Share

Ponturi Baschet : Anadolu Efes - Trabzonspor.

Baschet

Cota: 1.88

Adaugat de: AlexRizea

11 Mar 2018 09:15 581 0
Logo Anadolu Efes
Logo Trabzonspor
Anadolu Efes
Trabzonspor
VS
16:00 11 Martie 2018
Baschet Turcia - SuperLiga

Analiză și informații pentru Anadolu Efes v Trabzonspor

Dăm o tură și în SuperLiga Turcă de baschet, acolo de unde vă oferim un pont pentru partida dintre Anadolu Efes și Trabzonspor.

Anadolu Efes și-a salvat sezonul reușind să cucerească luna trecută cupa Turciei, după victorii concludente cu Fenerbahce, Darussafaka și Tofas.

Dacă în Euroligă lucrurile sunt clare, ultimul loc ne mai putând fi evitat, în campionat Efes este în revenire de formă, ajungând pe locul 5 cu un bilanț 13-6. În ciuda unui parcurs sub așteptări, pe propria arenă Efes au fost foarte tari, fiind cea mai bună echipă din SuperLigă, cu 9 victorii în 10 partide și o medie de 86 puncte înscrise pe meci.

În inter-sezon Anadolu a schimbat aproape toată echipa, iar acest lucru s-a văzut în evoluții, în special cu formațiile tari. Au plecat Granger la Baskonia, Thomas Heurtell la Barca, Brandon și Osman Cedi în NBA, DeShaun la Maccabi și Honeycutt în Rusia la Khimki, singurul care a rămas fiind Bryant Dunston căruia i s-au alăturat experimentații Krunoslav Simon și Vladimir Stimac, dar și marcatorul Erick McCollum de la Galatasaray sau Brock Motum de la Zalgiris.

De cealaltă parte, Trabzonspor este de departe cea mai spectaculoasă echipă din SuperLigă, având în meciurile disputate o medie de 178,2 puncte.

Desi se luptă la retrogradare, Trabzon are cea mai bună ofensivă din SuperLigă, peste campioana Europei, Fenerbahce, dar și cea mai slabă defensivă. Oaspeții neglijează total faza de apărare și au în deplasare o medie de 88,2 puncte primite, 3 din ultimele 4 partide, aducând cel puțin 100 de puncte din partea uneia dintre echipe. Lituanianul Vasiliauskas, dar și americanii Eldridge și Green sunt principalele guri de foc pentru oaspeți, marcând constant peste 20 puncte pe meci.

Pont Anadolu Efes vs Trabzonspor: Peste 172,5 puncte

Ultima partidă directă pe această arenă s-a terminat 100-77 pentru Efes și mă aștept la un meci spectaculos și de această dată. Trabzon nu știe să se apere, iar celor de la Anadolu le plac astfel de partide, McCollum sau Dunston fiind marcatori desăvârșiți. În aceste condiții , over 172,5, la o cotă de 1.88 oferită de Unibet este probabil.

Pont pariuri: Peste 172,5 puncte

Miza: 10/10

Cota: 1.88

Adaugat de: AlexRizea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici