Golden State Warriors vs Dallas Mavericks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 21.05.2022

NBA

Cota: 1.42

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

20 Mai 2022 15:18 326 0
Logo Golden State Warriors Golden State Warriors
Logo Dallas Mavericks Dallas Mavericks
VS
04:00 21 Mai 2022
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Golden State Warriors v Dallas Mavericks

Golden State Warriors a câștigat fără emoții primul joc din finala Conferinței de Vest și în această noapte încearcă să își asigure un avantaj de două jocuri înaintea deplasării în Dallas, acolo unde urmează să susțină două partide. Pronosticul pentru acest joc îl găsiți la finalul analizei.

Golden State Warriors: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Warriors sunt pe val și după ce au trecut de Grizzlies în seria anterioară au luat deja avans în urma primului joc. Cu siguranță Steve Kerr vrea încă o victorie ținând cont că Dallas a plecat cu același handicap în seria cu Phoenix însă cine câștigă în deplasare pare a avea șanse reale la calificarea în marea finală.

Experiența gazdelor s-a văzut în primul joc și scenariul ar trebui să se repete, cel puțin din punct de vedere tactic. Ritmul alert impus ce aceștia i-au făcut deseori pe oaspeți să se sprijine de genunchi sau să fie cu mâinile în șolduri,  dând semne evidente de oboseală. 

În primul joc cei din San Francisco au avut 36/53 din spațiul de două puncte iar dinafara arcului de cerc au avut 10/29. Am avut 7 jucători la gazde cu minim 10 puncte marcate dintre care 3 cu minim 19 puncte marcate, Curry, Poole și Wiggins. 

Wiggins ar putea fi folosit într-un trade imens în această vară care îl vizează pe centrul celor din Utah Jazz, Rudy Gobert. Gobert este unul dintre cei mai buni jucători pe postul său și cel mai bun recuperator din ligă în ultimii ani, târgul acesta va face din Golden State o favorită certă și pentru sezonul următor dacă se va contura.

Wiseman, Iguodala și Payton continuă să absenteze însă gazdele nu duc lipsă de soluții, banca fiind la înălțime în jocul 1. 

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

După ce i-au executat pe Suns chiar în Arizona în jocul 7 și au obținut biletele către finala conferinței, cei din Dallas nu au reușit mare lucru în jocul inaugural. Chiar dacă au încetinit ritmul pe cât posibil aceștia au dat semne reale de oboseală și vor avea o serie infernală. 

Mi-e greu să cred că aceștia vor renunța ușor la luptă însă vor trebui să intre în ritmul propus de gazdr pentru a vedea la ce nivel sunt în acest joc 2. Evident că nu sunt la fel de eficienți însă au fost surprinși total în jocul 1, ei fiind echipa cu o apărare de top 3 în sezonul regulat și cea care a impus cel mai lent tempo.

Jason Kidd ar trebui să introducă ceva modificări în plan defensiv, gazdele plimbă mingea extrem de mult și toți jucătorii sunt implicați, semn că assiturile au fost distribuite de foarte mulți dintre ei, nu doar Doncic care livrează cel mai mult pentru echipă. 

Ca să țină aproape au nevoie de un meci mare făcut de Luka, care a fost apărat extrem de bine în primul meci. Doncic e conștient că toată greutatea e pe umerii săi și va da din nou totul pentru ca echipa sa să câștige.  Dallas a câștigat un joc din două aici în acest sezon.

Oaspeții au avut 20/38 din spațiul de la două puncte, un procentaj extrem de bun, însă au pierdut mult din teritoriul de 3 puncte acolo unde au avut doar 11 coșuri, cu unul mai mult decât Dubs însă cu 19 tentative mai mult decât aceștia, 48 în total.

Tim Hardaway Jr rămâne incert și nu are setată o dată pentru întoarcere. 

Statistica meciurilor directe Golden State Warriors v Dallas Mavericks

112:87 a fost scorul în primul meci al seriei. Oaspeții au câștigat 3 din cele 4 jocuri disputate în sezonul regulat.

Cote pentru Golden State Warriors v Dallas Mavericks

Golden State o favorită și astăzi iar handicapul e setat la fel ca în primul joc, 1.88 la Betano pentru -6.5 puncte în favoarea gazdelor. La aceeași agenție avem 1.62 pentru sub 218.5 puncte

Golden State Warriors vs Dallas Mavericks Pont: Golden State Warriors câștigă

Ofensiva gazdelor a fost motivul principal pentru victoria obținută în jocul 1 dar per total defeniva a limitat enorm de mult aportul ofensiv al oaspeților. Wiggins l-a jenat pe Doncic în multe rânduri iar pe plan ofensiv l-a atacat și l-a pus în dificultate. Turnover-urile au fost o problemă pentru gazde însă oaspeții nu au profitat. Probabil va fi nevoie de mai mult de un joc ca Dallas să intre în ritmul alert propus de gazde și scenariul e plauzibil pentru un nou succes al favoriților. Warriors e mai degrabă o versiune a echipei care a câștigat titlul în 2014-2015, fără Kevin Durant în ofensivă însă cu Poole, Wiggins sau Looney iar pe atunci erau Bogut, Barnes sau Livingston. Cota am ales-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive

Pont pariuri: Golden State Warriors câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

25

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

1

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici