1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 07.02.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-02-06 11:48:00

Baschet NBA

07 Februarie 2022, 01:10

Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers

versus
Indiana Pacers

Indiana Pacers

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cleveland Cavaliers v Indiana Pacers

Mergem în Ohio, mai exact în Cleveland, pentru a prefața duelul dintre Caveliers și Indiana Pacers. Oaspeții sunt răniți și vin aici fără mulți jucători importanți iar gazdele ar putea profita, alegerea noastră o găsiți în josul paginii. 

Cleveland Cavaliers: Forma echipei, știri și statistici

Cleveland se luptă cu probleme masive de lot însă au găsit soluții în permanență pentru a face rotația jucătorilor astfel încât să nu piardă meciuri pe bandă rulantă. Aceștia vin dupa 102:101 în Charlotte acolo unde allen a reușind un double-double monstruos, 29 de puncte și 22 de recuperări iar Kevin Love a contribuit cu 25 de puncte. 

Rondo l-a suplinit excelent pe Darius Garland care s-au putea reîntoarce azi după o absență de o săptămână, 3 jocuri mai exact a lipsit vedeta gazdelor. Lauri Markkanen e absent pe termen nelimitat iar pentru Rubio și Sexton sezonul e încheiat.

Datorită situației dificile cu care se confruntă echipa se pare că aceștia au pus ochii chiar pe un jucător al adversilor de azi, Caris LeVert. LeVert se află în primul sezon cu Indiana și a fost extrem de productiv, recent cu Bulls a reușit 42 de puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive  însă nu a fost suficient pentru ca echipa sa să câștige meciul.

Cavs se laudă cu un nucleu foarte talentat format din Darius Garland, care va fi în All-Star Game, centrul Jarrett Allen și candidatul Rookie of the Year, Evan Mobley, ajutați de veteranii Kevin Love și Rondo.

Oamenii lui J.B. Bickerstaff marchează doar 106.7 puncte în medie cu care sunt pe locul 23 în ligă când vine vorba de ofensivă dar dispun de cea mai bună apărare din NBA, 102.4 puncte permise pe meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Indiana Pacers: Forma echipei, știri și statistici

Pacers nu au avut noroc în acest sezon și in prezent se confruntă cu multiple probleme de lot. Sabonis, Myles Turner, Isaiah Jackson și Goga Bitadze fiind absenții importanți când vorbim de ofensiva ehipei. Pe lângă ei McConnell, Warren și Brogdon lipsesc, ultimii doi foarte buni de asemena în ofensivă. 

Indiana a pierdut recent cu Bulls 115:122, altă echipă plină de accidentări, iar în acest meci s-a văzut lipsa unui centru valoros în echipă, Vucevic făcând legea sub panou și terminând jocul cu 36 de puncte și 17 recuperări. 

Cum sezonul pare ratat pentru echipă se pare că Sabonis Turner și LeVert au fost puși pe lista jucătorilor care pot pleca de la echipă. Se încearcă o reconstrucție din mers însă pentru LeVert e posibil ca Indiana să îl ceară pe Sexton la schimb de la Cavaliers. Și Pelicans par interesați de LeVert iar Nickeil Alexander-Walker ar fi moneda de schimb.

Myles Turner pare a fi deja pus pe tavă pentru negocieri și boardul echipei așteptă oferte în timp ce pentru Sabonis s-a zvonit că există interes din partea celor de la Sacramento Kings, aceștia fiind dispuși să îl pună pe De'Aaron Fox în pachetul de schimb. 

Băieții antrenați de Rick Carlisle dispun de al 14-lea atac din ligă cu 109.2 puncte înscrise în medie și a 22-a defensivă cu 111.1 puncte permise pe meci. 

Statistica meciurilor directe Cleveland Cavaliers v Indiana Pacers

Acum o lună Cavs câștigau 108:104 tot acasă în singurul meci direct dintre cele două echipe din actuala stagiune însă acum lipsesc piese mai importante la oaspeți. 

Cote pentru Cleveland Cavaliers v Indiana Pacers

Cavaliers au prima șansă și ma aștept să confirme statutul de favorită, o victorie a acestora la -5.5 puncte e cotată cu 1.82 la Betano. Dacă Garland va juca în acestă noapte probabil cotele vor scădea pentru o victorie a gazdelor. Pe 11 februarie și 8 martie cele două se întâlnesc iar, ambele partide fiind în Minneapolis.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Pont: Cleveland Cavaliers câștigă

Statutul lui Sabonis, Brogdon și Bitadze a fost actualizat ca incert iar Pacers au speranțe că vor folosi măcar un jucător dintre aceștia. Situația e foarte complicată în tabăra oaspeților iar atmosfera din vestiar nu impune decât să jucăm împotriva lor, deci luam cu încredere o victorie a gazdelor. Cavaliers au 31-22 bilanț în acest sezon, caută soluții permanent pentru a rămâne competitivi și locul 4 ocupat în Est e pe deplin meritat, chiar dacă e surprinzător. Dacă revine și Garland atunci văd o victorie și mai ușoară a gazdelor, care i-au învins în primul meci direct pe Indiana în actuala stagiune. Pacers au nevoie de mai mulți jucători , nu cred că Sabonis și Bitadze vor fi de ajuns pentru a forța victoria în fața uneia dintre cele mai constante echipe din ligă. Gazdele dispun de cea mai buna apărare din ligă și ar trebui sa fie suficient pentru a câștiga în fața celor de la Pacers. Cota este preluată din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici