Detroit Pistons vs Golden State Warriors. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 20.11.2021

NBA

Cota: 1.85

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

19 Noi 2021 10:54 534 0
Logo Detroit Pistons Detroit Pistons
Logo Golden State Warriors Golden State Warriors
VS
02:00 20 Noiembrie 2021
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Detroit Pistons v Golden State Warriors

Acțiunea de vineri noapte ne duce în Little Caesars Arena acolo unde avem duelul dintre Detroit Pistons și Golden State Warriors (02:00). Curry & co. joacă al treilea meci la rând departe de casă asta după ce azi noapte au învins în Cleveland cu 104:89, pe spatele performanței celui mai bun jucător din ligă în acest moment, Stephan Curry, superstarul adăugând 40 de puncte în contul 'războinicilor'. În finalul analizei venim cu un pariu. 

Detroit Pistons: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Pistons (4-10) vin după succesul cu Pacers în care i-au limitat pe aceștia la 42% din acțiune, câștigând în final cu 97:89. 

Echipa e ultima în ligă când vine vorba de ofensivă, cu cea mai mică medie, 98.2 puncte înscrise/meci. Reconstrucția în jurul alegerii numărului 1 din draft, Cade Cunningham, necesită mult timp iar în actualul sezon e greu de crezut că vor prinde playoff-ul.

Avem 4 jucători în echipă care ies în evidență cu medii de peste 10 puncte, liderul echipei, Grant, cu 18 puncte și 4.3 recuperări, urmează Bey cu 14.1 puncte și 6.8 recuperări, Cunningham cu 13.7 puncte, 5.8 recuperări și 3.9 pase decisive și în cele din urmă Olynyk cu 12.5 puncte, însă acesta absentează din cauza unei accidentări.

Pe lângă media mediocră din ofensivă, 98.2 puncte înscrise/meci, formația mai înregistrează 40.8% din acțiune, 29.5% de la trei puncte, 48.9% de la două puncte și 76.8% de la libere. 

Pe lângă Olynyk lipsește și Smith.

Golden State Warriors: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Golden State conduce vestul cu 13-2 bilanț și a început seria deplasărilor. A pierdut primul meci din această serie la Hornets, 102:106 apoi a revenit la gustul victoriei prin două meciuri perfecte, 117:99 la Nets și 104:89 la Cavs. 

Klay Thompson se antrenează cu echipa după accidentarea grava de la tendonul lui Ahile și revenirea lui s-ar putea produce la finalul lui decembrie, în jurul Crăciunului. Cu Klay sănătos și în formă multă lume o vede favorită la titlu pe Golden State sezonul acesta.

Cu peste 115 puncte înscrise în medie echipa este în topul ligii la acest capitol iar stilul lui Curry îi scoate din sărite pe mulți adversari, acesta aruncând la coș din toate pozițiile.  

Echipa are 47.2% din acțiune până acum cu 35.5% din afara arcului de cerc. De la două puncte aceștia convertesc 57.9%, având unul dintre cele mai bune procentaje din ligă, iar de la libere avem în dreptul lor un procentaj de 78.5%.

Curry se luptă în vârful ierarhiei cu Durant atunci când vorbim de media de puncte, Stephan are 28.7 puncte înscrise în medie însă în ultimele 6 jocuri are peste 35 de puncte înscrise în medie, iar forma lui face ca echipa să fie una de temut în ligă. Acesta mai are 6.3 recuperări și 6.6 pase decisive în medie. Wiggins îl secondează la distanță destul de mare cu 18.1 puncte și 4.4 recuperări, iar Poole e și el acolo în listă cu 17.1 puncte. Draymond Green e și el un artizan al echipei chiar dacă aduce doar 8.4 puncte în medie, acesta contribuie cu 7.9 recuperări și 7.1 pase decisive, fiind liderul echipei la aceste capitole. 

Pe lângă Klay notăm și absența lui Wiseman, iar Iguodala rămâne incert și pentru azi. 

Statistica meciurilor directe Detroit Pistons v Golden State Warriors

Cele două echipe se află pentru prima dată față-n față în acest sezon însă observăm că meciurile din sezonul trecut au fost câștigate într-o manieră clară de Warriors, a fost 116:106 aici și 118:91 în San Francisco. Curry a ieșit coșgheter în ambele meciuri. 

Cote pentru Detroit Pistons v Golden State Warriors

În mod normal ar trebui să asistăm la o nouă victorie din partea celor de la Golden State, aceștia conduc Vestul cu 13-2 bilanț, iar pentru un succes la minim 6 puncte avans avem cotă 1.62 la Betano. Mai târziu când apare lista cu speciale jucători e de luat în calcul și Curry coșgheter, cel mai sigur e mare favorit la această categorie.

Detroit Pistons vs Golden State Warriors Pont: Golden State Warriors peste 108.5 puncte înscrise

Văd o victorie clară pentru oaspeți venită din nou în urma unei evoluții bune a lui Curry. Cred că vom vedea minim 109 puncte în contul oaspeților la fel cum s-a întâmplat și în cele două meciuri directe din sezonul trecut. Pe lângă media impresionantă de peste 115 puncte înscrise pe meci în acest sezon, 'războinicii' vin și cu procentaje excelente la majoritatea capitolelor, iar moralul e foarte ridicat. Oaspeții nu au coborât sub 103 puncte înscrise în acest sezon și au marcat peste 108 în 10 din cele 15 jocuri de până acum. Cota este preluată din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Golden State Warriors peste 108.5 puncte înscrise

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici