1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Brooklyn Nets vs Portland Trail Blazers - Ponturi pariuri NBA.14.08.2020. Portland luptă să rămână pe locul 8!

Brooklyn Nets vs Portland Trail Blazers - Ponturi pariuri NBA.14.08.2020. Portland luptă să rămână pe locul 8!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-08-13 15:30:00

Baschet NBA

14 August 2020, 04:00

Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

versus
Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Brooklyn Nets v Portland Trail Blazers

Portland vine după un nou succes obținut de la reluarea sezonului, de această dată împotriva lui Dallas, în timp ce Brooklyn sunt la a 3-a victorie cosecutivă obținută etapa precedentă în fața lui Orlando.

Gazdele nu au grija calificării fiind deja cu bagajele făcute, în timp ce oaspeții au nevoie de un succes în acest duel pentru a rămâne pe ultimul loc calificabil din Vest.

În Vest, bătălia se dă până la final, în 4, între Portland, Phoenix, Memphis și San Antonio, care se vor duela în primul tur al playoff-ului, în cazul unei calfiicări, cu Los Angeles Lakers.

Partida Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers se va desfășura pe 14 August, de la ora 4:00 pe AdventHealth Arena (Orlando).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

Brooklyn sunt deja calficați în playoff, fiind lipsiți de griji la ultimul meci din sezonul regulat. Aceștia au reușit să piardă un singur meci (115-149 cu Boston) în ultimele 5 dueluri și doar 2 în precedentele 7 dispute.

Nets au ajuns la 3 victorii consecutive, după ce etapa trecută i-au învins pe cei de la Orlando Magic cu scorul de 108-96.

După 71 de partide, echipa se află pe 7 în Conferința de Est, cu 35 de victorii, deasupra lui Orlando (locul 8) și sub Philadelphia (6) sau Indiana (5).

Chiar dacă echipa a fost măcinată de absențe, Brooklyn au reușit să câștige și să adune victorii pentru a accede în fazele superioare.

La meciul câștigat împotriva lui Orlando (108-96), Brooklyn avut 89 de Field Goals, 47 de recuperări și 26 de assisturi, față de Magic, care au bifat 83 de Field Goals, 49 de recuperări și 13 assisturi.

Cei mai buni marcatori ai lui Magic au fost Wes Iwundu și Markelle Fultz cu 18 puncte de fiecare, în timp ce Nikola Vucevic a bifat 10 recuperări, iar D.J. Augustin și Iwundu au oferit câte 3 assisturi.

Echipa a evoluat fără Aaron Gordon (accidentat) și Evan Fournier (răcit), iar Terrence Ross a revenit în campus alături de echipă după testele efectuate pentru Corona Virus, însă cu toate acestea va mai rămâne o perioadă în carantină.

Orlando au bifat al 5-lea insucces consecutiv de la reluarea sezonului, ultima victorie fiind pe 3 August (132-116 cu Sacramento).

În primul tur din playoff, Magic vor avea un duel infernal, împotriva liderului din Vest, Milwaukee Bucks.

La Brooklyn, Jeremiah Martin și Timothe Luwawu-Cabarrot au bifat fiecare câte 24 de puncte în timp ce Rodions Kurucs și Donta Hall au avut 9 recuperări.

Dzanan Musa și Martin au oferit câte 6 assisturi de fiecare pentru al 3-lea succes consecutiv al lui Nets.

Ambele formații au rulat și jucători noi la acest meci, menajându-și vedetele pentru primul duel din playoff.

Luwawu-Cabarrot a reușit pentru a 7-a oară în cariera sa să marcheze peste 20 de puncte chiar în duelul cu Magic.

Jacque Vaughn, antrenorul lui Nets, va rula și la partida cu Portland mai mulți jucători, ținând cont că pe lista absenților se află nu mai puțin de 11 sportivi, printre care: J.Allen, W.Chandler, N.Claxton, J.Crawford, S.Dinwiddie, K.Durant, J.Harris, K.Irving, D.Jordan, C.LeVert și T.Prince.

În turul 1 din playoff, Nets se vor duela cu Toronto Raptors, locul 2 din aceeași Conferință.

Portland Trail Blazers: Forma echipei, știri și statistici

Portland trebuie să câștige cu Nets pentru a nu depinde de rezultatele celorlate echipe, alături de care luptă pentru un loc în playoff (Phoenix, Memphis și San Antonio).

Echipa a cedat doar 2 jocuri în cele 7 partide de la reluarea stagiunii (124-128 cu Boston și 117-122 cu LA Clippers).

În precedentele 2 partide au trecut de Philadelphia (124-121) și Dallas (134-131) și sunt gata și bifeze al 3-le succes consecutiv în fața lui Brooklyn, echipă aflată fără grijile calificării.

Portland se află pe 8 cu 34 de victorii adunate în 73 de jocuri, cu 1 succes peste Phoenix și Memphis și la 2 de San Antonio.

Echipa are nevoie de acest succes ca de aer pentru a avea avantajul locului 8, care se poate califica doar cu o singură victorie în playoff, în timp ce locul 9 trebuie să câștige de 2 ori pentru a trece mai departe.

Contracandidatele vor avea meciuri mult mai grele, însă cu echipe calificate și ele în faza superioară: Memphis cu Milwaukee; Phoenix cu Dallas și San Antonio cu Utah.

La ultimul duel în care s-au impus împotriva lui Dallas, Portland au izbutit 98 de Field Goals, 46 de recuperări și 18 assisturi, în timp ce Mavericks au bifat 81 de Field Goals, 37 de recuperări și 28 de assisturi.

Porzingis și Doncic au fost cei mai buni oameni ai lui Dallas, după ce au marcat 36 respectiv 25 de puncte, fiind urmați e Tim Hardway Jr. cu 24. Doncic a mai bifat și 10 assituri și 8 recuperări fiind într-o formă foarte bună.

Porzingis a reușit 16 puncte încă din primul sfert, arătând o poftă de joc extraordinară.

În urma acestui rezultat, Mavericks au rămas pe 7, cu 43 de victorii în 74 de partide și se pregătesc de playoff, chiar dacă mai au un joc de disputat cu Phoenix.

Aceștia se vor duela în turul 1 cu LA Clippers, locul 2 din Vest.

Damian Lillard a zburdat pe teren marcând din toate pozițiile și de câte ori a avut ocazia. Acesta a reușit în 41 de minute să înscrie nu mai puțin de 61 de puncte, alăturându-se lui Wilt Chamberlain, ca fiind singurii jucători ce au bifat peste 60 de puncte într-un meci în sezonul regulat.

Lillard a reușit 9 lovituri de 3 puncte, în al 6-lea meci în care a marcat peste 50 de puncte, în actuala stagiune.

Al doilea marcator a fost Carmelo Anthony cu 26 de puncte, în timp ce Jusuf Nurkic cu 9 recuperări și același Lillard cu 8 assisturi au adus succesul echipei.

Seth Curry a fost fost menajat în duelul cu Dallas.

Pentru meciul cu Brooklyn nu vor putea folosi 3 jucători: Trevor Ariza (motive personale), Rodney Hood (accidentat) și Caleb Swanigan (motive personale).

Dacă se vor califica în playoff, Portland îi vor întâlni pe Lakers.

Statistica meciurilor directe Brooklyn Nets v Portland Trail Blazers

Portland au reușit să-i învingă de 3 ori pe cei de la Brooklyn, în ultimele 5 confruntări, precedentul succes fiind obținut în Martie 2019, în prelungiri.

Brooklyn a câștigat la 4 puncte diferență ultimul meci împotriva lui Blazers, în Noiembrie 2019, chiar pe terenul acestora.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Portland Trail Blazers - Brooklyn Nets 115-119 (2019);

Portland Trail Blazers - Brooklyn Nets 148-144 OT (2019);

Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers 99-113 (2019);

Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers 125-127 (2017);

Portland Trail Blazers - Brooklyn Nets 97-101 (2017).

Cote pentru Brooklyn Nets v Portland Trail Blazers

Oaspeții au nevoie de o victorie pentru a se menține pe 8 la finalul stagiunii, în timp ce gazdele nu mai nicio presiune pe finalul sezonului.

Brooklyn este măcinată de absențe, iar până la primul meci din playoff, echipa este pregătită să-și ruleze lotul rămas pentru a menaja anumiți jucători,

Portland vor evolua la turație maximă și în penultimul meci, ținându-și jucătorii în formă pentru jocurile următoare, care vor fi decisive.

Miza este una uriașă pentru oaspeți, care vor alerga după un nou succes pentru a merge mai departe, însă se vor impune la o diferență destul de mică în fața lui Brooklyn: Handicap Portland – 5.5 punctecotă 1.57 oferită de SuperBet.

Brooklyn Nets vs Portland Trail Blazers Pont: Portland – peste 119.5 puncte

Atacul lui Portland a fost la înălțime de la reluarea sezonului în care au reușit în 5 meciuri să marcheze peste 120 de puncte. Apărarea a avut de suferit încasând la fiecare duel peste 100 de puncte. De cealaltă parte, Brooklyn au avut evoluții bune chiar și când au pierdut, izbutind minim 100 de puncte/joc. Etapa trecută a fost prima dată în ultimele 7 jocuri când au încasat sub 100 de puncte. Ținând cont de evoluțiile anterioare, dar și de faptul că oaspeții se află într-o formă foarte bună, voi merge pe atacul lor în acest duel. Pontul partidei: Portland – peste 119.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.53 oferită de Betano.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici