Chicago Bulls vs Philadelphia 76ers. Ponturi Pariuri NBA, 07.11.2021

NBA

Cota: 1.60

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

06 Noi 2021 10:10 589 0
Logo Chicago Bulls Chicago Bulls
Logo Philadelphia 76ers Philadelphia 76ers
VS
02:00 07 Noiembrie 2021
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Chicago Bulls v Philadelphia 76ers

Bulls caută revanșa în fața celor de la Philadelphia 76ers după eșecul de ieri din Wells Fargo Cente, acolo unde peste 20 de mii de spectatori i-au susținut pe Embiid & co. De data aceasta echipele inversează terenurile, se va juca în United Center, acolo unde oaspeții au câștigat ultimele 3 jocuri directe. În finalul analizei vin cu o recomandare de pariu la acest joc și alte sugestii de luat în seamă. 

Chicago Bulls: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Înainte să vorbim despre forma și cifrele echipei aruncăm un ochi peste schimbările din lotul echipei. Vedem nume noi precum Alex Caruso, DeMar DeRozan, Lonzo Ball sau Derrick Rose Jr. 

Printre cei plecați îi regăsim pe Satoransky, Aminu, Markkanen, Temple sau Daniel Theis. 

Chimia din jocul 'taurilor' devine tot mai bună, pe lângă ultimul eșec aceștia au pierdut doar cu Knicks, 103:104 aici și au adunat 6 victorii. 

DeRozan și Zack LaVine conduc echipa la capitolul puncte, DeMar are 27 de puncte înscrise în medie iar Zack 25.8, se mai remarcă Vucecic cu 13.8 puncte, 10.8 recuperări și 4.5 assisturi, în timp ce Lonzo Ball are 12.4 puncte în medie și 4.5 assisturi.

Echipa are ca procentaj al aruncărilor reușite 46.9 în  procente, aceștia transformă în medie 37.8% din aruncările de 3 puncte și 50.8% de la două puncte. La libere avem un procent impresionant de 87%.

Philadelphia 76ers: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Philadelphia e pe val, cu 5 victorii la rând aceștia conduc Estul cu .778, Miami și Bulls urmându-i îndeaproape. Echipa e prima în clasament la eficiența ofensivă, având 7 jucători cu medie de peste 10 puncte/meci.

Embiid e liderul echipei cu 20.4 puncte înscrise/meci și 8.8 recuperări. Urmează Harris, Seth Curry și Maxey, cei 3 având cele mai multe minute jucate pentru echipă și înregistrând între 14.7 și 19.8 puncte/meci. Niang, Milton și Korkmaz vin de pe bancă și contribuie cu medii de puncte situate între 10.9 și 11.9

Oaspeții au 49.3% la eficiența aruncărilor, 38.5% de la 3 puncte și 56.6% din interiorul arcului de cerc, iar la libere aceștia convertesc 82.4% din aruncări.

Echipa e on-fire, 5 victorii la rând și moral excelent însă cu multe probleme de lot. Fără titularii Green și Harris, cu problema lui Ben Simmons care nu vrea să joace,  accidentații Joe și Riller și incertul Korkmaz, aceștia vor avea de înfruntat o echipă însetată de revanșă a celor din Chicago.

Statistica meciurilor directe Chicago Bulls v Philadelphia 76ers

Luăm ca referință jocul de ieri în mod special. Philadelphia a condus ostilitățile încă din start, a avut și 18 puncte avans în sfertul 2 și 15 puncte spre finalul sfertului 3, când conduceau 84:69. Sfertul 4 a fost bun pentru 'tauri' însă și-au pierdut consistența spre final și au cedat, la un moment dat scorul fiind 87:87. Dacă procentajul de la 3 puncte ar fi sărit de 30% pentru Bulls cred că aceștia ar fi câștigat acel joc. 

Cote pentru Chicago Bulls v Philadelphia 76ers

Bulls are statutul de echipă favorită aici chiar dacă a pierdut 103:98 ieri în Philadelphia. Pe lângă victoria gazdelor v-aș sugera să jucați o cotă mai atractivă prin alegerea unui under 210.5 la cota 1.90 în aceeași ofertă a celor de la Betano

Chicago Bulls vs Philadelphia 76ers Pont: Chicago Bulls câștigă

Oaspeții au jucat cu 8 jucători în recenta victorie de la Detroit și vor avea nevoie de procentaje excelente pentru a câștiga în Chicago. 'Taurii' caută revanșa nu doar din prisma ultimei înfrângeri, aceștia au 8 jocuri pierdute în fața adversarilor de azi iar circumstanțele îi pun în postura de favoriți acum. Bulls au 5-1 bilanț în ultimele 6 jocuri de acasă când au pornit ca favoriți și 4-0 bilanț când au venit după un meci pierdut. Dacă oaspeții nu reușesc să facă diferența de la 3 puncte, gazdele vor câștiga chiar și la diferență de două cifre cred. Alegerea mea vine din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Chicago Bulls câștigă

Miza: 9/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici