1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. NBA »
  5. Atlanta Hawks - Boston Celtics

Atlanta Hawks - Boston Celtics - Ponturi Pariuri Baschet NBA - 26.03.2024

Curry
Curry

2024-03-25 13:25:00

Baschet NBA

26 Martie 2024, 01:30

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks

versus
Boston Celtics

Boston Celtics

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atlanta Hawks v Boston Celtics

Atlanta Hawks ( 31-39 ) încearcă să oprească cea mai în formă echipă din NBA, pe Boston Celtics ( 57-14 ) într-un meci care se va disputa în State Farm Arena din Atlanta.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atlanta Hawks: Forma echipei, știri și statistici

Cu peste 80 la sută din sezon parcurs, aflată pe locul 10 din 15 în Est, Hawks se vede nevoită să evolueze doar la turneul de play-in, nu de play-off direct. E drept, pot avea o mică amenințate în Brooklyn Nets însă gazdele de astăzi ar trebui să aibă parte de un final de an dezastruos încât să piardă acest loc.

Problema lui Hawks în acest sezon a fost inconstanța. Prea multe căderi, prea multe meciuri în care jucătorii erau de nerecunoscut. De fiecare dată când fac o analiză prefer să mă informez din mai multe surse. Majoritatea pun problema și dau vina pe Young. Eu spun că e mult mai mult de atât. Personal, cred că Young face exact ceea ce trebuie dar nu primește suportul/ajutorul cuvenit. De foarte multe ori, spre exemplu, l-am văzut pe Capela extrem de indolent în apărare, ceea ce în trecut era un plus fantastic pentru gazdele întâlnirii de astăzi.

E drept, aceste up and downs vin și din numeroasele accidentări pe care cei din Atlanta le-au avut pe tot parcursul sezonului, lucru care se întâmplă și acum, în acest meci. Young, Bey, Griffin, Johnson , Lundy, Okongwu, toți sunt dați out la ora la care scriu acest articol.

În aceste condiții, misiunea lui Hawks devine aproape imposibilă. E un meci bonus pentru ei, chiar dacă vorbim de o rivală, în NBA, cel puțin în sezonul regulat, aceste meciuri sunt " iertate " mai ușor de suporteri în eventualitatea unui blowout.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Boston Celtics: Forma echipei, știri și statistici

Prefer Euroligă în locul NBA-ului. Însă, la ora asta, felul în care joacă Celtics îmi aduce aminte de ultima " eră " a baschetului de calitate din punctul meu de vedere al baschetului de peste ocean, perioada când San Antonio Spurs câștiga ultimul titlu de campioană.

Felul în care Celtics pasează, felul în care se găsesc pe teren, faptul că există tot timpul acel extra-pass și că toți joacă pentru echipă mă face să cred că la ora aceasta sunt peste Nuggets, echipa pe care multi o văd din nou campioană.

Sunt extraordinari de la 3 puncte, nu puține sunt meciurile când Celtics are peste 10 triple încă de la pauză. Au shooteri de elită, Tatum, Brown, Porzingis, Hauser, White sau Smart pot fi oricând o amenințare de la distanță.

Sunt convins că Boston vrea să își mențină seria excelentă, în special în fața unor rivali și vor aplica ceea ce i-a făcut consacrați în acest sezon : o defensivă sufocantă care să le permită o tranziție ofensivă extrem de rapidă.

Una peste alta, Celtics este favorită aici. Au avantaj în aproape fiecare match-up, poate doar în duelul de sub panou Hawks să aibă un avantaj însă Kornet a fost absolut extraordinar în ultima perioadă pentru " verzi ". 

Statistica meciurilor directe Atlanta Hawks v Boston Celtics

Celtics are avantajul moral înaintea acestei ntâlniri. Pe lângă forma și echipa mai bună, are 4-1 în ultimele 5 întâlniri, ultimele două venind chiar în deplasare, pe terenul celor de la Hawks.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Atlanta Hawks v Boston Celtics

Pe lângă recomandarea principală puteți avea în vedere forma excelentă a lui Jayson Tatum. 1.91 este cota pentru ca Tatum să înscrie minim 27 puncte în această partidă.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atlanta Hawks vs Boston Celtics Pont: Boston Celtics - 13.5 puncte

Pe lângă faptul că e echipa mai bună, mai în formă, aici vorbim de Boston Celtics, dau și de o echipă a lui Atlanta Hawks lipsită de cel mai bun jucător, de Trae Young. Pe lângă, el, alți 4 jucători foarte buni de rotație lipsesc pentru gazdele întâlnirii de astăzi. E drept, Holiday e out pentru Celtics și la White e game time decision. Însă, în condițiile menționate mai sus, cu forma excelentă a lui Celtics, îmi vine greu să cred că vor da înapoi sau vor apăsa mai ușor pedala de accelerație, în special în fața unei rivale. Celtics va câștiga și tind să cred că o va face fără mari probleme.

Miza: 10/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Atlanta Hawks vs Boston Celtics Pont: J. Brown peste 26,5 puncte

Brown a fost mai incisiv în ultimele săptămâni pentru Celtics decât colegul său, Tatum, motiv pentru care voi merge pe mâna lui cu această ocazie. Pragul de mijloc în dreptul său este în concordanță cu media sa din acest sezon, 23.4 însă în ultimele 10 meciuri a jucat de 7 ori postând o medie de 31 de puncte, motiv pentru care voi miza pe 27+ puncte pentru el aici. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici