1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Boston Celtics vs Miami Heat

Boston Celtics vs Miami Heat. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 22.05.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-05-21 10:49:00

Baschet NBA

22 Mai 2022, 03:30

Boston Celtics

Boston Celtics

versus
Miami Heat

Miami Heat

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Boston Celtics v Miami Heat

Meciul 3 al finalei din Conferința de Est se joacă în această noapte în TD Garden, acolo unde Boston Celtics îi găzduiesc pe cei de la Miami Heat.  Am pregătit un pariu special pentru acest eveniment pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Boston are un sezon fabulos iar dacă în decembrie aveau emoții cu privire la play-off, dacă vor fi în primele 8 la finalul sezonului, acum se gândesc la marea finală și sunt foarte încrezători. Din ianuarie a început marșul echipei, au terminat pe 3, au trecut fără drept de apel de favorita conferinței în sferturile de finală, Brooklyn Nets, au eliminat campioana en-titre recent, în semifinalele conferinței și au furat deja un joc în finală. 

Revenirile din jocul 2 al lui Marcus Smart și Al Horford au fost probabil factorul cheie al acelei victorii. Aceștia au ratat jocul 1 și în ciuda absenței lor echipa a jucat foarte bine, peste așteptări chiar. Smart a avut probleme la picior iar Horford a fost în protocolul de sănătate și siguranță al ligii. Marcus a fost aproape de un triple-double în jocul trecut, i-a lipsit o recuperare pentru a bifa această performanță, terminând jocul cu 24 de puncte,  9 recuperări și 12 assisturi.

Jocul 3 a fost solid din toate punctele de vedere însă procentajul de 50% din teritoriul de la 3 puncte a făcut diferența, echipa marcând 20 de coșuri din spatele semicercului din 40 de aruncări. Au avut 91.3% de la libere,  23/44 coșuri de două puncte și doar 10 turnover-uri. 

Băieții lui Ime Udoka au ieșit în evidență foarte mult la capitolul defensivă. Smart e primul gardian de la Gary Payton în sezonul 95-96 care câștigă titlul de cel mai bun apărător al ligii, fiind în prima echipă alături de Giannis, Gobert, Bridges și Jaren Jackson Jr în timp ce Robert Williams III a prins a două echipă alături de Adebayo, Jrue Holiday, Draymond Green și Thybulle. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Miami Heat: Forma echipei, știri și statistici

Miami a reușit pe final de sezon să își asigure locul 1 în conferință și să beneficieze de avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului. La un moment dat, cu 6 etape înaintea finalului de sezon, chiar Boston a preluat pentru o etapă șefia clasamentului. 

Din această echipă nu ies în evidență mulți jucători. Jimmy Butler a fost liderul echipei în acest post-sezon și a ținut formația pe linia de plutire în timp ce ceilalți jucători au oscilat în evoluții. Butler a avut 41 de puncte în jocul 1 și 29 în jocul 2 în timp ce niciun coleg de al lui nu a sărit de pragul de 20 de puncte marcate în această serie.

Erik Spoelstra trebuie să ridice nivelul defensivei în jocurile de urmează pentru că pe plan ofensiv e greu să găsești soluțiile ideale împotriva celei mai bune apărări din ligă. Lowry rămâne ca discutabil pentru acest joc după ce a lipsit în primele două jocuri și la cum arată cotele acum e așteptat să lipsească din nou, dacă va reveni, cotele ar trebui să mai scadă pentru o victorie a oaspeților. 

Vizitatorii au avut probleme în ambele meciuri la aruncările din spatele semicercului, 29% respectiv 33% la acest capitol. Dacă vor să aibă șanse în această serie le trebuie mai mult de atât, punctele marcate din spațiul de 3 secunde nu vor fi suficiente pentru a opri Bostonul din drumul spre marea finală. 

Statistica meciurilor directe Boston Celtics v Miami Heat

Miami a câștigat jocul inaugural cu 118:107 însă Boston a revenit cu o prestație solidă și s-a impus cu 127:102. Boston a câștigat aici în startul sezonul, apoi acasă iar în ultimul meci din sezonul regulat Heat a învins în TD Garden cu 106:98.

Cote pentru Boston Celtics v Miami Heat

Boston are prima șansă în acest joc 3 iar Betano oferă 1.41 pentru un succes al lor, cota recomandată de atlfel. Ne așteptăm la un meci foarte echilibrat iar tempo-ul nu ar trebui să fie, teoretic, la fel de rapid ca în primele două jocuri, astfel under-ul ar putea fi o alegere bună. 

Boston Celtics vs Miami Heat Pont: Jimmy Butler peste 26.5 puncte

Când vorbim despre Miami în acest post-sezon e vorba numai de Jimmy Butler. Merg pe mâna lui și astăzi și pe minim 27 de puncte înscrise de el după cele 41 din jocul 1 și 29 de puncte din jocul 2. Presiunea e pe umerii săi după ce chiar el a declarat asta, nu pe managerul Erik Spoelstra sau pe cealaltă vedetă a echipei, Bam Adebayo. După spusele lui Butler, acesta trebuie să găsească soluții mai mult, jucând foarte mult rolul lui Lowry în lipsa acestuia. Cum Lowry are șanse mici să joace, și chiar dacă o va face, Jimmy a arătat că e motorul echipei pe plan ofensiv și cu siguranță va avea suficiente oportunități pentru a depăși pragul propus, depinde doar de procentajele sale.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici