1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks - Ponturi pariuri NBA.19.01.2021. Brooklyn reintră în lupta pentru titlu în Est!

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks - Ponturi pariuri NBA.19.01.2021. Brooklyn reintră în lupta pentru titlu în Est!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-01-18 13:00:00

Baschet NBA

19 Ianuarie 2021, 02:30

Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

versus
Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks

1.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Brooklyn Nets v Milwaukee Bucks

Brooklyn vin după un nou succes obținut în NBA, de această dată acasă, împotriva lui Orlando Magic. Acest duel a consemnat debutul lui James Harden la Nets, după transferul său de la Houston Rockets.

De cealaltă parte, Milwaukee merg din succes în succes, după ultima victorie obținută pe teren propriu împotriva lui Dallas Mavericks.

Bucks sunt lideri în Conferința de Est, în timp ce Nets trag tare să prindă podiumul în acest sezon după ultimele mutări în cadrul echipei.

La ultima confruntare între cele două, Brooklyn s-au impus în fața lui Milwaukee, într-un duel disputat în sezonul precedent în centrul de agrement al companiei Walt Disney.

Partida Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks se va desfășura pe 19 Ianuarie, de la ora 2:30 pe Barclays Center (New York).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

 

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

La debutul la noua sa echipă, James Harden a făcut spectacol reușind un triple-double împotriva lui Orlando Magic, într-un duel în care a bifat în aproximativ 40 de minute, 32 de puncte, 14 assisturi și 12 recuperări.

Cel mai bun marcator a fost Kevin Durant cu 42 de puncte, iar Joe Harris a completat topul cu 17 puncte reușite.

Harden a devenit primul jucător din istoria lui Nets care a reușit la debut un triple-double.

Cuplul Harden – Durant s-a reunit după o pauză de 9 ani, cei doi fiind colegi la Oklahoma City Thunder (2009-2012), cât timp James a evoluat la fosta echipă Seattle SuperSonics.

Durant a reușit minim 25 de puncte în 9 partide consecutive bifând un nou record în istoria francizei.

Brooklyn va avea în cest sezon o tripletă imbatabilă cu Durant, Harden și Kyrie Irving, iar în opinia mea pot fi incluși printre favoriți la câștigarea Conferinței de Est, alături de Milwaukee, Boston sau Philadelphia.

Contra lui Magic, Nets au bifat 78 de Field Goals, 41 de recuperări și 24 de assisturi, într-un meci în care au cedat oaspeților 2 din cele 4 sferturi.

Nikola Vucevic a fost cel mai bun marcator al lui Magic cu 34 de puncte, fiind urmat de Terrence Ross cu 23 și Cole Anthony cu 16 puncte.

Vucevic a mai contribuit cu 10 recuperări, în timp ce Anthony a oferit 8 assisturi.

După acest rezultat, Magic sunt pe 7 în Conferința de Est cu 6 victorii în 13 partide, în timp ce Nets ocupă locul 5 cu 8 victorii în 14 partide, sub Indiana sau Philadelphia, dar peste Cleveland.

Kyrie Irving (în carantină), alături de Nicolas Claxton și Spencer Dinwiddie (accidentați) nu vor evolua în duelul cu Milwaukee.

Etapa următoare, Brooklyn vor avea un nou duel dificil, la Cleveland Cavaliers.

Milwaukee Bucks: Forma echipei, știri și statistici

Milwaukee au bifat al 4-lea succes consecutiv din actuala stagiune, după ce au trecut de Dallas Mavericks, scor 112-109, într-un duel disputat pe teren propriu.

Ultimul eșec a fost suferit la începutul lunii, acasă, 118-131 cu Utah, iar de atunci au reușit numai victorii pe linie.

După aceste rezultate, Bucks sunt primii în Conferința de Est cu 9 victorii în 13 partide, deasupra lui Boston (8-4) și Philadelphia (9-5).

Contra formației lui Doncic, Bucks au reușit 96 de Field Goals, 57 de recuperări și 22 de assisturi, într-un duel în care oaspeții au reușit să se impună într-un singur sfert, iar un altul să-l încheie la egalitate.

Giannis Antetokounmpo a fost cel mai bun marcator al echipei cu 31 de puncte, fiind urmat de Khris Middleton cu 25 și Jrue Holiday cu 16 puncte.

Brook Lopez a contribuit la succesul echipei cu 11 recuperări, iar Bobby Portis cu 13 assisturi în al 4-lea succes consecutiv al echipei.

Antetokounmpo este în continuare cel mai bun marcator al echipei cu 319 puncte bifate în 12 partide, fiind urmat de Middleton cu 284 și Jrue Holiday cu 198 (ultimii în 13 partide).

Luka Doncic a fost omul meciului pentru Dallas, după ce a bifat în apoximativ 36 de minute, 28 de puncte, 13 assisturi și 10 recuperări.

Tim Hardaway Jr. l-a urmat cu 22 de puncte, iar Kristaps Porzingis a bifat 15 puncte.

Mavericks au evoluat fără Josh Richardson, Dorian Finney-Smith, Jalen Brunson, Dwight Powell și Maxi Kleber, toți fiind în carantină.

Dallas se puteau impune în final, dacă Trey Burke nu ar fi ratat cu 21 de secunde înainte de final și Kristaps Porzingis cu 10.4 secunde, două aruncări de 3 puncte.

După acest eșec, Dallas au ajuns pe 6 în Conferința de Vest cu 6 victorii și tot atâtea înfrângeri în 12 partide, fiind la egalitate cu Memphis, Golden State și Oklahoma.

În această perioadă, oficialii lui Bucks au realizat câteva transferuri la echipă, renunțând la serviciile a 10 jucători, iar în shimb au adus alți 9:

Sosiri:

Jaylen Adams – de la Portland;

D.J. Augustin – de la Orlando;

Torrey Craig – de la Denver;

Mamadi Diakite – rookie - de la Virginia Cavaliers University;

Bryn Forbes – de la San Antonio;

Jrue Holiday – de la New Orleans;

Sam Merrill – rookie - de la Utah State Aggies College;

Jordan Nwora – rookie - de la Louisville Cardinals College;

Bobby Portis – de la NY Knicks.

Plecări:

Eric Bledsoe – la New Orleans;

Sterling Brown – la Houston;

George Hill – la Oklahoma;

Ersan Ilyasova – fără echipă;

Kyle Korver – fără echipă;

Robin Lopez – la Washington;

Frank Mason III - Delaware Blue Coats (NBA G League);

Wesley Matthews – LA Lakers;

Cameron Reynolds – la Wisconsin Herd (NBA G League);

Marvin Williams – retras din activitate.

Bucks nu au absenți înaintea partidei de la Brooklyn.

Etapa următoare, Milwaukee vor disputa acasă derby-ul etapei, împotriva lui LA Lakers, liderul din Vest.

Statistica meciurilor directe Brooklyn Nets v Milwaukee Bucks

Milwaukee s-au impus în 3 din ultimele 5 dueluri contra lui Brooklyn, precedentul succes fiind obținut în Ianuarie 2020, chiar pe terenul adversarei.

Nets au câștigat ultima oară în sezonul trecut, la limită, într-un meci disputat în luna August în centrul de agrement al companiei Walt Disney.

În 176 de partide între cele două, Bucks s-au impus de 102 ori, în timp ce Nets au câștigat 71 de jocuri.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 116-119 (2020);

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 97-117 (2020);

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 128-133 (2019);

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 121-131 (2019);

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 94-113 (2019).

Cote pentru Brooklyn Nets v Milwaukee Bucks

Kevin Durant cu 30.7 puncte/meci și James Harden cu 25.6 puncte/duel sunt cei doi jucători ai lui Nets care pot face diferența în teren în fața liderului din Est, Milwaukee, ce îi trimite în teren pe Giannis Antetokounmpo cu 26.6 puncte/joc și Khris Middleton cu 21.8 puncte/meci.

Fără Irving (în carantină), Nets ar putea suferi în atac, acesta fiind al 2-lea jucător al echipei cu cele mai multe puncte marcate (27.1/joc), însă la fel de bine ar putea să treacă peste acest impediment  la fel ca și în ultimele 3 dueluri.

Cu Harden și Durant în teren, Brooklyn arată ca o echipă ce poate pune probleme adversarilor, iar la cum au evoluat în primul joc, par un cuplu sudat și pregătit să facă ravagii în apărările adversarilor.

Pentru Milwaukee va fi un test important în lupta pentru locul 1 în Est, acolo unde a reintrat și Nets, după ultimele mutări.

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe aportul adus de James Harden echipei, iar după primul joc la Nets, acesta pare că face parte din echipă de mai mult timp, iar Betfair bonus ne oferă cea mai bună cotă: James Harden – Pct.+ Recuperări + Pase decisive: + 41.5 – cotă 1.83.

Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks Pont: Peste 233.5 puncte

Se anunță un duel incitant în care Brooklyn, cu Harden în formă bună, se vor duela contra liderului din Est, Milwaukee, condus de Giannis Antetokounmpo, golgheterul echipei. Nets și Bucks sunt printre echipele cu cele mai bune ofensive din Est, liderul contorizând 120.2 puncte/duel în 13 partide, iar gazdele 118.8 puncte/meci în 13 jocuri. După ultimele mutări, Brooklyn au devenit favoriți la câștigarea Conferinței de Est, însă Milwaukee nu pare genul de echipă care să cedeze locul 1 atât de ușor într-un sezon extrem de lung. Voi miza pe un duel cu multe puncte, în care vedetele celor două formații vor face spectacol. Pontul partiei: Peste 233.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.65 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici