Boston Celtics vs Milwaukee Bucks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 15.05.2022

NBA

Cota: 4.90

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

15 Mai 2022 11:25 340 0
Logo Boston Celtics Boston Celtics
Logo Milwaukee Bucks Milwaukee Bucks
VS
22:30 15 Mai 2022
Baschet NBA

Analiză și informații pentru Boston Celtics v Milwaukee Bucks

Astă seară aflăm finalista Conferinței de Est, în Massachusetts, în TD Garden mai exact, se joacă meciul 7 al seriei dintre Boston Celtics și Milwaukee Bucks. Miami Heat a obținut deja tichetele pentru actul final. Pariul propus îl găsiți la finalul articolului. 

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Boston au fost mult mai incisivi în jocul 6, au făcut diferența din teritoriul de 3 puncte acolo unde au terminat cu 17/43 în timp ce Bucks au avut doar 7/29. Nu au fost procentaje deloc bune, echipa a avut sub 44% din acțiune și de la libere doar 65.2%

Tatum a fost colosal în acel meci, a preluat toate sarcinele ofensive și a încercat coșul din toate pozițiile terminând cu 17/32 din acțiune dintre care 7/15 dinafara semicercului. Smart și Brown au contribuit și ei cu câte 21 respectiv 22 de puncte.

Ime Udoka a declarat că Robert Williams III se simte mai bine însă simte în continuare dureri după acea ciocnire cu Giannis din jocul 3. Statutul său pentru acest joc 7 rămâne incert însă are șanse să prindă câteva minute. Accidentarea nu are legătură cu operația de la menisc însă umflatura de la genunchi nu îi va permite să fie la potențial maxim dacă va forța. 

Ochii vor fi din nou pe Tatum care deja și-a consacrat statutul de superstar în ligă de ceva vreme, confirmând acest lucru în seria actuala. La 24 de ani acesta este la al 5-lea sezon în ligă și se luptă de la egal la egal cu toate vedetele, fiind principalul motiv pentru care gazdele speră la titlul de campioni în acest sezon. Însă Tatum e viitorul acestei formații și cu siguranță vom vedea Bostonul mult timp la acest nivel cât timp Jayson face parte din acest colectiv.

Celtics au un avantaj important în această serie care vine din compartimentul de 3 puncte, echipa a fost +51 de puncte în jocul 2, +15 în jocul 4 și +30 în jocul 6 față de Bucks. Tatum, Smart, Horford, Brown și Grant Williams au arătat cu toții că sunt shooteri de calibru. 

Milwaukee Bucks: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Bucks au avut 40.9% din acțiune în jocul 6 și au suferit enorm. Fără Khris Middleton aceștia nu au un al treilea marcator în această serie și asta a făcut ca Giannis să fie și mai responsabil pe fază ofensivă. 

Superstarul grec a terminat jocul 6 cu 14/30 din acțiune dintre care 2/3 dinafara semicercului, acumulând 20 de recuperări în cele 41 de minute jucate. Holiday a avut 7/17 din acțiune dintre care 3/10 de la 3 puncte, adunând 17 puncte în timp ce ceilalți 3 titulari, Lopez, Matthews și Allen au avut împreună doar 13 puncte. Pat Connaughton a fost singurul de pe bancă care a avut un joc decent marcând 14 din cele 21 de puncte înscrise de rezerve.

Absența lui Khris Middleton i-a rănit mai mult decât s-ar fi așteptat pe oaspeții de azi. Cineva trebuie să iasă în evidență în acest joc alături de Giannis și dacă va fi vorba doar de Holiday atunci echipa are șanse puține de a bifa finala conferinței. Un al treilea marcator trebuie să ajute echipa și probabil astăzi vor prinde minute mai multe titularii și de pe bancă vor juca 4 sau 5 jucători. 

Echipa trebuie să fie atentă în lupta din perimetru, acolo unde Boston a câștigat bătalia în jocurile 2, 4 respectiv 6 și au făcut diferența, câștigând acele jocuri. În spațiul de 3 secunde Bucks s-a apărat excelent și nu au fost dominați însă au nevoie de o apărare mai agresivă în special să nu ofere aruncări ușoare dinfara arcului de cerc. 

Dacă la începutul săptămânii echipa avea speranțe că Middleton poate juca în acest weekend acum aceștia cred că al doilea cel mai bun om nu va reveni nici pentru un eventual joc 1 în finala cu Miami dacă aceștia se califică. 

Statistica meciurilor directe Boston Celtics v Milwaukee Bucks

Celtics au mers în Milwaukee cu cuțitul la os însă au făcut un joc solid, au condus pe toată durata meciului și nu au repetat greșelile din jocul 5, câștigând 108:95.

Cote pentru Boston Celtics v Milwaukee Bucks

Boston pornește cu prima șansă și are cotă 1.49 la Betano pentru o eventuală victorie. Under-ul poate fi o alegere solidă ținând cont de miza jocului însă la fel ca în meciul 6 cred că vom avea un duel direct între Jayson Tatum și Giannis Antetokounmpo. Tatum are 1.87 pentru over 30.5 puncte, un prag mai mult decât decent după cele 46 de puncte din jocul 6.

Boston Celtics vs Milwaukee Bucks Pont: Giannis Antetokounmpo 36+ puncte & 14+ recuperări

Bătălia dintre Giannis Antetokounmpo și Jayson Tatum va continua și în această seară. Cei doi au fost actorii principali în jocul 6, grecul a terminat cu 44 de puncte și 20 de recuperări iar vedeta din Boston a adunat 46 de puncte și 9 recuperări. Tatum are un prag accesibil azi, 30.5 puncte, le care îl recomand cu mare încredere. Forțăm nota cât se poate în această finală dacă îi putem spune așa și știm cu toții că jocul 7 al unei serii e făcut pentru adevăratele superstaruri, astfel Giannis e alegerea noastră aici. Pentru minim 36 de puncte și 14 recuperări MVP-ul din 2019 și 2020 are o cotă mărită la Betano de la 3.65 la 4.90, pe care nu o putem trece cu vederea. Antetokounmpo nu a avut probleme în a marca pe pătrundere în această serie și va continua să atace coșul chiar dacă revine Robert Williams III. Centrul din Boston încă simte dureri la genunchi și nu va fi la potențial maxim iar Celtics au demonstrat că nu îl pot opri pe Giannis și se vor concentra pe aruncările lor de 3 puncte cel mai mult. Giannis a avut în ultimele 4 jocuri ale acestei serii o mulțime de puncte, în jocul 3 a avut 42 de puncte, în jocul 4 a avut 34 de puncte, în jocul 5 a avut 40 de puncte iar în jocul 6 a avut 44 de puncte iar în fiecare joc a adunat minim 11 recuperări, în două din ultimele 3 jocuri având câte 18 respectiv 20 de recuperări, cifre ce susțin această alegere.

Pont pariuri: Giannis Antetokounmpo 36+ puncte & 14+ recuperări

Miza: 9/10

Cota: 4.90

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

24

Castigate:

9

Pierdute:

14

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici