1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Denver Nuggets vs Miami Heat

Denver Nuggets vs Miami Heat. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 05.06.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-06-03 16:06:00

Baschet NBA

05 Iunie 2023, 03:00

Denver Nuggets

Denver Nuggets

versus
Miami Heat

Miami Heat

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Denver Nuggets v Miami Heat

Prefațăm în rândurile ce urmează jocul 2 al finalei NBA dintre Denver Nuggets și Miami Heat, partidă ce se va juca în Ball Arena. La finalul analizei găsiți și pariul propus pentru acest eveniment. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Denver Nuggets: Forma echipei, știri și statistici

Cea mai în formă echipă din acest play-off a fost fără doar și poate cea din Denver. Mai întâi au trecut de Minnesota cu 4-1 la general apoi au învins echipa din Phoenix a celor de la Suns cu 4-2 iar în finala Conferinței de Vest au măturat Lakersul lui LeBron cu 4-0.

Jocul 1 al finalei a fost dominat cap coadă de echipa lui Malone care a avut 21 de puncte avans înaintea ultimului sfert, lucru care i-a permis managerului să ofere mai multe minute rezervelor, deși doar 3 jucători de pe bancă au fost folosiți. 

Gordon a fost jucătorul defensiv al meciului iar Malone i-a înmânat această distincție la finalul partidei. Totuși Aaron a fost impecabil și în ofensivă, el a marcat 12 puncte în primele 8 minute ale meciului, cu două mai puțin decât a făcut-o întreaga echipa din Miami. 

Echipa din Colorado se află în fața celor mai importante meciuri din istoria francizei iar începutul le dă speranțe mari la titlu. Atât Jokic cât și Murray au fost atent apărați de Miami însă rolul lor a fost mai mult de livratori, cu atenția asupra lor sporită, ei au împărțit pase pe tot parcursul jocului, sârbul având 14 assisturi la final iar Jamal un total de 10 pase decisive. 

Vorbind și despre recorduri după jocul 1, Nikola Jokic a devenit doar al doilea debutant într-o finală NBA care reușește un triple-double, Jason Kidd reușea în 2002 acest lucru pe când juca la New Jersey Nets. Pe lângă asta, atât Jokic cât și Murray s-au alăturat lui Michael Jordan respectiv Russell Westbrook ca fiind singurii jucători cu o linie de minim 25 de puncte, 10 assisturi și 5 recuperări ca debutanți într-o finală NBA. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Miami Heat: Forma echipei, știri și statistici

După o cursă epică până la accederea în marea finală, cei din Miami parcă au ajuns prea obosiți în fața unei echipei din Denver care aștepta adversaril în finală de aproape o săptămână. Deși în jocul 1 Heat a aruncat de 17 ori mai mult la coș din acțiune, acest lucru nu a fost suficient pentru a câștiga, ei având 40.6% procentaj cu 13/39 din spatele arcului de cerc, adică 33.3%

Printre cele câteva ajustări necesare care ar trebui făcute pentru a fi mai competitivi în acest joc 2 și implicit în celelalte, cei din Florida trebuie să fie mai eficienți la aruncările de 3 puncte și trebuie neapărat să ajungă mai des la linia de libere, ei beneficiind de doar două aruncări în jocul 1, ambele transformate, dar asta este mai puțin relevant pentru o asemenea cifră. 

Vorbim și despre Highsmith care a jucat aproape jumătate din meci având 7/10 din acțiune și un efort defensiv mult mai solid decât Gabe Vincent, care a fost dominat clar de Gordon în primul sfert, motiv pentru care oaspeții au plecat cu handicap clar după primele minute ale partidei. Și Kevin Love ar putea juca mai mult în condițiile în care trece printr-o formă destul de bună și mai presus de toate este cel mai experimentat din echipă în astfel de meciuri.

Cu Victor Oladipo care și-a listat recent casa din Florida, motiv pentru care o plecare a lui pare inevitabilă, ochii sunt pe Tyler Herro care e posibil să se întoarcă pentru acest final de sezon, el fiind aproape apt de joc din ultimele informații, iar dacă n-o va face în acest joc sunt șanse bune să îl vedem în cele două partide care urmează în Miami.

Una din legendele NBA, Paul Pearce, a declarat că Martin e mai bun decât Herro și unul dintre motivele pentru care Miami e în finală e Caleb. Totuși Herro a avut cifre mult mai solide, fiind cel mai bun marcator al echipei mare parte din sezonul regular, el rupându-și mâna cu Bucks la începutul play-off și ulterior a fost operat.  Rămâne de văzut dacă Erik Spoelstra e gata sa livreze surpriza și să îl arunce în luptă pe Herro sau mai avem de așteptat până la următorul joc.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Denver Nuggets v Miami Heat

Apărarea din Denver a fost la înălțime în jocul 1 ținând echipa adversă la doar 93 de puncte marcate, cel mai slab meci practic făcut de Heat în acest postsezon. 

În sezonul regular Nuggets a dispus de Heat atât acasă, 124:119, cât și în deplasare, 112:108.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Denver Nuggets v Miami Heat

Denver pornește clar cu prima șansă și în acest joc însă noi avem ochii pe speciale și mai ales pe jucătorii echipei gazdă care au avut cu o săptămână mai mult la dispoziție să pregătească această finală. Astfel ca a doua opțiune pentru acest joc Jamal Murray cu over 5.5 assisturi la cotă 1.65 la Betano este recomandarea noastră aici, el având constant 5+ pase decisive livrate în acest play-off. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Denver Nuggets vs Miami Heat Pont: Nikola Jokic peste 23.5 recuperări + pase decisive

Până să vedem dacă Herro apare sau nu în acest joc 2 cei de la Miami trebuie să fie mai competitivi pe plan ofensiv decât în jocul 1. Jokic și Muray au fost păziți mai mult decât decent în jocul 1 însă au livrat în ciuda acestui fapt iar acum mizăm pe Joker și pe minim 24 de recuperări plus assisturi în contul său la o cotă selectată din oferta Betano pariuri sportive. Sârbul a avut 10 recuperări și 14 assisturi în jocul 1 iar în precedentele două partide de acasă cu Lakers a avut 21 de recuperări plus 14 assisturi respectiv 17 recuperări plus 12 assisturi. Acesta a avut în Porter un coleg de nădejde la acest capitol și Murray a facilitat deseori ofensiva de asemenea însă cifrele lui Jokic rămân demne de un MVP și mai mult ca sigur el va lua acasă la final acest trofeu individual dacă Nuggets câștigă titlul.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici