1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Boston Celtics vs Dallas Mavericks

Boston Celtics vs Dallas Mavericks. Pariuri Ponturi Baschet NBA, 10.06.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-06-09 10:46:00

Baschet NBA

10 Iunie 2024, 03:00

Boston Celtics

Boston Celtics

versus
Dallas Mavericks

Dallas Mavericks

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Boston Celtics v Dallas Mavericks

TD Garden găzduiește în această noapte jocul 2 al finalei NBA, Boston Celtics căutând să extindă avantajul obținut în prima bătălie cu Dallas Mavericks. Vânăm un pariu special însă mai multe detalii aflați la finalul analizei. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

După succesul răsunător din jocul 1, Jason Kidd, antrenorul din Dallas, a început războiul psihologic declarând că Jaylen Brown este cel mai bun jucător al celor de la Celtics. Replica jucătorilor echipei gazdă nu a întârziat în schimb.

"J-Kidd, omule. Văd ce faci", a spus Horford. "Jaylen Brown este un jucător incredibil... și foarte special pentru noi."

„Înțelegem că oamenii încearcă să pună o pană între noi”, a spus Tatum. „Bănuiesc că este un lucru inteligent să faci sau să încerci să faci. Dar suntem în această poziție de mulți ani și vin băieți care încearcă să ne despartă și spun că unul dintre noi ar trebui să fie tranzacționat sau unul este mai bun decât celălalt. Nu este prima dată când participăm la rodeo”.

Revenirea lui Porzingis a fost de bun augur, letonul a început ca rezervă dar a bifat 11 puncte în primul sfert având 4/5 din acțiune, terminând partida cu 20 de puncte în 21 de minute. 

Brown a fost cel mai bun marcator al echipei cu un total de 22 de puncte în timp de Tatum a bifat 16 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. 

N-am avut un tempo foarte ridicat, de aici și totalul am scăzut însă Boston a marcat 16 din cele 42 de tentative de 3 puncte iar meciul a fost câștigat undeva în sfertul 2 când diferența era de +29 de puncte în favoarea verzilor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dallas Mavericks: Forma echipei, știri și statistici

Dallas a fost lentă în jocul 1, lipsa unei circulații bune a mingii a fost probabil principala cauză a eșecului însă oaspeții au avut și 9 pase decisive pe parcursul întregului meci, cel mai mic total înregistrat în acest postsezon. Kidd speră la o performanță mai fluidă în această noapte.

"Am crezut că suntem prea mult unu-la-unu. Trebuie să mișcăm corpurile. Trebuie să mișcăm mingea. Mai mulți tipi trebuie să atingă mingea", a spus Kidd. "Am fost prea stagnați și nu așa jucăm. Deci, trebuie să fim mai buni (duminică noapte)."

Deși Luka a fost la înălțimea așteptărilor cu 30 de puncte și 10 recuperări, Irving nu s-a ridicat la nivelul așteptat având 6/19 din acțiune și doar 12 puncte acumulate până la final. Kyrie a avut 0/5 din spatele arcului de cerc și a fost batjocorit pe tot parcursul meciului de fanii celor de la Boston Celtics. El are acum 0-11 bilanț în cele mai recente jocuri împotriva fostei sale echipe.

„Trebuie să ne calmăm nervii, să ne echilibrăm puțin nervii și, de asemenea, să fim conștienți de mediul în care ne aflăm”, a spus Irving. "Va fi foarte intens din partea cui ne opunem. Va fi foarte fizic. Unele lucruri vor fi numite, altele nu. Deci cred că am avut toată această experiență în Mecul 1 și așteptăm cu nerăbdare provocarea din Meciul 2 de a juca mai bine și de a fi ceea ce am fost după pauză de la All-Star... Suntem cei mai buni. Doar două echipe joacă, așa că suntem mândri de noi, dar nu suntem mulțumiți.”

Dacă oaspeții nu contestă mai multe lovituri de 3 ale adversarilor vor trebui să vină ei înșiși cu mai multe lovituri încercate și făcute totodată, pentru a avea șanse să câștige jocul.

Statistica meciurilor directe Boston Celtics v Dallas Mavericks

După ce a câștigat jocurile din sezonul regulat cu Dallas, Boston a livrat o performanță solidă și în jocul 1 al finalei, victorie 107:89.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Boston Celtics v Dallas Mavericks

Dallas trebuie să vină cu multe ajustări față de jocul 1 dacă vrea să câștige meciul. Doncic are 1.60 pentru sub 8.5 assisturi, el având doar o pasă decisivă în jocul 1.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics vs Dallas Mavericks Pont: Tatum peste 14.5 recuperări + assisturi

Boston caută să extindă avantajul obținut deja în jocul 2 însă trebuie să se aștepte la un alt plan din partea oaspeților, cei din Dallas venind cu prestații mai solide în jocurile 2 din acest postsezon. Cum atenția oaspeților a fost concentrată pe Tatum în mod exclusiv în jocul 1, nu cred că vor schimba mult acest aspect, astfel îl văd pe Jayson mai mult în rolul șeful tribului decât să meargă pentru multe puncte, bineînțeles dacă va fi apărat cumsecade, astfel peste 14.5 recuperări și assisturi în contul său sună bine pentru mine. El a depășit acest prag în peste 80% din meciuri în acest play-off, în ultimele două jocuri cu Indiana având 10 recuperări plus 8 assisturi respectiv 13 recuperări plus 8 assisturi. Tatum înregistrează peste 10 recuperări în medie în play-off. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici