca în următoarea perioadă pentru echipa afiliată în G-League.

Echipa începe să fie motivată și potențialul grupului a fost remarcat de mulți antrenori din liga, Monty Williams, antrenorul de la Suns lăudând recent forța ofensivă a echipei și potențialul imens pentru următorii ani. În acest sezon nu le rămâne decât să dezvolte schemele de joc și să îmbunătățească în principal apărarea, în plus au o alegere importantă în primul tur din draft, fapt ce le-ar putea adaugă în roast încă un tânăr de perspectivă. 

Houston ocupă locul 18 când vine vorba de ofensivă cu 109 puncte înscrise în medie și sunt ultimii la capitolul apărare cu 118.4 puncte permise pe meci.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Memphis Grizzlies: Forma echipei, știri și statistici

Deși au riscat și l-au jucat pe Ja Morant în ultimul meci, urșii au pierdut în Atlanta cu toate că adversarii au fost fără Trae Young și John Collins. Pe lângă eșecul 105:120, Morant a ieșit accidentat, resimțind dureri la genunchi.

Nu e panică însă în rândul formației, antrenorul calmându-și fanii după ce a declarat că problema lui Ja nu e majoră și va încerca să fie precaut, oferindu-i suficient timp de refacere pentru a fi apt complet în play-off.

Grizzlies au ca obiectiv principal păstrarea locului secund în Vest în principiu, Suns au deja 9 jocuri avans cu 11 runde înainte de finalul sezonului regulat, care se va încheia pe 11 aprilie. Aceștia au avantaj de 0.5 jocuri față de Warriors iar locul 2 le oferă avantajul terenului propriu în cazul în care vor ajunge în semifinalele conferinței. 

Memphis dispune de al 5-lea atac din ligă cu 114.6 puncte înscrise în medie și a 13-a apărare cu 109.5 puncte permise pe meci. Pe lângă Morant și Tillie e absent pentru acest joc.

Oaspeții au un final de sezon extrem de greu, de departe cel mai greu dintre toate echipele. Urmează meciuri acasă cu Nets, Bucks, Warriors și Suns, deplasare la Jazz și Denver și ultimul meci cu Boston acasă,  toate echipele fiind pretendente la titlu. Totuși cu rivalele de conferință au 8-2 bilanț în acest sezon!

Statistica meciurilor directe Houston Rockets v Memphis Grizzlies

În acest sezon am avut 3 confruntări directe între cele două echipe, foarte spectaculoase de altfel. Memphis s-a impus acasă în primele două jocuri, 136:102 respectiv 113:106 în timp ce Rockets a câștigat pe 7 martie cu 123:112.

Cote pentru Houston Rockets v Memphis Grizzlies

Memphis ar trebui să câștige astăzi în ciuda ultimei înfrângeri de aici și a faptului că nu îl vor avea pe Ja Morant pe parchet. BETANO oferă 2.20 pentru 2 & over 232.5 puncte înscrise iar Bane și Jackson sunt de urmărit la over puncte, primul are prag de 21.5 iar al doilea 18.5

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies Pont: Memphis Grizzlies peste 120.5 puncte înscrise

Chiar dacă e fără Ja Morant e greu de crezut că Memphis va pierde pentru a doua oară în două săptămâni în clădirea celei mai slabe echipe din ligă. Mizez pe o revanșă a oaspeților după eșecul de pe 7 martie și în special pe minim 121 de puncte înscrise de ei, la o cotă de 1.65 în oferta celor de la Betano pariuri sportive. Rockets au încasat în 3 din ultimele 4 jocuri minim 121 de puncte, doar Mavericks s-au oprit la 113 și asta pentru că au jucat într-un tempo scăzut. Gazdele sunt pe locul 1 la tempo în ligă oar oaspeții pe 6, asta în mod normal indică un meci de over și acum. Cred că oaspeții vor avea o mai bună eficiență în atac și vor marca foarte mult în fața celei mai slabe apărări din ligă, recent marcând 125 de puncte în Oklahoma și 135 în Indiana, echipe care stau mai bine decât Houston atât în clasament cât și la capitolul apărare.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici