Dallas Mavericks vs Phoenix Suns. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 07.05.2022

NBA

Cota: 3.40

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

06 Mai 2022 14:38 357 0
Logo Dallas Mavericks Dallas Mavericks
Logo Phoenix Suns Phoenix Suns
VS
04:30 07 Mai 2022
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Dallas Mavericks v Phoenix Suns

Dallas se întoarce acasă după cele două eșecuri din Arizona și speră la o replică mai bună împotriva celei mai bune echipe din ligă în sezonul regulat, Phoenix Suns. Pariul propus îl găsiți la finalul analizei. 

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Presiunea s-a mutat în tabăra gazdelor odată cu eșecul din jocul 2, Dallas nu își permite alt eșec care i-ar putea elimina mai repede decât au crezut. Seria cu Jazz a fost excelentă în pofida faptului că au jucat fără Doncic primele două jocuri ale seriei de acasă. 

Jason Kidd e realist și afirmă faptul ca cineva trebuie să iasă în față și să-și asume mai multe lucruri, făcând referire la Dinwiddie și Brunson, susținând ideea că Luka nu e susținut îndeajuns. 

În primele două jocuri ale seriei Doncic a acumulat 80 de puncte în timp ce ceilalți 4 titulari au adunat doar 70 de puncte. Slovenul a declarat că una din probleme majore din primele două partide a fost lipsa de încredere, căci în seria cu Jazz au fost mult mai încrezători în propriile forțe.

Mavericks nu-și permit să îi mai lase pe Booker și Paul să aibă cifre notabile, nu în același joc cel puțin. În meciul precendent cei doi au avut câte 30 respectiv 28 de puncte însă colectivul acestei echipe e remarcabil, nu doar cele două superstaruri fac diferența mereu.

Cifrele nu țin cu echipa, deși jocul 1 a fost mult mai echilibrat situația a fost diferită în jocul 2, Suns au tras peste 70% de la două puncte și peste 50% din teritoriul de 3 puncte, cifre uluitoare.

Phoenix Suns: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Suns au ajuns la 4 victorii în ultimele 4 jocuri de play-off și 3 de la întoarcerea lui Booker. Chris Paul în schimb a uimit cu faptul că a distribuit extrem de puține assisturi, cel puțin în primele două jocuri a adunat 3 respectiv 8 pase decisive. 

A fost clar că echipa a preferat să îl lase pe Doncic să își facă jocul și atenția lor s-a îndreptat către Dinwiddie și Brunson, jucători pe care i-au blocat excelent. Apărarea a funcționat bine per total iar faptul că Luka a marcat atât de mult nu i-a deranjat pe cei din Arizona.

Încă o dată Suns au dominat la capitolul pase decisive, cu 28 de assisturi totalizate în comparație cu doar 19 pentru Mavs. Procentajul de 64.5% din acțiune a fost cel mai bun din istoria echipei într-un joc de play-off. 

Echipa a anunțat recent că Dario Saric a fost operat cu succes însă nu au anunțat o dată a reîntoarcerii sale pe parchet, cel mai probabil din sezonul următor se va întâmpla asta. Saric s-a accidentat în finala din sezonul trecut, nejucător niciun meci în actuala stagiune.

Statistica meciurilor directe Dallas Mavericks v Phoenix Suns

Dallas a câștigat meciul 2 al seriei mult mai clar, 129:109 după ce s-a impus în jocul inaugural cu 121:114

Cote pentru Dallas Mavericks v Phoenix Suns

Dallas are un ușor statut de underdog în acest joc 3 însă e posibil ca aceste cote sa devină egale până la startul jocului. E greu de recomandat o învingătoarea, Suns a arătat în jocul 2, după pauză, că e capabilă de orice lucru măreț în timp ce Mavericks au lasat tot greul pe umerii lui Doncic, din nou. Doncic e recomandat și acum, over 7.5 assisturi la cotă 1.72 la Betano sau over 51.5 puncte, recuperări și pase decisive, la cotă 1.85 la aceeași agenție. 

Dallas Mavericks vs Phoenix Suns Pont: Luka Doncic 35+ puncte & 8+ pase decisive

A fost clară intenția celor de la Phoenix Suns de a-l lasă pe Doncic să își facă jocul ofensiv, să puncteze, însă le-au limitat performanțele personale celorlalți doi gardieni ai echipei, Dinwiddie și Brunson. Brunson a avut 11 puncte în medie în primele două jocuri cu 32% din acțiune, mult sub ce a arătat în seria cu Jazz. Luka are 40 de puncte înscrise în medie în această serie și mizez pe minim 35 de puncte și cu această ocazie la care superstarul echipei cred ca va adaugă minim 8 assisturi, acesta având 8 în primul joc și 7 în jocul secund. Cifrele slovenului sunt impresionante, a fost de departe cel mai bun om de pe parchet pentru echipă și va avea în continuarea șansa aceasta, toate atacurile echipei trecând prin mâinile sale. O mai bună circulație a mingii și o contribuție mai însemnată pentru ceilalți jucători ai echipei ar face din această alegere una cu șanse mari de reușită. Cota aceasta tentantă am ales-o din oferta celor de la Betano pariuri sportive

Pont pariuri: Luka Doncic 35+ puncte & 8+ pase decisive

Miza: 7/10

Cota: 3.40

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

25

Castigate:

12

Pierdute:

10

Anulate:

1

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici