1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Brooklyn Nets vs Boston Celtics

Brooklyn Nets vs Boston Celtics, Ponturi Pariuri NBA 24.04.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-04-23 14:29:00

Baschet NBA

24 Aprilie 2022, 02:30

Brooklyn Nets

Brooklyn Nets

versus
Boston Celtics

Boston Celtics

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Brooklyn Nets v Boston Celtics

În această dimineață, în Barclays Center, Brooklyn Nets vor primi vizita celor de la Boston Celtics în cea de-a treia partidă a seriei din Playofful NBA. Celtics și-au concretizat avantajul terenului propriu până acum, impunându-se în ambele partide din TD Garden. Această partidă este programată de la ora 02:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Brooklyn Nets: Forma echipei, știri și statistici

Brooklyn Nets traversează un moment foarte greu în acest moment, elevii lui Steve Nash nu doar că se află în dezavantaj de două jocuri, dar nici nu beneficiază de avantajul terenului propriu în această serie. Partida de debut a seriei a fost una extrem de echilibrată cu multe fluctuații de scor, decisă în ultimul moment de inspirația lui Jayson Tatum, însă acest lucru a fost posibil doar datorită unei evoluții de excepție a lui Kyrie Irving. Kyrie s-a întors în TD Garden, acolo unde a evoluat timp de două sezoane înainte de a se transfera la Brooklyn și parcă a ținut să arate că are ceva de demonstrat în fața foștilor suporteri. Irving a bifat unul dintre cele mai bune meciuri din carieră în Playoff, înregistrând 39 de puncte, cu 6 pase decisive și 5 recuperări, însă în antiteză cu acel meci a fost evoluția din partida a doua, atunci când a înscris doar 10 puncte, Celtics concentrându-se mult mai bine din punct de vedere defensiv pe jocul lui Kyrie.

Surprinzător, la extrema cealaltă se află Kevin Durant, care bifează o medie de doar 25 de puncte în această serie, una foarte modestă pentru standardele sale. Nu doar numărul de puncte în sine este unul dezamăgitor pentru KD, dar procentajul aruncărilor din acțiune în ceea ce-l privește a fost dezastruos până acum. Durant a înregistrat un procentaj de 37.5% în primul meci din Playoff, respectiv 23.5% în cel de-al doilea, acolo unde nu a reușit niciun coș din acțiune pe tot parcursul reprizei secunde, bifând astfel un record negativ în ceea ce privește partidele din Playoff.

În această iarnă Brooklyn a fost implicată într-un trade cu cei de la Philadelphia 76ers, cedându-l pe James Harden în schimbul lui Ben Simmons, însă australianul nu are încă niciun minut pentru trupa lui Steve Nash. Conform celor mai recente zvonuri, Simmons este aproape de o revenire pe parchet, fiind șanse bune ca el să fie recuperat pentru partida a patra a seriei.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Boston Celtics au avut un start de sezon mai degrabă sub așteptări, însă au recuperat terenul pierdut în cea de-a doua jumătate a sezonului și, ajutați și de jocul rezultatelor, au încheiat pe poziția a doua în est, având un bilanț identic cu Milwaukee Bucks și Philadelphia 76ers în ceea ce privește numărul de victorii (51 de succese și 31 de eșecuri), coșaverajul superior fiind factorul care i-a propulsat pe elevii lui Ime Udoka pe locul secund.

Cel puțin pe hârtie, Celtics au avut parte de unul dintre cei mai dificili adversari pe care i-ar fi putut întâlni din această postură, Brooklyn fiind considerați la începutul sezonului printre favoriții la cucerirea trofeului având în vedere numărul mare de superstaruri din tabăra adversă. Planul tactic al lui Udoka a funcționat impecabil până acum, atât Kevin Durant cât și Kyrie Irving fiind limitați la un număr mic de puncte. Sigur că Irving a avut un prim meci extraordinar, însă focusul defensiv a fost aproape în exclusivitate asupra lui KD, aspect ce s-a schimbat considerabil în meciul al doilea, motiv pentru care Kyrie nu a reușit să înscrie mai mult de 10 puncte, înregistrând doar 4 coșuri din acțiune din 13 încercări.

Eficiența defensivă a impresionat cu atât mai mult cu cât Robert Williams, considerat unul dintre cei mai buni apărători ai echipei, a absentat din cauza unei accidentări. Conform ultimelor informații, Williams nu va fi disponibil nici astăzi, însă Udoka este optimist că se va putea folosi de serviciile sale pentru al patrulea meci al seriei.

În ultimul meci, victoria celor de la Boston a fost mai degrabă un efort colectiv din toate punctele de vedere, pe plan ofensiv 7 dintre cei 8 jucători trimiși pe parchet au înscris cel puțin 10 puncte. Jaylen Brown a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 22 de puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări, secundat de Jason Tatum, 19 puncte, 10 pase decisive și 6 recuperări.

Statistica meciurilor directe Brooklyn Nets v Boston Celtics

Boston Celtics conduc 2-0 în această serie, ei dominând și partidele din sezonul regulat, acolo unde s-au impus de 3 ori din 4 dueluri directe.

Cote pentru Brooklyn Nets v Boston Celtics

Ben Simmons și Robert Williams nu vor reveni nici azi pe parchet, iar defensivele mă aștept să aibă de suferit din acest punct de vedere. Chiar dacă Boston s-au descurcat bine până acum în acest compartiment, putem pune acele procentaje slabe și pe seama lipsei de inspirație pe plan ofensiv a superstarurilor din tabăra gazdelor de astăzi. Mă aștept să vedem o altă față din partea elevilor lui Steve Nash, iar overul pare o alternativă bună. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.80 pentru over 221.5 puncte în meci.

Brooklyn Nets vs Boston Celtics Pont: Kevin Durant (BKN) peste 29.5 puncte

Kevin Durant vine după două evoluții sub așteptări în această serie, procentajele sale de reușită în ceea ce privește coșurile din acțiune fiind dezastruoase, 37.5% în primul meci, respectiv 23.5% în cel de-al doilea. Aceste aspecte sunt total atipice pentru el, KD fiind recunoscut pentru evoluțiile sale solide din Playoffuri. Pe parcursul ultimelor două apariții în playoff, în sezoanele 2018-2019, respectiv 2020-2021, Durant a înscris, în medie, 32.3, respectiv 34.3 puncte per meci, media din sezonul trecut, tot în tricoul celor de la Nets, fiind cea mai mare a carierei din post-season. Tocmai din această cauză cred că el va ține să schimbe imaginea lăsată în urma celor două evoluții modeste, iar sprijinul fanilor va avea și el un rol important în recăpătarea încrederii sale în propriul joc. În partida a doua, în ciuda procentajului slab de care menționam, Durant a fost, chiar și în aceste condiții, cel mai bun marcator al echipei, cu 27 de puncte. După trade-ul lui Harden, cele două formații s-au întâlnit o singură dată în sezonul regulat, acum aproximativ o lună și jumătate, într-o partidă în care KD a înscris 37 de puncte. Pronosticul meu merge pe over 30.5 puncte înscrise de Kevin Durant, pentru o cotă de 1.87. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici