Share

Pont Eurocup: Lietuvos Rytas - Partizan: Meci cu puncte multe in lituania?

Baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: Daniel F.

05 Dec 2017 00:38 1,3k 0
Logo BC Lietuvos Rytas
Logo Partizan Belgrad
BC Lietuvos Rytas
Partizan Belgrad
VS
19:00 05 Decembrie 2017
Eurocup

Analiză și informații pentru BC Lietuvos Rytas v Partizan Belgrad

Meci foarte interesant în Lituania de la ora 19:00, cu un pont la fel de interesant pentru mulți, poate. Toate premisele spun că vom avea parte de un meci foarte spectaculos. Avem tot ce trebuie pentru un asemenea meci.

Deja am uitat de când Partizan era echipa de " under" . A trecut destul de mult timp iar sârbii ne-au obișnuit în ultimul timp cu niște scoruri care, dacă s-ar juca după reguli de NBA, probabil că Partizan ar fi un fel de Phoenix Suns așa, marchează mult, dar primește și mai mult.  

Perimetrul sârbilor este " apărat " de William-Goss și Patrick Miller, primul dintre ei fiind un jucător care, pot paria încă de pe acum, anul viitor va juca la o echipă de Euroliga. În rest, în afară de Obrad Tomic care este bosniac, sârbii se bazează doar pe jucători autohtoni, jucători care, totuși, fac față la nivel înalt. 
Miroslav Nikolic, antrenorul celor de la Partizan, a venit în acest an cu o filozofie de joc foarte, foarte ofensivă, un joc de tranziție foarte rapid, un joc care le convine de minune americanilor de pe postul 1.

De partea cealaltă, Lietuvos sunt echipa mai solidă, echipa care au în componentă 4 naționalități : americani, lituanieni, greci și australieni, ultimele 2 țări fiind reprezentate de doar un jucător : Marvokefalidis și Madgen.  Atuul lituanienilor în acest duel cu Partizan este faptul că posturile 1 cu 5 se completează perfect. Am văzut niște relații de joc între Krammer și Peterson absolut superbe.

La fel, cu un joc foarte ofensiv, Rimas Kurtinaitis, antrenorul celor de la Lietuvos, declarând în urmă cu puțin timp că pentru el, un meci de baschet trebuie să fie rapid, viguros și cu puncte multe. Altfel, ar trebui să urmărim sporturi de genul voleiului.

 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă de 5.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont și pariază pe ”over 1.5 goluri” în Bayern Munchen vs PSG

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile marți, 5 decembrie 2017!

Pont BC Lietuvos Rytas vs Partizan Belgrad: Peste 172,5 puncte, inclusiv prelungiri

Avem doi antrenori cu filozofie de joc ofensivă. Se joacă acasă la lituanieni, acolo unde câștigi foarte, foarte greu. Totuși, uitându-ne în istorie, putem vedea cum Partizan a furnizat o surpriză enormă, tot într-o deplasare, pe terenul lui Bilbao, unde au câștigat 96-92, fiind singură victorie pentru aceștia din această grupă. Cele două s-au mai întâlnit și în octombrie, atunci când Rytas a câștigat pe terenul din Belgrad, 90-81. Cu siguranță Partizanul va veni să își joace ultima șansă aici. Vor încerca să profite de orice pot. Văd un meci cu puncte multe, un meci cu multe faulturi, cu multe aruncări de 3 puncte reușite. Pronosticul meu este, peste 172,5 puncte , la o cotă de 1,80 oferită de Unibet.

Pont pariuri: Peste 172,5 puncte, inclusiv prelungiri

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Daniel F.

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Daniel F.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici