1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 14.05.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-05-13 17:30:00

Baschet NBA

14 Mai 2024, 04:30

Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

versus
Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder

2.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Dallas Mavericks v Oklahoma City Thunder

Dallas Mavericks caută să se desprindă decisiv în seria cu Oklahoma City Thunder însă îl listează pe Doncic din nou ca fiind discutabil pentru jocul 4 programat în această noapte, meci de la care venim și cu un pariu special după ce punctăm ultimele noutăți din cele două tabere. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Dallas a câștigat un joc 3 foarte echilibrat iar PJ Washington a ieșit din nou la interval cu 11/23 din acțiune, implicit 5/12 din spatele arcului de cerc, terminând jocul cu 27 de puncte, cele mai multe din echipă. 

Fanii echipei speră ca starea de sănătate a lui Doncic să nu se agraveze ținând cont că acesta forțează în ciuda problemelor la gleznă și genunchi. Chiar dacă e listat ca fiind discutabil, Luka e așteptat să fie pe parchet.

Doncic are un alt postsezon solid pentru Mavericks. El are o medie de 27.7 puncte, 9.3 recuperări și 8.7 pase decisive. Media de puncte a lui este mai mică decât în sezonul trecut, asta deoarece trage cu procentaje modeste 41.0% de la douăpuncte/26.4 de la 3 puncte/78.3% de la linia de libere.

Jason Kidd a punctat reziliența echipei sale după jocul 3: "Când vorbiți despre echipă, doar liniștea, încrederea, doar înțelegerea seriei este puțin diferită de sezon”, a spus Kidd. „Discuția din vestiarul acela... este că toți credem că ne sprijinim unul pe celălalt. Este vorba despre a fi pozitiv în această călătorie. Doar liniștea de pe bancă, în vestiar. Înainte de joc sau la pauză. Indiferent care este scorul, există doar un calm și o înțelegere a ceea ce trebuie să facem dacă suntem în jos sau chiar dacă suntem sus.

Este doar o energie pozitivă... Puteți vedea asta, aici în playoff.”

Deși mulți au criticat transferul lui Irving, acum îl vedem pe acesta straluncind alături de Luka iar Washington și Gafford au adus parcă plusurile atât de necesare pentru un parcurs adânc în postsezon. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Oklahoma City Thunder: Forma echipei, știri și statistici

Oklahoma este capul de serie numărul 1 în Vest iar după ce a măturat seria cu Pelicans se regăsesc într-o situație delicată, fiind cu un picior în groapă cum se spune. Recordul de 56-26 obținut în sezonul regulat s-a datorat în principal datorită sănătății jucătorilor, titularii având 71 de meciuri împreună. 

Am punctat dată trecută necesitatea unei schimbări în echipă iar acum remarcăm din nou că minutele lui Giddey se micșorează din ce în ce mai mult. În jocul 3 a bifat doar 13 minute iar antrenorul nu l-a mai introdus pe parchet după pauză. 

Mark Daigneault dispune de multă profunzime pe banca de rezerve și are de unde alege. Cason Wallace, Isaiah Joe sau Aaron Wiggins vor apărea mai des pe parchet conform așteptărilor. 

Shai Gilgeous-Alexander a avut 31 de puncte în jocul 3 și e așteptat să vină cu o performanță și mai solidă acum, când echipa s-a are nevoie enormă de o victorie pentru a nu scapă seria din control.

Oaspeții au nevoie de procentaje mai bune din spatele arcului de cerc iar profunzimea și cifrele înregistrate în sezonul regulat îi pun într-o situație favorabilă în acest context.

Statistica meciurilor directe Dallas Mavericks v Oklahoma City Thunder

Dallas a întors seria după ce a cedat jocul 1 iar acum are șansa să se desprindă la 3-1 la general. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Dallas Mavericks v Oklahoma City Thunder

Oklahoma are cotă 2.05 la Betano pentru a câștiga aici în timp ce Irving ar putea fi implicat în atacurile echipei sale mai mult decât Doncic, astfel 8+ assisturi pentru o cotă de 3.75 merită atenție. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks vs Oklahoma City Thunder Pont: PJ Washington 18+ puncte marcate

Dallas speră ca Doncic să fie apt de joc până la ora meciului, superstarul echipei fiind listat din nou ca discutabil după ce a avut același statut și în jocul 3. Cu sau fără Doncic voi miza pe PJ Washington, factorul cheie pentru victoriile din jocurile 2 respectiv 3. PJ creează mult spațiu pe plan ofensiv, deseori se plasează în colțurile terenului și așteaptă să împuște triple, drept dovadă și ultimele cifre ale sale. Washington a fost cel mai bun marcator al echipei în jocul 3 având și cele mai multe tentative iar după ce a început seria cu 10 puncte au urmat 29 respectiv 27 de puncte înscrise de acesta. Încrederea lui a crescut fantastic în ultimele zile iar cu Doncic șchiopătând, e de așteptat ca Washington să încerce din nou o mulțime de coșuri iar pragul de 18+ puncte e tentant, poate chiar mai mare pentru cine vrea să riște sau mai mic pentru extra siguranță. El a avut 7 respectiv 5 coșuri de 3 puncte izbutite în ultimele două partide și dacă continuă în acest mod nu are cum să se nu remarce din nou. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici