1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. GSW - Brooklyn

Golden State Warriors - Brooklyn Nets, Ponturi pariuri Baschet NBA, 30.01.2022

Marian Cioată
Marian Cioată

2022-01-29 13:48:00

Ponturi baschet NBA

30 Ianuarie 2022, 03:30

Golden State Warriors

Golden State Warriors

versus
Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

1.42

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Golden State Warriors v Brooklyn Nets

Duminică, 30 ianuarie 2022, nu înainte de orele 03.30, este programat cel mai interesant meci la nopții din NBA, între Golden State Warriors și Brooklyn Nets. Pronosticul recomandat este unul favorabil californienilor, la o cotă avantajoasă preluată din oferta casei de pariuri sportive Betano.

Golden State Warriors: Forma echipei, știri și statistici

Golden State Warriors pare din nou o candidată serioasă la titlu în NBA, cu un Stephen Curry aflat în mare formă. Acesta și-a condus formația către locul secund ocupat în prezent în Conferința de Vest, în spatele celor de la Phoenix Suns. Valoarea acestei conferințe este net superioară celei din Est, primele 3 formații de aici - GSW, Suns și Memphis Grizzlies având mai multe victorii decât prima clasată din Est, Miami Heat.

Forma amfitrionilor este excelentă, cu 4 victorii consecutive în propriul fief. Acum vor juca cel de-al șaptelea meci consecutiv acasă, pierzând doar unul singur, 117-121 contra Indianei Pacers, după prelungiri. 

Curry, Wiggins și Thompson formează un trio redutabil, care speră să aducă din nou inelele de campioni în San Francisco.

De la gazde cel mai probabil vor lipsi Green, Wiseman și veteranul Andre Iguodala. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

Brooklyn Nets se află pe locul 6 în Conferința de Est, ultimul care asigură calificarea direct în optimile de finală. Ei domină Divizia Atlantic, alături de cei de la Philadelphia 76ers.

În continuare va absenta vedeta Kevin Durant, accidentat la genunchi, precum și Harris, Millsap, Claxton și Sharpe. În schimb este așteptat să evolueze la nivel ridicat Kyrie Irving, jucătorul care a semnat pentru a evoluat doar în deplasările celor de la Nets, în condițiile în care nu este vaccinat și nu are drept de joc la partidele de pe teren prorpiu. 

Irving și James Harden vor fi motoarele oaspeților, care vin însă după o serie de 3 înfrângeri consecutive - 118-124 vs Denver Nuggets și 96-106 vs Los Angeles Lakers, ambele acasă și un 125-136 pe terenul celor din Minnesota.

Steve Nash l-a odihnit pe Harden în ultima partidă, însă problemele de efectiv îi dau în continuare mari bătăi de cap tehnicianului canadian.

Statistica meciurilor directe Golden State Warriors v Brooklyn Nets

Golden State s-a impus în ultimul meci direct, disputat în deplasare, cu scorul de 117-99. Atunci la Brooklyn jucau Harden și Durant (fără Irving), iar de la oaspeți nu era încă refăcut Klay Thompson. Din ultimele 8 confruntări directe disputate în Chase Center, Nets nu a obținut decât o singură victorie, iar de cele mai multe ori au pierdut la handicap.

Cote pentru Golden State Warriors v Brooklyn Nets

Cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot încerca victoria gazdelor la handicap de -6.5 puncte, pentru o cotă și mai atractivă, de 1,95, preluată din oferta Betano pariuri sportive.

Golden State Warriors vs Brooklyn Nets Pont: Victorie Golden State Warriors

Mizez cu mare încredere pe victoria gazdelor din Chase Center, San Francisco. Brooklyn Nets vine în California cu multe absențe, în frunte cu superstarul Kevin Durant (fost dublu campion alături de GSW). Stephen Curry consider că va fi decisiv și în această noapte. El va fi susținut și de Wiggins și Thompson, iar per ansamblu lotul amfitrionilor arată mai bine, cu mai multe opțiuni pe bancă. Am ales acest pont din oferta casei de pariuri Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici