1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Houston Rockets vs Dallas Mavericks

Houston Rockets vs Dallas Mavericks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 12.03.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-03-11 14:31:00

Baschet NBA

12 Martie 2022, 03:10

Houston Rockets

Houston Rockets

versus
Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Houston Rockets v Dallas Mavericks

Houston Rockets și Dallas Mavericks se întâlnesc în această noapte în Toyota Center. Am pregătit deja un pariu pe care îl găsiți la finalul analizei dar avem și alte sugestii pentru acest eveniment.

Houston Rockets: Forma echipei, știri și statistici

Houston a pierdut 5 din ultimele 7 jocuri, toate în fața unor echipe de top însă cele două victorii au venit de asemenea în fața unor echipe cu nume, 123:112 cu Grizzlies aici și 139:130 cu Lakers, tot acasă, în cel mai recent joc.

Echipa a ajuns la 17-49 bilanț în acest sezon și este la 3 jocuri în spatele celor de la Oklahoma City Thunder, echipa ce ocupă locul 14 în Vest. Rămâne de văzut dacă gazdele vor scăpa de rușinea ulimului loc în conferință până la finele sezonului. 

Jalen Green a fost pe tot parcursul sezonului principalul jucător în jurul căruia s-au învârtit toate planurile echipei. Creșterea acestuia a fost principala grijă a francizei în acest sezon. Jalen a fost a doua alegere din draftul de anul trecut și se pare că resursele acordate evoluției și dezvoltării acestuia dau roade în acest final de sezon, el având minim 20 de puncte înscrise în 7 din ultimele 9 meciuri. 

Raportul de accidentări oferit de echipă îl indică out pe Garuba în timp ce Schroder, Wood și Tate sunt discutabili. Trevelin Queen a fost trimis înapoi în G League la echipa afiliată. Situația lui John Wall rămâne sun semnul întrebării, probabil în vară boardul va discuta cu el și dacă nu se găsesc soluții cel mai sigur va fi schimbat, el având și un contract imens, peste 40 de milioane pe an.

Gazdele marchează 109 puncte în medie ocupând locul 18 în ligă la acest capitol și au cea mai slabă apărare cu 118.1 puncte permise pe meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Dallas a făcut un duș rece recent, a pierdut 77:107 cu New York Knicks acasă, într-una din cele mai dureroase eșecuri în fața propriilor fani din ultimele luni. Asta după ce câștigase 5 jocuri consecutive cu echipe de elită precum Utah Jazz, Golden State Warriors în două rânduri sau Lakers, toți rivali de conferință. 

Probabil Dallas vor schimba altitudinea și nu vor etala același joc ca în umilința cu Knicks,  deși în defensivă au arătat grozav. Au 27/86 din acțiune, practic 31.4% procentaj și 6/44 din afara arcului de cerc, dar Doncic a terminat jocul cu 31 de puncte  înscrise. 

Tim Hardaway Jr, Marquese Chriss și Theo Pinson sunt out pentru acest meci. Frank Ntilikina e incert în timp ce Jalen Brunson și Dorian Finney-Smith sunt discutabili, deși cei doi au jucat cu Knicks și cel mai probabil vor prinde minute din nou.

Dallas încep această călătorie cu meciul din Houston, pe care trebuie să îl câștige fără dubii, pentru ca urmează meci în Boston, în Brooklyn, în Philadelphia ca mai apoi în Charlotte. După această serie Mavs se întorc acasă pentru a-i găzdui pe Minnesota Timberwolves, altă rivală directă pentru play-off. 

Oaspeții au 24-8 în noul an și au câștigat 11 din ultimele 14 jocuri, fiind una dintre cele mai in formă formații din ligă. 

Statistica meciurilor directe Houston Rockets v Dallas Mavericks

În startul sezonului Dallas a câștigat 116:106 acasă cu Rockets, ca la începutul anului, pe 8 ianuarie, să se impună și în Houston, 130:106, fără Luka Doncic. 

Cote pentru Houston Rockets v Dallas Mavericks

Dallas e mare favorită și mă aștept să câștige la diferență de două cifre acest joc. Over-ul merită atenție dar și selecția 2&over 224.5 puncte din oferta Betano merită luată în calcul. La speciale, ochii pe Doncic, potențial meci de triple-double pentru el

Houston Rockets vs Dallas Mavericks Pont: Peste 215.5 puncte

Ambele formații vin după zi de odihnă și ar trebui să fie cât mai implicate, astfel mizez pe over 215.5 puncte la o cotă de 1.42 selectată din oferta celor de la Betano pariuri sportive. Pragul de mijloc e la 224.5 și cred că poate fi depășit, ca măsură de siguranță am ales unul mult mai accesibil. Houston permite peste 118 puncte pe meci și Dallas are potențial să sară de acest prag fără probleme. Totodată gazdele joacă în cel mai rapid tempo din ligă, fapt ce îl putem contracara cu ultimul loc ocupat de Dallas la acetmst capitol. Nu cred că oaspeții vin aici să impună un tempo scăzut ținând cont că au in față cea mai slabă defensivă din ligă, ci mai degrabă vin să marcheze cât mai mult și să plece victorioși. Au fost 228 de puncte în meciul jucat la începutul anului aici, acum e și Doncic apt de joc, fapt ce ar trebui sa conteze. Rockets au 13 meciuri din ultimele 19 în propria arenă terminate cu over.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici