1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Golden State Warriors vs Dallas Mavericks

Golden State Warriors vs Dallas Mavericks, Ponturi Pariuri NBA 19.05.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-05-18 15:30:00

Baschet NBA

19 Mai 2022, 04:00

Golden State Warriors

Golden State Warriors

versus
Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Golden State Warriors v Dallas Mavericks

În această dimineață, în Chase Center din San Francisco, Golden State Warriors vor primi vizita celor de la Dallas Mavericks în primul meci al seriei din finala conferinței de vest. Această partidă este programată de la ora 04:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Golden State Warriors: Forma echipei, știri și statistici

După două sezoane consecutive în care au absentat din Playoff, Golden State Warriors s-au întors în finala conferinței, acolo unde au câștigat de cinci ori consecutiv, între sezoanele 2014-2015 și 2018-2019 inclusiv. După ce Kevin Durant a părăsit echipa, problemele s-au ținut lanț de elevii lui Steve Kerr, Klay Thompson suferind și el o accidentare ce l-a ținut două sezoane pe bancă, iar Steph Curry a fost și el indisponibil în sezonul 2019-2020, unul ce s-a dovedit a fi de reconstrucție pentru Warriors.

Acum, lucrurile s-au așezat în sfârșit pe un făgaș normal în trupa lui Kerr, iar Warriors arată ca o pretendentă cu șanse mari la câștigarea unui nou titlu. În primele două serii, Warriors i-au învins pe Denver Nuggets, 4-1 la general, respectiv Memphis Grizzlies, pe parcursul a șase jocuri, fiind cea mai eficientă echipă din vest din acest punct de vedere. Golden State au dominat întrecerile de pe propriul parchet, având un bilanț perfect, 6 victorii din tot atâtea meciuri în Chase Center.

Steph Curry a fost cel mai prolific marcator din Playoff, cu o medie de 26.9 puncte per meci, secundat de Klay Thompson, cu 20.4 astfel de reușite. Jordan Poole (19.4 PPG) și Andrew Wiggins (14.5 PPG) sunt ceilalți doi jucători din lot ce au înregistrat double digits average în acest postseason. Draymond Green a jucat și el un rol vital, mai ales în defensivă, fiind liderul echipei în trei categorii: recuperări (7.2 per meci), pase decisive (6.6 per meci) și capace (1.2 per meci).

Pentru a pune capăt seriei cu Memphis Grizzlies, Warriors au obținut un succes clar pe propriul teren, scor 110-96. Thompson și Curry au fost, încă o dată, providențiali, cei doi înregistrând, împreună, 59 de puncte, 15 recuperări și 7 pase decisive.

Gary Payton a suferit o accidentare în seria cu Grizzlies și, conform ultimelor informații, va rămâne în continuare indisponibil, în timp ce Andre Igoudala și Otto Porter Jr. sunt incerți pentru duelul din această dimineață.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Aflați cu cuțitul la os în seria cu Phoenix, începând cu un dezavantaj de două jocuri și fiind învinși în primele trei deplasări din Arizona, elevii lui Jason Kidd au întors soarta seriei în favoarea lor prin două evoluții entuziasmante, la baza cărora a stat, încă o dată, inspirația superstarului Luka Doncic. Deși porneau cu șansa a doua în fața campionilor en-titre din vest, Mavericks s-au impus la 27 de puncte pe teren propriu, respectiv 33 în deplasare, înregistrând cele mai dominante performanțe din post-season chiar atunci când aveau cea mai mare nevoie.

Luka a fost, din nou, imperial pentru Mavericks, slovenul înregistrând 33 de puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive în meciul al șaselea, respectiv 35 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive în partida decisivă. Grație acelor evoluții, el a rescris istorie, devenind jucătorul cu cea mai mare medie a punctelor înscrise înregistrată în meciuri în care se afla sub amenințarea eliminării (39.0 puncte per partidă). Menționam înaintea duelului decisiv cu Phoenix că Doncic va avea nevoie de aportul coechipierilor săi, lucru ce nu se întâmplase până în acel moment, dar Spencer Dinwiddie și Jalen Brunson au reușit să-și depășească condiția în jocul al șaptelea. Fiind foarte bine puși în valoare de Doncic, cei doi au bifat, împreună, 54 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, ambii înregistrând cifre mai mari decât media sezonului regulat. Rolul lor a fost unul cheie în partida decisivă, cu atât mai mult cu cât Tim Hardaway rămâne în continuare indisponibil din cauza unei accidentări la picior, iar Maxi Kleber nu pare să-și regăsească ritmul din spatele semicercului.

Pentru Dallas, acel succes a fost primul al sezonului în deplasare contra rivalilor din Phoenix și cea de-a treia victorie din șapte deplasări în aceste serii din Playoff. Totodată, acea victorie de luni dimineață a echivalat cu prima calificare în finala conferinței de vest pentru Mavericks din ultimii 11 ani. Ultima astfel de performanță avusese loc în sezonul 2010-2011, atunci când Dirk Nowitzki își conducea echipa către primul trofeu din istorie după o finală câștigată în șase jocuri în fața Miami Heat-ului lui Lebron James, Dwyane Wade și Chris Bosh.

Statistica meciurilor directe Golden State Warriors v Dallas Mavericks

Dallas Mavericks s-au impus în trei dintre cele patru dueluri directe din sezonul regulat, impunându-se inclusiv în cel mai recent duel din Chase Center, scor 107-101.

Cote pentru Golden State Warriors v Dallas Mavericks

Luka Doncic pare ca o forță greu de oprit în aceste momente, iar planul de joc pentru elevii lui Steve Kerr ar trebui să fie mai degrabă focusat pe oamenii din jurul slovenului. Mă aștept ca Doncic să nu fie lăsat să-și pună în valoare coechipierii cu o ușurință la fel de mare precum în duelul decisiv cu Suns, iar acest lucru ar putea însemna o responsabilitate mai mare pe umerii săi în ceea ce privește aruncările de la distanță și semi-distanță. Pentru over 32.5 puncte înscrise de Doncic, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.87.

Golden State Warriors vs Dallas Mavericks Pont: Golden State Warriors câștigă meciul

Din punctul meu de vedere, Golden State Warriors este echipa ce a impresionat cel mai mult în această ediție a Playoffurilor, cel puțin în conferința de vest. Trupa lui Steve Kerr este singura ce nu a cedat nici măcar un meci pe propriul teren, impunându-se în șase partide din tot atâtea disputate cu Denver Nuggets și Memphis Grizzlies. Warriors nu doar că au câștigat, dar au dominat întrecerile de pe parchetul din San Francisco, impunându-se la o diferență medie de 14.5 puncte. Klay Thompson și Steph Curry și-au revenit complet din punct de vedere fizic, cei doi înregistrând, împreună, 47.3 puncte per meci în Playoffuri. Mavericks au surprins plăcut prin calificarea în finala conferinței, însă rămâne de văzut cât de mult îi va mai putea căra Doncic și pe mai departe. Slovenul s-a dovedit un jucător aproape imposibil de oprit, libertatea cu care reușește să înscrie din aproape orice poziție, dar și să dirijeze ritmul, întreg jocul oaspeților de astăzi gravitând în jurul său. Mă aștept ca Steve Kerr să dejoace mai bine acest plan de joc și, în loc să-l dubleze pe Doncic, așa cum au încercat Phoenix sau Utah, să încerce o apărare om la om pentru a nu lăsa atât de multe spații deschise pentru restul coechipierilor. Golden State au un lot superior, atât ca starteri, cât și în ceea ce privește oamenii de pe bancă, beneficiază de avantajul terenului propriu, cât și de zilele suplimentare de pauză comparativ cu Mavs. Pronosticul meu merge pe victoria celor de la Golden State Warriors, pentru o cotă de 1.50. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici