Atlanta Dream vs Seattle Storm. Pariuri Ponturi Baschet WNBA, 03.07.2022

Alte competiții baschet

Cota: 1.60

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

03 Iul 2022 14:01 352 0
Logo Atlanta Dream Atlanta Dream
Logo Seattle Storm Seattle Storm
VS
22:00 03 Iulie 2022
Ponturi baschet WNBA

Analiză și informații pentru Atlanta Dream v Seattle Storm

Atlanta Dream încearcă să potolească setea de victorii a celor de la Seattle Storm, una dintre cele mai bune echipe din ligă. Venim cu o cotă foarte atractivă pentru acest meci, pariul propus îl găsiți la finalul analizei. 

Atlanta Dream: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Atlanta are 9-11 bilanț și se află pe locul 4 în Conferința de Est în timp ce în jocurile de acasă are 5 victorii și tot atâtea eșecuri. Recent fetele au întrerupt o serie de 3 eșecuri consecutive în urma succesului 92:91 din New York împotriva celor de la Liberty. Hayes a fost cea mai buna marcatoare cu 21 de puncte iar alte 7 jucătoare au avut între 8 și 10 puncte marcate, un efort colectiv impresionant. 

Gardianul Tiffany Hayes a revenit după o gravă accidentare și a jucat primul meci al sezonului cu Liberty. Cel mai longeviv membru al francizei a ajuns la al 10-lwa sezon cu echipa după ce a resemnat în februarie din postura de agent liber.

Dream și-a schimbat directorul general în octombrie anul trecut și a ajuns sub o nouă proprietate, aceste schimbări fiind benefice în tentativa de a ajunge în post-sezon.  Din 2018 nu au mai bifat aceste fete play-off iar acum sunt pe locul 4, loc ce oferă această oportunitate. 

Atlanta a făcut schimb pentru a obține alegerea numărul 1 în draftul din acest an iar acest lucru pare a fi cea mai bună mutare. Au selectat-o pe Rhyne Howard care conduce echipa cu 15.3 puncte în medie și e favorită pentru a câștiga titlul de începătorul anului.

Erica Wheeler a revenit și ea după ce a absentat 6 jocuri din cauza unei accidentări la picior iar acest lucru face din Atlanta o echipă cu șanse bune la post-sezon. Mai notăm și achiziția lui Durr, a doua selecție a New Yorkului în draftul din 2019, aceasta tranzacție fiind făcută la început lunii iunie. În 8 jocuri aceasta are 13.1 puncte marcate, fiind a doua marcatoare. Aici nu am inclus-o pe Hayes care are 21 de puncte însă un singur joc.

Dream are 77.7 puncte înscrise în medie în timp ce renunță la 79.4 puncte pe meci. Au 41% procentaj din acțiune și 34.9% de la 3 puncte. 

Seattle Storm: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Seattle continuă cursa de urmărire a liderului Las Vegas Aces și au 13-7 bilanț în acest moment, al doilea bilanț din ligă la egalitate cu Connecticut Sun, rivala din Vest. Echipa vine după două victorio la rând, foarte clare, 88:78 cu Aces și 73:57 cu Indiana Fever.

Echipa e antrenată de anul trecut de Noelle Quinn, fostă jucătoare în ligă, la mai multe echipe, plus o experiență în Europa, în Turcia, la Botas. Stilul propus de această include un tempo scăzut, echipa fiind pe locul 10 din 12 la acest capitol.

Breanna Stewart conduce echipa cu 21.4 puncte înscrise în medie și 7.5 recuperări. Aceasta va fi capitalul echipei în jocul de All-Star Game din weekendul viitor, echipa Stewart dublându-se cu echipa Wilson. Loyd e a doua marcatoare cu 16.4 puncte în timp ce Magbegor e a treia cu 12 puncte marcate în medie și 6 recuperări. 

Ca echipă Storm marchează 78.9 puncte, locul 9 în timp ce apărarea permite 76 de puncte, fiind pe primul loc în ligă alături de fetele de la Mystics. 42.2% e procentajul echipei din acțiune și 36.3% de la 3 puncte. 

Sue Bird, jucătoare care a anunțat la începutul lunii ca acesta va fi ultimul ei sezon pe marea scenă a ajuns la 324 de victorii în WNBA după succesul echipei cu Aces, trecând peste Lindsay Whalen, care avea 323 de victorii. Ajunsă la al 20 lea sezon în ligă, aceasta a fost numită GOAT de antrenoarea sa, care e total impresionată de cariera elevei sale.

Statistica meciurilor directe Atlanta Dream v Seattle Storm

Acum o lună Seattle câștiga în fața fanilor cu 72:60 jocul susținut în compania celor din Atlanta. 

Cote pentru Atlanta Dream v Seattle Storm

Storm pornesc cu prima șansă iar Betano ofera o cotă de 1.44 pentru un eventual succes al lor. Under-ul merită atenție și el iar pragul de 158.5 puncte, la cotă 1.87, propus de Betano, are șanse bune să nu fie depășit.  

Atlanta Dream vs Seattle Storm Pont: Seattle Storm peste 8.5 coșuri de 3 puncte

Seattle are multe atuuri în duelul de astăzi și mă aștept la o apărare agresivă din partea lor cu care să facă diferența. Inițial alegerea principala viza o victorie a oaspeților coroborată cu sub 158.5 puncte în meci la cotă 2.75 la Betano însă revenirea lui Hayes face ca treburile să se complice puțin. În continuare văd șanse mari pentru acea alegere dar over 8.5 coșuri de 3 puncte pare o alegere la fel de bună în condițiile în care echipa are 9.5 coșuri din afara semicercului reușite pe meci. În 5 din cele deplasări Storm a marcat minim 11 coșuri, un meci cu 10 altfel de coșuri și unul cu doar 7. Loyd are medie de 2.5 coșuri de 3 puncte pe meci, bird 2.3 iar Stewart și Davis medie de 2 coșuri pe meci, suficiente guri de foc pentru a încerca acest pronostic.

Pont pariuri: Seattle Storm peste 8.5 coșuri de 3 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici