1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Detroit Pistons vs Boston Celtics

Detroit Pistons vs Boston Celtics. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 26.02.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-02-26 10:51:00

Baschet NBA

26 Februarie 2022, 19:10

Detroit Pistons

Detroit Pistons

versus
Boston Celtics

Boston Celtics

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Detroit Pistons v Boston Celtics

Mergem în Detroit pentru a prefața duelul dintre gazdele de la Pistons și cei de la Boston Celtics. Am pregătit deja un pariu pentru acest meci pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Detroit Pistons: Forma echipei, știri și statistici

Pistons a intrat în pauză din NBA cu o victoie, chiar aceea de la Botons de pe 17 februarie și a revenit la fel, câștigând 106:103 cu Cavaliers după un final palpitant. Doar la libere Pistons au fost mai buni ca procentaje dar au aruncat și de mai multe ori la coș decât adversarii lor, având cu 9 tentative mai mult.

În acest sezon gazdele ocupă ultimul loc în ligă când vine vorba de ofensivă cu 102.6 puncte înscrise în medie, la recuperări echipa e pe locul 28 cu 42.9 recuperări în medie pe meci, la pasr decisive pe locul 26 cu 22.7 assisturi în medie iar când vorbim de apărare echipa e pe 27 în ligă cu 112.4 puncte permise pe meci. 

Reconstrucția echipei pare că se îndreaptă în direcția bună, Marvin Bagley III a reușit la al 3-lea joc să contribuie cu 16 puncte având 8/13 din acțiune aducând evident multă energie de pe bancă. Și jocul defensiv a avut îmbunătățiri iar acest lucru ar putea ajuta echipa în tentativa de a prinde playoff-ul în sezonul următor. 

Jackson e singurul absent.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Celtics e una dintre echipele pe val din ligă, aceștia aveau 9 victorii la rând înaintea ultimului meci înainte de pauză căutată de All-Star Game iar Detroit au întrerupt această serie câștigând în Boston.

Verzii au revenit montați și au câștigat 129:106 în New York cu Brooklyn Nets după ce au condus partida încă din start, luând un avans de 13 puncte încă din primul sfert și nepermițând adversarilor să se apropie la mai mult de 12 puncte în urmatoarele 3 sferturi. 

Echipa e pe 6 în Est, ultimul loc care duce garantat în play-off,  fiind în spatele celor de la Cavaliers și urmăriți îndeaproape de Toronto. Tot lotul e sănătos și mă aștept ca până la final exhipa să rămână în top 6 în conferință. 

În actuala stagiune oaspeții ocupă locul 16 în ligă când vine vorba de ofensivă cu 109.2 puncte înscrise în medie, locul 2 la recuperări cu 46.6 în medie , locul 18 la pase decisive cu 23.7 în medie iar la capitolul defensivă locul 3 cu 103.5 puncte permise pe meci 

Celtics e într-o poziție excelentă acum datorită jocurilor solide din deplasare. Efortul defensiv și înăbușirea atacurilor adverse a condus la această serie impresionată de victorii iar alături de Phoenix Suns sunt singurele echipe cu 9 victorii în ultimele 10 jocuri. Și mai impresionant, ulimele lor 4 victorii din deplasare au venit la 23 sau mai multe puncte diferență, ceea ce nu a reușit nicio echipă din istoria NBA.

Statistica meciurilor directe Detroit Pistons v Boston Celtics

Pe 5 februarie cei din Boston s-au impus aici 103:92 într-un meci dominat cap coadă ca mai apoi, pe 17 februarie Pistons să își ia revanșa chiar în TD Garden, 112:111.

Cote pentru Detroit Pistons v Boston Celtics

Boston pornește cu prima șansă și mă aștept să confirme statutul de favorită printr-o victorie facilă azi. Pragul de -10.5 puncte ar putea fi acoperit însă mai degrabă merge încercat un over 10.5 recuperări pentru Robert Williams III la cotă 1.72 la Betano 

Detroit Pistons vs Boston Celtics Pont: 2 pauză/2 final

Seria impresionantă a celor de la Boston cred ca va continua și astăzi. Mizez pe un meci dominat cap coadă de ei și aleg cota de 1.47 din oferta celor de la Betano pariuri sportive pentru 2 pauză/2 final. Boston a câștigat la minim 23 de puncte ultimele 4 jocuri din deplasare, are 6 victorii pe teren străin la rând în care a intrat în avantaj încă de la pauză. În plus Celtics au de luat o revanșă după eșecul dureros dinaintea pauzei de All-Star Game, așa că mă aștept să intre concentrați pe parchet. Detroit caută o a treia victorie la rând, fapt cu care sunt străini în acest sezon însă nu au nimic de pierdut și vor juca relaxați. Miza mare e doar pentru oaspeți iar ultimele jocuri îndruma spre a alege o victorie a acestora.

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici