1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Denver Nuggets vs Brooklyn Nets

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 06.02.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-02-06 15:06:00

Baschet NBA

06 Februarie 2022, 22:40

Denver Nuggets

Denver Nuggets

versus
Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

2.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Denver Nuggets v Brooklyn Nets

Confrutarea interconferințe dintre Denver Nuggets și Brooklyn Nets ține capul de afiș al programului zilei din baschetul de peste ocean. Noi am pregătit deja un pariu special dar avem și alte sugestii pentru acest eveniment.

Denver Nuggets: Forma echipei, știri și statistici

Denver pierde teren în fața urmăritoarelor și a ajuns pe locul 6 în Vest, cei de la Minnesota suflându-le în ceafă practic, fiind la distanță de o singură victorie. Echipa a pierdut cu Pelicans în cel mai recent meci și a ajuns la 3 eșecuri consecutive. Jokic a avut 25 de puncte, 12 recuperări și 9 assisturi însă nu a fost ajutat suficient de colegi, la Pelicans fiind 3 jucatori cu peste 21 de puncte marcate.

Sezonul e peste așteptări din partea gazdelor care au jucat fără al doilea cel mai bun jucător al lor, Jamal Murray. Acesta e așteptat să revină până la play-off pentru a întări ofensiva echipei. Și Porter speră să revină până la meciurile din post-sezon, acesta fiind al treilea cel mai bun jucător al formației. 

Cu un alt sezon de calibru unui MVP,  Nikola Jokic a sus greul de unul singur fără contribuția lui Murray sau Porter. Asta s-ar putea schimba până pe 10 februarie când Spencer Dinwiddie ar putea să facă tranziția spre Colorado pentru a-l ajuta pe Jokic și echipă să rămână una dintre favoritele conferinței la accederea în finală. Dinwiddie s-ar plia perfect în structura echipei, ar lua o mare responsabilitate de pe umerii lui Jokic și ar putea fi regizorul principal când revin Murray și Porter, făcând ca echipa să devină foarte puternică. 

Gazdele consideră că pot face zgomot în playoff odată cu renunțarea la un jucător apreciat precum era Dozier. Forbes s-a integrat bine în formație însă aceștia dispun de suficiente active pentru a mai face o mutare importantă.  Justin Holiday de la Pacers ar fi altă variantă pentru ei, l-ar putea trimite în Indiana pe Facu Campazzo alături de Austin Rivers și o alegere din turul 2 al draftului în 2026. Tony Snell de la Portland ar putea ajunge în Denver în schimbul lui Austin Rivers și a alegerea din a doua rundă în draftul din 2025. Robin Lopez de la Orlando Magic ar fi altă soluție plauzibilă, rămâne de văzut daca echipa va mai produce modificări în structura lotului.

28-24 e bilanțul gazdelor până acum cu 13-10 în Colorado. Aceștia marchează 109 puncte în medie cu care ocupă locul 15 în ligă când vorbim de ofensivă și primesc 107.5 puncte în medie, locul 12 la acest capitol. 

Gordon și Rivers sunt incerți iar pe lângă Murray și Porter mai lipsește Cancar.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

Nets sunt disperați după o victorie acum, aceștia au ajuns la 7 eșecuri consecutive după 102:125 în Utah. Harden a fost menajat iar Irving și Mills nu au putut ține piept uneia dintre cele mai puternice echipe din Vest, lăsându-i să tragă 56.5% din acțiune.

E multă dezordine în jocul echipei și mai ales în vestiar. Harden și-a exprimat în deseori nemulțumirea față de statutul de jucător part-time a lui Irving și a cerut conducerii să fie transferat. Se pare că echipa a luat legătura cu Philadelphia pentru aducerea lui Ben Simmons însă mai cer ceva pe lângă acesta, probabil Tobias Harris.

Harden e incert astăzi însă sunt șanse să joace chiar dacă nu e la capacitate maximă însă nu îi vad pe Nets să câștige. Doar dacă Irving prinde o zi bună iar Mills scutură des plasa din afara semicercului, condiții grele în price măsură pentru oaspeți să câștige în Colorado. 

Nu se știe încă dacă Durant va participa în All-Star Game în acest an, KD a fost cel mai votat jucător din Est și e așteptat să revină exact înainte de pauză de All-Star sau imediat după. 

Seria acesta de înfrângeri a ajutat echipele din spate să se apropie enorm de mult de locul 6 ocupat în prezent în Est de Nets. Raptors au câștigat 5 meciuri la rând și sunt la jumătate de joc în spate iar Boston la un singur joc.

Nici o echipă în istoria NBA nu a câștigat titlul după ce a pierdut 7 jocuri la rând în sezonul regulat.

Pentru Nets urmează partida importantă cu Boston de acasă după care începe o serie de 15 jocuri cu mai multe deplasări, 9 meciuri departe de casă și 6 în Brooklyn.

Claxton a ieșit accidentat în meciul cu Jazz și e incert alături de Harden iar Aldridge, Durant , Harris și Millsap rămân absenți. 

Oaspeții au ajuns la 29-23 bilanț marcând 111.4 puncte în medie și încasând 110.6 puncte pe meci.

Statistica meciurilor directe Denver Nuggets v Brooklyn Nets

Pe 27 ianuarie, acum câteva zile, Denver s-a impus în New York în fața actualilor adversari cu 124:118, meci în care Harden și Irving nu au jucat.

Cote pentru Denver Nuggets v Brooklyn Nets

Denver pornește ca favorită și mă aștept să confirme acest statut printr-o victorie, 1.44 oferă Betano pentru un succes al gazdelor și 1.85 pentru un handicap de -4.5 puncte acoperit de aceștia. 

Denver Nuggets vs Brooklyn Nets Pont: Nikola Jokic bifează triple-double

Urmărim un triple-double în contul lui Nikola Jokic în meciul de azi la o cotă de 2.75 în oferta celor de la Betano pariuri sportive. Jokerul are probleme la un deget la picior și nu joacă la capacitate maximă. Acesta înregistrează 25.9 puncte înscrise în medie, 13.7 recuperări și 7.8 pase decisive în actuala stagiune și e lider cu 13 triple-double. Pentru ca alegerea noastră să fie câștigătoare avem nevoie ca acesta sa atingă pragul de 10 la puncte, recuperări și pase decisive (foarte greu în ziua de azi să aduni 10 capace sau 10 intercepții, celelalte două praguri punctabile la această categorie). Cu Pelicans i-a lipsit un assist, cu Jazz a fost menajat, cu Minnesota i-au lipsit două assisturi, cu Bucks o recuperare, bifând ultimul triple-double acum 5 jocuri, în New Orleans. În meciul recent din Brooklyn a încheiat meciul cu 26 de puncte, 10 recuperări și 8 pase decisive. Jokic a început să fie susținut mai mult de colegi, aceștia punctează tot mai des și îl pun în postura de servant mai bine pe sârb, mai ales ca argentinianul Campazzo prinde tot mai puține minute, fiind în ultimul an de contact cu echipa. Foarte multă valoare în această cotă și circumstanțe favorabile pentru îndeplinirea acestei performanțe personale în contul lui Jokic, acesta fiind al doilea în cursa pentru MVP-ul sezonului.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici