Share

Pont Pariuri Golden State Warriors vs Houston Rockets, NBA: Warriors se întorc acasă pentru meciul 5

Baschet

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

08 Mai 2019 16:44 430 0
Logo Golden State Warriors
Logo Houston Rockets
Golden State Warriors
Houston Rockets
VS
05:30 09 Mai 2019
NBA

Analiză și informații pentru Golden State Warriors v Houston Rockets

În această dimineață, de la ora 05:30, în Oracle Arena, Golden State Warriors și Houston Rockets vor disputa cel de-al cincelea meci al seriei din semifinalele conferinței de vest, iar în continuare am pregătit un pronostic pe care-l vom detalia în rândurile următoare.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON

Golden State Warriors: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

În seria de debut a acestui postseason, Warriors au cedat în mod surprinzător două partide pe teren propriu contra celor de la Los Angeles Clippers, dar nivelul de concentrare din tabăra campionilor en-titre a părut a fi mult mai ridicat în fața a ceea ce mulți consideră cei mai mari rivali la titlul de campioni ai conferinței de vest. Golden State au câștigat ambele partide pe propriul parchet, scor 104-100, respectiv 115-109 și și-au respectat statutul de favoriți, apărându-și avantajul terenului propriu. Warriors s-au dovedit, însă, un pic prea dependenți de Kevin Durant, iar evoluțiile slabe ale lui Steph Curry le-au permis adversarilro să echilibreze balanța și să pună din nou presiune pe Golden State.

La fel ca și în seria cu LA Clippers, cel mai bun marcator al echipei a fost Kevin Durant, cu o medie de 34 de puncte marcate în această serie.

Demarcus Cousins rămâne absent pentru elevii lui Steve Kerr

Houston Rockets: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Finaliști ai conferinței de vest în sezonul precedent, Houston Rockets sunt considerați, pe bună dreptate, ca fiind cea mai grea provocare pentru campionii en-titre în încercarea lor de a-și apăra titlul și pentru a deveni campioni pentru a treia oară consecutiv. Primul meci al seriei a mers aproape pe muchie de cuțit, dar Warriors s-au dovedit a fi mai puternici în momentele cheie ale partidei, iar Curry a fost decisiv în ultimele secunde ale meciului. Oficialii din Houston au acuzat dur arbitrajul după acel meci și au cerut ca pe mai departe să fie luate măsuri, iar în partida a doua, conform zvonurilor, arbitrii au fost monitorizați foarte atent. Aceleași greșeli, aproape flagrante, nu au mai fost repetate, dar Warriors s-au impus încă o dată pe teren propriu, grație unor evoluții foarte solide ale lui Kevin Durant și Klay Thompson.

Houston au recuperat terenul pierdut și au echilibrat balanța în următoarele două meciuri, 126-121 (după OT), respectiv 112-108. Cel mai bun performer al echipei până acum a fost, așa cum ne așteptam, superstarul James Harden, cel care a înregistrat până acum o medie de 35.8 puncte marcate pe meci, 7.5 recuperări și 5 pase decisive.

Statistica meciurilor directe Golden State Warriors v Houston Rockets

Cele 4 meciuri din serie au fost împărțite, în timp ce în sezonul regulat Houston Rockets s-au impus în 3 dintre cele 4 dueluri directe

Cote pentru Golden State Warriors v Houston Rockets

În opinia mea, valoarea în cotă este de partea oaspeților, astfel că un pariu care merită încercat cu o miză mică este victoria Houston-ului pentru o cotă de 3.20 oferită de Unibet

Pont Golden State Warriors vs Houston Rockets: Houston Rockets +10.5 (inclusiv prelungiri)

Houston Rockets sunt considerați de majoritate ca fiind cei mai importanți challengeri pentru Warriors în încercarea de a-și apăra trofeul câștigat în ultimii doi ani, iar până acum și-au respectat acest statut. După două prime înfrângeri, Rockets nu s-au lamentat, iar James Harden a evoluat ca un adevărat candidat la titlul de MVP și și-a ajutat echipa să echilibreze balanța după 4 partide. În continuare, consider că Houston reprezintă un matchup favorabil contra campionilor en-titre în acest moment, având avantajul în spațiul de 3 secunde cu Capella, Nene sau Farried, în vreme ce Warriors nu se pot baza decât pe veteranul Andrew Bogut. Dacă Eric Gordon va reuși să evolueze la fel de bine precum a făcut-o în ultimele două partide, Rockets au șanse mari să producă o mică surpriză în Oracle Arena în această dimineață, așa cum au făcut-o și în sezonul regulat. În condițiile în care se vor înfrunta două dintre cele mai puternice echipe din lume într-un meci cu o miză atât de mare, cred că un handicap mai mare de "double digits" este un pic nerealist. Cota nu este una foarte mare, dar, în opinia mea, este excelentă de luat în considerare într-un combo cu încredere mare

Pont pariuri: Houston Rockets +10.5 (inclusiv prelungiri)

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Robert_Cristian

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0