1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Boston Celtics vs Indiana Pacers

Boston Celtics – Indiana Pacers, Ponturi Pariuri Baschet, NBA, 22.05.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-05-21 14:15:00

Baschet - NBA

22 Mai 2024, 03:00

Boston Celtics

Boston Celtics

versus
Indiana Pacers

Indiana Pacers

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Boston Celtics v Indiana Pacers

Începe finala Conferinței de Est în NBA, bătălia dintre Boston Celtics și Indiana Pacers. Primul meci este în noaptea de marți spre miercuri în România (ora 03:00) și se regăsește și pe lista noastră de pariuri. Învingătoarea se decide după sistemul cel mai bun din șapte partide.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Boston Celtics și-a confirmat statutul capului de serie nr. 1 până în finala Conferinței de Est, cedând doar două jocuri dintr-un total de 10. În primul tur a învins Miami Heat cu 4-1, chiar dacă adversarii reușiseră să câștige avantajul terenului propriu după jocul doi. Un scenariu identic a fost și cu Cleveland Cavaliers în semifinale: 1-1 după primele două confruntări, 4-1 la final.

Nu doar că nu au fost emoții în privința calificării în tururile precedente, dar Boston a câștigat șapte din cele opt meciuri la diferențe formate din două cifre. De asemenea, eșecurile au fost la cel puțin 10 puncte diferență.

Celtics au acces în finala Estului pentru a șasea oară în ultimii opt ani. Dar numai în 2022 a ajuns și în finala mare din NBA, după o confruntare în șapte jocuri cu Miami Heat. În celelalte ocazii, a pierdut finala de conferință chiar cu adversarele pe care le-a eliminat în acest sezon, de două ori cu Miami și de două ori cu Cleveland.

Deocamdată, Boston Celtics pornește finala fără Kristaps Porzingis. El nu a mai jucat de la meciul patru cu Miami Heat. Centrul leton este un om cu greutate în echipă (medie 20.1 puncte) și probabil că echipa va avea nevoie de el la un moment dat, pentru a avea cel puțin un răspuns în plus la profunzimea lotului pe care o are Indiana. Porzingis este așteptat să revină cel mai probabil de la meciul trei. Până atunci, greul este dus de Al Horford, care a pus 22 de puncte și 15 recuperări în dreptul lui, în ultimul joc cu Cleveland.

Un aspect deloc de neglijat înaintea acestei întâlniri ar fi faptul că Boston a disputat ultimul meci în urmă cu 6 zile, deci a avut timp suficient pentru a-și încărca bateriile.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Indiana Pacers: Forma echipei, știri și statistici

Indiana Pacers este surpriza plăcută a sezonului în NBA. A intrat în play-off din postura capului de serie nr. 6, dar atât în sferturile de finală, cât și în semifinale a răsturnat pronosticurile. Cel puțin la prima vedere. Privind însă mai în profunzime lucrurile, echipa a profitat și de câteva conjuncturi favorabile.

În primul tur a învins Milwaukee cu 4-2. Calificarea a fost obținută pe teren propriu, după ce câștigase avantajul terenului propriu. Pacers au beneficiat din plin de absența lui Giannis Antetokounmpo din tabăra lui Bucks. În semifinale a depășit New York Knicks, cu 4-3. De această dată, „decisivul” a fost câștigat în deplasare. Și Knicks au avut absențe notabile.

Așadar, la două zile distanță după ce a călătorit în New York, Pacers au luat drumul Bostonului pentru prima lor finală din Conferința de Est din ultimii 10 de ani. În timpul sezonului a învins Celtics în două ocazii, dar adversarii au avut o medie mai mare cu 12,2 puncte în cele cinci partide directe. Asta este și cea mai mare diferență, cu minus, față de o altă adversară în actuala ediție.

Multe lucruri se învârt în prezent la Indiana în jurul startului de 24 de ani, Tyrese Haliburton. El a înregistrat o medie de 24 de puncte în cele patru victorii ale lui Pacers cu Knicks, comparativ cu 17.6 în cele trei înfrângeri, potrivit statisticilor NBA. În seria cu Boston din sezonul regular a avut 15.8 puncte, față de 20.1 puncte media generală. Cum va fi valorificat Haliburton, pentru a „dribla” apărarea adversă, va fi probabil una din cheile acestei finale.

Statistica meciurilor directe Boston Celtics v Indiana Pacers

Cele două formații s-au întâlnit în cinci jocuri în acest an competițional, iar Boston a câștigat trei jocuri:

Boston – Indiana 155-104

Indiana – Boston 122-112

Indiana – Boston 101-118

Indiana – Boston 133-131

Boston – Indiana 129-124

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Boston Celtics v Indiana Pacers

Boston a deschis ambele serii play-off din acest sezon cu victorii la cel puțin 20 de puncte diferență. Și prinde acum o echipă Indiana care a fost nevoită să joace două meciuri în plus și nu a avut mult timp de odihnă la dispoziție după semifinala cu Knicks. Pentru H1 - 9.5 puncte, la Superbet pariuri sportive avem o cotă 1.90.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics vs Indiana Pacers Pont: Al Horford peste 16.5 puncte + recuperări

În absența lui Kristaps Porzingis, rolul lui Al Horford a devenit mult mai important. Sigur, nu mai este același jucător de altădată, dar pe termen scurt își poate aduce contribuția la statistica echipei. În ultimul joc cu Cleveland din semifinală, jucătorul de 37 de ani din Rep. Dominicană a stat în teren 38 de minute, timp în care a contribuit cu 22 de puncte și 15 recuperări. În toate jocurile din seria cu Cavaliers a jucat cel puțin 27 de minute, având medii de 9.6 puncte și 7.6 recuperări. Având în vedere că acesta este primul joc al finalei din Est, că Porzingis nu este încă sută la sută, iar ultima evoluție a fost în urmă cu 6 zile, pariem că Al Horford va acoperi un total de 16.5 puncte + recuperări.

Boston Celtics vs Indiana Pacers Pont: Total Turnovers pe echipa - Indiana Pacers peste 11.5

Boston Celtics trebuie să înceapă tare încă de la început. Este un entuziasm general deosebit în Boston și asta se vede în media, pe străzi, peste tot, orașul tânjește după un nou titlu și șansele sunt mai aproape ca niciodată. Au în față o echipă din Indiana periculoasă însă, cred eu, puțin obosită și care ar putea veni puțin relaxată după meciul 7 din New York. Și nu mă înțelegeți greșit, nu există relaxare într-o finală de Conferință însă psihicul, după un succes deosebit, tinde să se relaxeze. Dacă acest lucru se întâmplă, cu presiunea publicului, cu un Celtics care vrea să facă o demonstrație de forță încă din primul meci, cred că Pacers vor avea probleme mari în atac. Celtics a arătat bine de tot cu Cavs din punct de vedere defensiv. Acum, în meciul 1, este esențial să practice o defensivă sufocantă încă din primele minute și Pacers să simtă toată presiunea care îi va obliga să greșească destul de mult.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici