1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Detroit Pistons vs Charlotte Hornets

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 12.02.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-02-11 10:57:00

Baschet NBA

12 Februarie 2022, 02:10

Detroit Pistons

Detroit Pistons

versus
Charlotte Hornets

Charlotte Hornets

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Detroit Pistons v Charlotte Hornets

Little Caesars Arena va fi gazda întâlnirii dintre Detroit Pistons și Charlotte Hornets. Meciul promite multe puncte în sine iar la final găsiți alegerea noastră dar și alte sugestii de luat în calcul. 

Detroit Pistons: Forma echipei, știri și statistici

Seria de înfrângeri ale gazdelor se prelungește și după jocul din această noapte, Grizzlies au câștigat 132:107 aici. Deși nu au fost diferențe mari la procentajele din acțiune, urșii au avut 8 coșuri mai mult din teritoriul de trei puncte dar și 10 libere mai mult înscrise decât gazdele.

Jeremi Grant era la o despărțire iminentă de echipă în această perioadă de transferuri, multe echipe fiind pe urmele sale dar în cele din urmă acesta rămâne cu echipa pentru restul sezonului. 

În schimb Pistons au adăugat un all big man în echipa l, Marvin Bagley III. Dwane Casey a implementat un joc tot mai defensiv pe parcursul sezonului și potrivirea lui Bagley în acest sistem urmează să fie determinată ulterior, mulți privesc asta ca pe o slăbiciune. Ca parte a acestei înțelegeri dintre patru echipe, Trey Lyles și Josh Jackson pleacă în Sacramento iar Bucks se aleg cu două alegeri din a doua runda a următorului draft.

Killian Hayes e dat ca probabil pentru acest joc, Cade Cunningham a fost trecut ca absent iar Isaiah Livers e out pe termen lung. 

Gazdele ocupă locul 29 în ligă când vine vorba de ofensivă cu 102.1 puncte înscrise în medie și locul 25 la capitolul defensivă cu 111.9 puncte permise pe meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Charlotte Hornets: Forma echipei, știri și statistici

Hornets nu trece printr-o perioadă mai bună comparativ cu parcursul gazdelor, aceștia au ajuns la 6 eșecuri consecutive după 109:121 cu Chicago Bulls. 28-28 au bilanț 'viespile' în acest moment și foarte curând cred că vor fi depășiți și la Hawks, urmând să se lupte cel mai sigur cu Wizards și Knicks pentru ultimul loc în post-sezon. 

Oaspeții par mai mult cu gândul la vacanță,  la mijlocul săptămânii programul se întrerupe pentru pauza de All-Star Game iar tinerii așteaptă se pare acestă perioadă pentru a se odihni puțin. James Borrego a menționat acestă cauză în lipsa rezultatelor însă sunt și alte echipe tinere care merg ceas în acestă perioadă, Grizzlies și Raptors sunt primele exemple.

Charlotte se confruntă constant cu o mare problemă, oferă adversarilor un start lansat ca mai apoi să fie într-o continuă cursă de urmărire. În timp ce este una dintre cele mai active și spectaculoase echipe în ofensivă, Hornets este de asemenea o catastrofă în defensivă. 

Lipsa lui Gordon Hayward se resimte, echipa a pierdut 8 din ultimele 10 iar Gordon a lipsit în 7 meciuri și a jucat doar 6 minute cu Raptors, ieșind iar accidentat. Ca soluție pentru a întări alt post deficitar, cel de centru, echipa i-a trimis în Washington pe Vernon Carey și Ish Smith iar la schimb a venit Montrezl Harrell. Cifrele acestuia sunt bune, e bun le fază ofensivă dar majoritatea adverarilor mari s-au distrat împotriva lui.

Bouknight a fost listat ca probabil iar McDaniels și Martin sunt absenți pentru acest joc în timp ce Hayward e out pe termen mai lung. Hornets marchează 113.3 puncte în medie având a doua cea mai bună ofensivă din ligă dar sunt pe 28 când vine vorba de defensivă cu 114.3 puncte permise pe meci.  

Statistica meciurilor directe Detroit Pistons v Charlotte Hornets

Pe 6 ianuarie cei din Charlotte dispuneau de Pistons cu 140:111 acasă în singurul meci direct dintre cele două echipe în actuala stagiune. În noaptea lui 27 februrie cele două echipe se vor întâlni și a treia oară în acest sezon, în Charlotte. 

Cote pentru Detroit Pistons v Charlotte Hornets

Meciul are premise suficiente pentru un over iar Betano oferă 1.87 pentru over 223.5 puncte în meci. Tendința e pe over ținând cont că ambele echipe sunt printre ultimele în ligă când vine vorba de eficiență defensivă dar Hornets impun al doilea cel mai rapid tempo din ligă. 2 & over 223.5 este altă alegere, una mai curajoasă, Betano oferind 2.77 cotă pentru o victorie a oaspeților coroborată cu un over 

Detroit Pistons vs Charlotte Hornets Pont: Charlotte Hornets câștigă

Ambele echipe sunt intr-o pasă mai puțin bună însă Charlotte are motive mai multe să câștige, fapt pentru care merem pe mâna lor. Nu cred ca va fi un joc ușor însă pur și simplu mă aștept să marcheze mai mult decât adversarii. A fost 140:111 în meciul direct de luna trecută, astfel aceștia au un moral bun când vine vorba de un adversar precum Detroit, în plus au câștigat 7 din ultimele 8 meciuri directe cu aceștia jucate aici, inclusiv seria de 3 meciuri din sezonul trecut. Charlotte are o serie de 14 jocuri câștigate consecutiv cu Pistons începând cu 18 octombrie 2017, în plus gazdele joacă fără zi de odihnă, premise suficiente pentru a aborda acestă alegere. Ofensiva oaspeților ar trebui să facă diferența în acest joc!

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici