Share

Pont Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves, gazdele au ajuns la 11 înfrângeri consecutive

Baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: Călin Popa

04 Dec 2017 17:23 503 0
Logo Memphis Grizzlies
Logo Minnesota Timberwolves
Memphis Grizzlies
Minnesota Timberwolves
VS
03:00 05 Decembrie 2017
NBA

Analiză și informații pentru Memphis Grizzlies v Minnesota Timberwolves

Seară plină de baschet în NBA, cea mai importantă competiție de baschet a planetei, acolo unde avem programate nu mai puțin de 11 meciuri, cu o ofertă de pariere foarte diversificată. Îmi propun să analizez azi două dintre partide, iar primul pont merge la întâlnirea de la FedEx Forum dintre gazdele de la Memphis Grizzlies (7-15) și Minnesota Timberwolves (14-10). Partida se anunță a fi una extrem de echilibrată totuși, cel puțin din perspectiva bookmakerilor, care îi văd ușor favoriți pe oaspeți cu o cotă cuprinsă între 1.70 și 1.80, în timp ce cota pentru victoria gazdelor ajunge până la 2.20. Linia de handicap și linia de over/under sunt setate la -2.0, respectiv 203 puncte. Partida va începe la puțin timp după ora 03:00, ora României.

Memphis Grizzlies (7-15) – gazdele au nevoie disperată de o victorie, având în prezent 11 înfrângeri consecutive

După concedierea controversată a antrenorului David Fizdale, Marc Gasol & Co. nu reușesc să își revină nici sub interimatul lui J.B. Bickerstaff. Aceștia au ajuns la 11 înfrângeri consecutive nu au nicio victorie fără Mike Conley. Anul trecut, aceștia se descurcaseră decent fără liderul Conley, având 7 victorii și 6 înfrângeri. Lista de accidentați nu se limitează doar la Mike Conley, Wayne Selden și Brandan Wright fiind și ei indisponibili, în timp ce Chandler Parsons este incert. Mike Conley e aproape de o revenire, cel mai probabil săptămâna viitoare va fi pe parchet. Situația echipei din Memphis devine una din ce în ce mai critică. Grizzlies au ajuns într-o situație delicată și este interesant de urmărit în ce direcție se va îndrepta franciza. Tyreke Evans a evoluat bine în ultima partidă (31 puncte, 12 pase decisive), și chiar dacă au pierdut pe terenul celor de la Cavaliers, semnele au fost încurajatoare, în special cele 111 puncte marcate, deoarece aceștia nu mai înscriseseră 100 de puncte de 7 meciuri.

Minnesota Timberwolves (14-10) – băieții lui Tom Thibodeau au alternat victoriile cu înfrângerile în ultimele 8 meciuri

De 13 sezoane (2004 mai exact, de pe vremea lui Kevin Garnett) nu a mai reușit franciza din Minnesota accederea în playoff, cea mai lungă absență încă activă a unei echipe din NBA. În mod aproape sigur, această serie se va încheia în acest an, deoarece Timberwolves arată tot mai bine, ocupând în prezent locul 5 în Conferința de Vest și există o mulțime de semne de progres. Oaspeții de astăzi vin după o victorie cu Los Angeles Clippers (112-106), victoria cu numărul 300 din cariera lui Tom Thibodeau, un meci în care Jimmy Butler a înscris 33 de puncte. Acesta complementează excelent nucleul tânăr al echipei, format din Karl-Anthony Towns și Andrew Wiggins. Rămâne de văzut dacă aceștia vor reuși să lege astăzi a doua victorie consecutivă.

Pont Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves: Minnesota Timberwolves câștigă

Destul de surprinzătoare cotele pentru meciul de astăzi, mai ales dacă luăm în considerare forma celor de la Grizzlies și a faptului că Mike Conley încă lipsește. Alternarea victoriilor cu înfrângerilor în ultimele 8 meciuri și faptul că joacă această partidă la mai puțin de 24 de ore după partida cu Los Angeles Clippers echilibrează balanța din punctul de vedere al bookmakerilor, cel mai probabil. Totuși, Timberwolves au echipa mai bună și nu văd de ce nu s-ar impune și astăzi, chiar și în condițiile actuale. Grizzlies e echipa decimată și demoralizată și cred că vom asista astăzi la a 12-a înfrângere consecutivă. Betfair oferă o cotă de 1.80 pentru victoria oaspeților.

Pont pariuri: Minnesota Timberwolves câștigă

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Călin Popa

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Călin Popa

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici