Denver Nuggets vs Houston Rockets. Ponturi Pariuri NBA, 06.11.2021

NBA

Cota: 1.72

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

06 Noi 2021 07:22 397 0
Logo Denver Nuggets Denver Nuggets
Logo Houston Rockets Houston Rockets
VS
23:00 06 Noiembrie 2021
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Denver Nuggets v Houston Rockets

Houston Rockets fac deplasarea în Denver pentru a da piept cu gazdele de la Nuggets. Dat fiind faptul că se întâlnesc două echipe cu ofensive modeste nu ne așteptăm la spectacol, ci mai degrabă la un meci cu puține puncte, sub limita impusă. În final vin cu o alegere surpriză de pariu și alte câteva sugestii.

Denver Nuggets: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Nuggets nu se bazează pe unul dintre cei mai importanți jucători, Jamal Murray, și o consecință a acestui fapt sunt cifrele extrem de slabe pe plan ofensiv, o medie de doar 101.4 puncte înscrise/meci si locul 25 în ligă privind eficiența ofensivă.

Când ne uităm la liderii echipei observăm un singur nume dominând toate categoriile, Nikola Jokic. The Joker are 25.1 puncte înscrise/meci, 13.4 recuperări/meci, 5.6 pase decisive/meci și 1.5 steals. Media la assisturi era mult mai mare în sezonul trecut însă colegii nu prea punctează la fel ca atunci. Barton, Gordon, Porter Jr. și Morris au medii de peste 10 puncte înscrise/meci. 

 Echipa trage 47.4% ca procentaj din acțiune, cu 30% din afara arcului de cerc și 58.8% de la două puncte. La linia de libere aceasta înregistrează un procentaj de 70% al aruncărilor reușite. 

 Pe lângă Murray care lipsește de luni bune cu acea accidentare la genunchi va mai absenta și Cancar, acesta având probleme la șold. 

 4-4 este bilanțul echipei până acum, aceasta venind după o deplasare din Memphis acolo unde a stat 3 zile pentru a juca două partide cu gazdele de la Grizzlies, ambele pierdute.

Houston Rockets: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Rockets au 1-7 bilanț în acest start de sezon, aceștia nu mai sunt o forță in Vest după plecarea lui Harden și aportul ofensiv lipsește clar, echipa având în medie 104.6 puncte înscrise/meci. 

 Privind liderii echipei îl luam în vizor în primul rând pe Christian Wood, centrul în vârstă de 26 de ani înregistrează până acum o medie de 19.9 puncte înscrise/meci și 13.5 recuperări/meci. Jalen Green e candidatul echipei la debutantul sezonului, acesta face spectacol cu slam-urile sale și înregistrează până acum o medie de 14.8 puncte, fiind secondat de veteranul Eric Gordon cu 14 puncte/meci. Alți doi jucători figurează cu medii din două cifre, Porter Jr. Cu 13.3 puncte și Tate cu 10.4 puncte înscrise/meci. 

 Ca procentaje echipa se laudă cu 44% la aruncările din acțiune , 34.8% de la 3 puncte și 50.5 din interiorul arcului de cerc. La libere avem 71.3% în dreptul 'rachetelor' când vine vorba de conversia aruncărilor. 

 Pe lângă Theis care e incert, mai lipsesc Mathews și House. Oaspeții caută să iasă din pasa proastă prin care trec, deja au acumulat 6 eșecuri la rând, însă întâlnesc o echipă rănită a celor din Denver și va fi enorm de greu să plece victorioși din Ball Arena.

Statistica meciurilor directe Denver Nuggets v Houston Rockets

Nu avem întâlniri directe între cele două formații în startul acestui sezon însă toate cele 3 jocuri directe disputate în sezonul trecut s-au încheiat cu victoria celor de la Nuggets la minim 13 puncte diferență, 124:111 și 129:116 în Denver iar scorul de la Houston a fost 128:99.

Cote pentru Denver Nuggets v Houston Rockets

Pe lângă alegerea principală e de luat în calcul under-ul aici, știu că cifrele prezentau un astfel de scenariu și în meciul Lakers-Rockets însă acolo procentajele au fost foarte mari. Pentru o cotă de 1.70 la Betano pariuri sportive puteți lua sub 219.5 puncte și în funcție de gradul de risc pe care vreți să vi-l asumați coborâți ștafeta până la un 214.5, cota fiind de 2.05 în aceeași ofertă a celor de la Betano.

Denver Nuggets vs Houston Rockets Pont: C. Wood double-double

Dacă toate premisele duc spre un meci de under eu am încredere mai mare într-un meci bun făcut de centrul oaspeților, Christian Wood. Deși acesta îl va avea adversar sub panou pe Jokic, mă aștept la un meci mare făcut de el. În primul rând chiar dacă revine Theis, adversarul său direct pe post, neamțul nu e refăcut complet la degetul de la picior și nu va prinde foarte multe minute. Cifrele lui Wood susțin această alegere și mă aștept să bifeze minim 10 puncte și 10 recuperări. Acesta are 19.9 puncte/meci și 12.5 recuperări, reușind această performanță în 5 din cele 8 jocuri de până acum, iar în două dintre aceste 3 partide când nu a bifat double-double a avut câte 9 recuperări, depășind pragul de 10 puncte cu succes. Pentru double-double jucătorul trebuie sa atingă pragul de 10 la două dintre aceste 5 categorii, puncte marcate, assisturi, recuperări, blocaje sau stealuri. Cota este preluată din oferta celor de la Betano.

Pont pariuri: C. Wood double-double

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici