1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Atlanta Hawks vs Charlotte Hornets

Atlanta Hawks - Charlotte Hornets, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 14.04.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-04-13 12:14:00

Baschet NBA

14 Aprilie 2022, 02:00

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks

versus
Charlotte Hornets

Charlotte Hornets

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Atlanta Hawks v Charlotte Hornets

Atlanta Hawks și Charlotte Hornets sunt adversare în noaptea de miercuri spre joi (ora 02:00, în România), în turneul Play-In din NBA, într-un meci pentru care încercăm să identificăm și cele mai bune pariuri. Câștigătoarea va înfrunta Cleveland Cavaliers pentru poziția 8 în play-off, Conferința de Est, în timp ce pierzătoarea își încheie sezonul după această confruntare.

Atlanta Hawks: Forma echipei, știri și statistici

Atlanta Hawks a fost revelația sezonului trecut în Conferința de Est, reușind să ajungă până în finală, după ce a terminat pe locul 5 în sezonul regular. În actuala ediție a fost sub nivelul din sezonul trecut, dar s-a confruntat și cu multe accidentări, cu coronavirus pe parcurs, la un moment dat fiind nevoită să încheie niște contracte scurte pentru a-și completa lotul și a putea să dispute anumite meciuri. După ce au fost o bună perioadă în afara Top 10, Tray Young & Co au urcat până pe locul 9, iar acum mai au o șansă, prin acest Play-In., să ajungă în play-off.

„Vom face tot ce putem pentru a merge mai departe. Suntem pregătiți pentru play-off”, a declarat Bogdan Bogdanovic, înaintea acestei confruntări, potrivit NBA.

Atlanta a terminat sezonul cu peste 50% procentaj la victorii (43-39). Tray Young a fost și în acest sezon liderul echipei, cu o medie de 28,4 puncte și 9,7 pase decisive. A jucat 76 de meciuri din 82 și este practic jucătorul cu cele mai multe puncte și pase decisive realizate la total. Este și omul pe care adversarii vor încerca să-l blocheze. „Este un jucător destul de încrezător, dar trebuie doar să-i facem greutăți.”, a susținut jucătărul oaspeților, Terry Rozier.

Atlanta a terminat sezonul regular cu un procentaj de 52.4%. Pe teren propriu a fost însă la un nivel superior – 65,9% -, terminând cu 27-14. A fost a treia linie de clasament în Conferința de Est. „Nu garantează nimic asta”, a spus antrenorul lui Hawks, Nate McMillan. Echipa a câștigat în propriul fief inclusiv ultimele patru întâlniri, astfel: 121-110 cu Golden State, 131-107 cu Cleveland, 122-115 cu Brooklyn și 118-103 cu Washington Wizards.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Charlotte Hornets: Forma echipei, știri și statistici

Charlotte Hornets are o echipă tânără, care a cochetat o vreme cu o calificare directă în play-off, dar spre partea finală a sezonului regular, când ritmul s-a întețit, băieții lui James Borrego au avut oscilații mai mari. În cele din urmă, franciza a terminat pe locul 10, la fel ca și în ediția trecută. În 2021, în Play-In, Charlotte a fost eliminată după prima partidă, disputată în deplasare cu Indiana, cu 144-117.

Hornets au avut la finalul sezonului regular aceeași linie de clasament cu Atlanta, 43-39. Așa cum a evidențiat NBA, au fost echipa cu cel mai mare număr de victorii care a terminat pe locul 10 din ultimii 21 de ani, fie în Conferința de Est, fie în Conferința de Vest. „Estul a fost mai bun și noi am fost mai buni. Sezonul nostru nu s-a terminat. Suntem într-o poziție în care putem continua sezonul”, a declarat James Borrego.

Nu mai puțin de trei jucători sunt la medii de 19-20 de puncte după sezonul regular, astfel: Miles Bridges - 20,2 puncte, LaMelo Ball - 20,1 puncte și Terry Rozier - 19,3.

Charlotte a acumulat 21 de victorii și 20 de înfrângeri în deplasare, în sezonul regular. De dată recentă a cedat în două din ultimele trei întâlniri afară, astfel: 114-144 cu Philadephia 76ers, 115-144 cu Miami și 133-17 cu Chicago Bulls.

Hornets sunt în continuare fără un om cheie, Gordon Hayward, unul dintre cei mai experimentați componenți din lot, din cauza unei accidentări la gleznă.

Statistica meciurilor directe Atlanta Hawks v Charlotte Hornets

Atlanta și Charlotte și-au împărțit victoriile pe parcursul sezonului regular, fiecare având câte o victorie acasă și în deplasare. Trei din cele patru partide au avut diferențe la final de cel puțin 10 puncte. Rezultatele au fost următoarele:

Atlanta Hawks – Charlotte Hornets 115-105

Atlanta Hawks – Charlotte Hornets 127-130

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 91-113

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 116-106

Cote pentru Atlanta Hawks v Charlotte Hornets

Charlotte a primit cel puțin 117 puncte în ultimele trei partide din deplasare și în general a avut una dintre cele mai slabe defensive pe parcursul sezonului regular, cu o medie de 114,9 puncte. Pentru over 115,5 puncte, Atlanta are o cotă de 1.85 la Superbet pariuri sportive.

Atlanta Hawks vs Charlotte Hornets Pont: Handicap Atlanta – 3,5 puncte

Atlanta este echipa care a venit din urmă în a doua jumătate a sezonului regular, iar mai de dată recentă a obținut câteva victorii convingătoare în propriul fief, patru la rând la cel puțin 7 puncte diferență. Iar trei adversari înfrânți au terminat mai bine în sezonul regular. De partea cealaltă, Charlotte este o echipă cu entuziasm, dar are și zile când poate fi bătută rău, așa cum s-a întâmplat în deplasările din partea finală a sezonului, la Philadelphia și Miami, când a primit câte 144 de puncte. Un factor important la acest joc KO ar putea să joace și experiența celor două loturi. În mare parte, Atlanta are la dispoziție aceeași echipă cu care a ajuns în finala Conferinței de Est în ediția trecută, iar acest lucru ar putea înclina decisiv balanța. Merge pe un drum pe care îl cunoaște mai bine.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici