1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Boston Celtics vs Sacramento Kings

Boston Celtics vs Sacramento Kings, Ponturi Pariuri NBA, 26.11.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-11-25 14:43:00

Baschet NBA

26 Noiembrie 2022, 02:00

Boston Celtics

Boston Celtics

versus
Sacramento Kings

Sacramento Kings

1.50

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Boston Celtics v Sacramento Kings

În această noapte, în TD Garden Arena, Boston Celtics vor primi vizita celor de la Sacramento Kings într-un duel inter-conferențial între ocupanta primei poziții în conferința de est și ocupanta celei de-a cincea poziții în conferința de vest. Această partidă este programată de la ora 02:00, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Boston Celtics ocupă poziția de lideri în conferința de est, cu un bilanț de 14 victorii și 4 înfrângeri, având un avans de două jocuri față de principalii urmăritori și campionii de acum două sezoane, Milwaukee Bucks. Dacă în trecut Celtics erau recunoscuți pentru un stil mai degrabă bazat pe defensivă, antrenorul Joe Mazzulla, un nume mai puțin cunoscut la scara largă, pare să fi schimbat total mentalitatea echipei, elevii săi clasându-se pe locul al doilea în ceea ce privește ratingul ofensiv și media numărului de puncte marcate per partidă, cu 119,7 puncte, fiind depășiți la acest capitol doar de rivalii din această noapte, Sacramento Kings.

În cel mai recent meci al baschetbaliștiilor din Boston, Celtics au dispus pe teren propriu de Luka Doncic și Dallas Mavericks, scor 125-112. Acea victorie echivalează cu al zecelea succes în ultimele 11 partide pentru trupa lui Joe Mazzulla. În ciuda celor 42 de puncte înscrise de Doncic și în ciuda faptului că le-au permis texanilor să înscrie mai mult de 50% din aruncările din acțiune, Celtics au compensat printr-un joc ofensiv la fel de solid și la fel de eficient cum ne-au obișnuit pe tot parcursul sezonului.

Din cele 125 de puncte, Jayson Tatum, liderul echipei în ceea ce privește punctele marcate, a fost din nou providențial și a înscris nu mai puțin de 37 de puncte la care a adăugat 13 recuperări. În continuare Robert Williams și Danilo Gallinari vor rămâne indisponibili, însă absența lor nu ar trebui să aibă un impact considerabil asupra desfășurării acestei partide.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sacramento Kings: Forma echipei, știri și statistici

Sacramento Kings ocupă locul al cincelea în conferința de vest cu un bilanț de 10 victorii și 7 înfrângeri. Trupa lui Mike Brown este una dintre cele mai în formă echipe din ligă la ora actuală, însă acum două seri au cedat în deplasarea din Atlanta, scor 106-115, ceea ce a întrerupt o serie de șapte victorii consecutive pentru Kings. Cea mai bună echipă din punct de vedere ofensiv, cu o medie de 120 de puncte marcate per meci, cea mai bună echipă în ceea ce privește procentajul aruncărilor din acțiune și a patra cea mai bună formație la capitolul aruncărilor din afara semicercului, elevii lui Brown nu au reușit să mențină același nivel și în deplasarea din Georgia, Kings înscriind un număr de puncte mult sub media lor obișnuită.

Sacramento au înregistrat o eficiență de doar 46% la aruncările din acțiune și sub 30% la aruncările din spatele semicercului. Surprinzător, cel mai bun marcator al echipei în acel matchup a fost un jucător venit de pe bancă, Malik Monk, care a bifat 27 de puncte.

În continuare, liderul echipei lui Brown rămâne DeAaron Fox, cu o medie 25,4 puncte și 6.3 pase decisive. Kings au evoluat foarte bine ca grup, forța ofensivă colectivă fiind principalul atu al formației din Sacramento în acest sezon și pe parcursul celor șapte victorii consecutive înregistrate anterior.

La această oră nu sunt preconizate absențe în tabăra oaspeților de astăzi.

Statistica meciurilor directe Boston Celtics v Sacramento Kings

Acesta este primul dintre cele două dueluri directe ale sezonului între cele două formații.

Cote pentru Boston Celtics v Sacramento Kings

Deși au fost învinși în deplasarea din Atlanta, Sacramento rămân una dintre echipele în formă ale momentului, acel eșec reprezentând prima înfrângere a trupei lui Mike Brown după o serie de șapte victorii consecutive. Boston se descurcă foarte bine pe teren propriu, dar aici vor întâlni o formație care le poate pune mari probleme din punct de vedere al ofensivei. Pentru un handicap de +10.5 puncte în favoarea oaspeților, casa de pariuri eFortuna vă oferă o cotă de 1.60.

Boston Celtics vs Sacramento Kings Pont: Peste 229.5 puncte (inclusiv prelungiri)

Partida dintre Boston Celtics și Sacramento Kings se anunță a fi unul dintre cele mai interesante dueluri ale nopții în NBA. Nu doar că vorbim despre două dintre cele mai în formă echipe ale momentului, Celtics câștigând 10 dintre ultimele 11 partide, în vreme ce Sacramento a suferit, în duelul cu Atlanta Hawks, primul eșec după o serie de șapte succese în serie, dar vorbim și de cele mai bune echipe ofensive ale sezonului. Sacramento Kings sunt liderii sezonului în ceea ce privește numărul de puncte marcate per meci, cu 120, dar și la capitolul eficienței la aruncările din acțiune, în vreme ce Boston Celtics ocupă locul al doilea într-o ierarhie a ratingului ofensiv, cu 119.7 puncte. Mike Brown, antrenorul oaspeților, a reușit să facă din elevii săi un grup foarte bine pus la punct care se completează excelent în atacurile în tranziție, dar mai are mult de lucrat pe plan defensiv, acolo unde echipa sa se află aproape de coada clasamentului. Tocmai din această cauză, cred că Celtics nu vor avea mari dificultăți să-și pună în valoare jocul ofensiv, iar Tatum și Brown vor avea, ambii, matchupuri convenabile. Noul antrenor al gazdelor, Joe Mazzulla, a impus o nouă mentalitate în tabăra sa, bazată pe un joc foarte rapid, o mentalitate care a dat roade până acum și pe care nu cred că o va schimba prea curând. Robert Williams va rămâne indisponibil pentru gazde, absența sa fiind un alt element încurajator pentru practicarea unui joc mai fluid, el fiind considerat o piesă importantă în angrenajul echipei, dar pe plan defensiv. Cred că ne putem aștepta la un festival de puncte aici, astfel că pronosticul meu merge pe over 229.5 puncte în meci, pentru o cotă de 1.50. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive eFortuna.

Boston Celtics vs Sacramento Kings Pont: Jaylen Brown - Peste 25,5 puncte

Boston și Sacramento ne pot oferi un meci cu o mulțime de puncte, pragul de mijloc fiind setat la 238.5 puncte, astfel așteptările duc în această direcție. Merg pe minim 26 de puncte în contul lui Jaylen care are medie de 25.6 puncte și este al doilea marcator al echipei, deseori având medie mai mare decât colegul său, Tatum. Acesta a reușit minim 30 de puncte în ultimele două jocuri directe cu Sacramento și a contribuit meci de meci la totalul echipei, Boston având a doua cea mai bună ofensivă din NBA cu aproape 120 de puncte marcate pe meci. Cota vine din oferta Unibet pariuri sportive .

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici