1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 14.05.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-05-13 13:07:00

Baschet NBA

14 Mai 2022, 05:00

Golden State Warriors

Golden State Warriors

versus
Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies

1.57

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Golden State Warriors v Memphis Grizzlies

Mergem în San Francisco acolo unde Golden State Warriors caută să închidă seria cu Memphis Grizzlies. Jocul 5 a fost de poveste pentru urși însă experiența gazdelor va conta enorm și cred că vor ieși cu capul sus din această serie în ciuda faptului că nu au beneficiat de avantajul terenului propriu în această serie. Pariul propus îl găsiți la finalul analizei.

Golden State Warriors: Forma echipei, știri și statistici

Golden State nu a avut replică la demonstrația de forță a adversarilor în jocul 5 din Memphis și au cedat în final 95:134. Echipa a avut 45% din acțiune și 14/39 din teritoriul de 3 puncte însă problemă evidentă a fost defensiva care a permis coșuri ușoare pe tot parcursul jocului. 

Băieții lui Steve Kerr trebuie să strângă rândurile după ultima umilință și să câștige acest joc pentru a nu merge cu cuțitul la os în Memphis pentru un meci decisiv. Chiar dacă Iguodala, Payton și Wiseman lipsesc în continuare aceștia au suficient arme pentru a marca mai mult decât adversarii.

Andre Iguodala a fost exclus pentru restul seriei cu Grizzlies și va fi reexaminat peste 10 zile, ceea ce înseamnă că va rata și primele jocuri din finală în cazul în care Warriors se califică. Veteranul de 38 de ani va deveni agent liber la finalul stagiunii, el având semnat un contact cu echipa doar pentru acest sezon iar experiența lui ar fi ajutat enorm în această fază avansată a competiției. 

Turnover-urile continuă să-i afecteze pe războinici, mai ales în jocul 5 când au permis 29 de puncte din totalul de 22 de mingi întoarce aiurea, 14 asemenea greșeli venind până la pauză. Cu Steve Kerr încă în protocolul de sănătate și siguranță al ligii echipa ar putea avea ceva problemele, însă managerul va afla în cursul zilei dacă va putea sta pe bancă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Memphis Grizzlies: Forma echipei, știri și statistici

Grizzlies au reușit una dintre cele mai mari victorii din ultimii ani din play-off în jocul precedent. Au condus și cu 55 de puncte diferență aproape de finalul sfertului 3 iar la final au avut 39 de puncte avans. Echipa a aratat încă o dată că nu stă în Ja Morant și că poate câștiga jocuri și fără vedeta lor.

Apărarea a funcționat exemplar în jocul 5 iar ofensiva nu a întâlnit multă agresivitate și a marcat relativ ușor. Echipa i-a permis în dese rânduri lui Draymond Green să arunce la coș și au păzit mai bine celelalte guri de foc ale  adversarilor, Curry și Thompson în special. Kuminga e încă foarte tânăr și acest nivel îl depășește în multe rânduri iar Wiggins are momente în care ratează pe bandă rulantă. 

Abordarea trebuie să fie alta pentru gazde în acest joc 6, nicidecum la fel ca în jocul 5 sau cel puțin Green să își asume mai multe aruncări. Probabil Curry va conduce mai multe atacuri de această dată alături de Jordan Poole iar Grizzlies vor fi nevoiți să se apare mai răsfirat, nu la fel de compact cum au făcut-o în jocul precedent. 

Prezența lui Steve Adams sub panou va conta enorm, acesta a revenit în jocul 3 al seriei având minute limitate însă în jocul 4 respectiv 5 a fost la înălțime cu 10 puncte și 15 recuperări în meciul 4 și 7 puncte și 13 recuperări în ultimul joc.

Ja Morant rămâne out și pentru acest meci, fiind cea mai mare pierdere a echipei.

Statistica meciurilor directe Golden State Warriors v Memphis Grizzlies

3 din primele 4 meciuri ale seriei au fost câștigate de Golden State și doar jocurile 3 și 5 au fost rupte din context, existând un dezechilibru evident. Urșii au avut 55 de puncte avans în jocul 5 undeva la finalul sfertului 3, o diferență colosală mai ales că Ja Morant nu a jucat.

Cote pentru Golden State Warriors v Memphis Grizzlies

Golden State Warriors au cotă de 1.27 la Unibet pentru a câștiga acum, o cotă destul de mică dar foarte bună de încercat. Efortul defensiv al gazdelor ar trebui să fie mult mai mare după umilința din jocul 5 iar Draymond Green cu over 7.5 recuperări la cotă 1.75 poate fi o alegere foarte bună, dar și over 217.5 puncte la cotă 1.88 merge de încercat. 

Golden State Warriors vs Memphis Grizzlies Pont: Golden State Warriors -5 puncte handicap asiatic

Warrios trebuie să distrugă încrederea celor din Memphis în această noapte, mai ales că urșii au un moral fabulos după ultima victorie. Apărarea în primul rând trebuie să fie mai atentă, mai agresivă și să nu permită puncte ușoare în timp ce ofensiva trebuie să producă în special mai puține turnover-uri. Războinicii vor face ceea ce trebuiau să facă în jocul 5, să închidă socotelile mai exact cu Memphis. Oaspeții sunt pe drumul cel bun, au încropit un grup extrem de puternic dar nu cred că sunt pregătiți încă de o performanță așa mare, deci fără ezitare iau un handicap de -5 puncte asiatic în contul gazdelor la Unibet pariurisportive. Warriors au câștigat 142:112 jocul 3 al seriei și îi văd obținând biletele pentru finală după acest meci.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici