1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Zalgiris Kaunas – Milano, Ponturi Pariuri Baschet, Euroligă, 28.02.2020. Meci cu miză mare pentru ambele tabere

Zalgiris Kaunas – Milano, Ponturi Pariuri Baschet, Euroligă, 28.02.2020. Meci cu miză mare pentru ambele tabere

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-02-27 23:47:00

Baschet - Euroleague

28 Februarie 2020, 20:00

Kauno Zalgiris

Kauno Zalgiris

versus
Armani Milano

Armani Milano

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kauno Zalgiris v Armani Milano

Zalgiris Kaunas și Milano se întâlnesc vineri, de la ora 20:00, într-un joc din etapa a 26-a a Euroligii de baschet masculin, pentru care am selectat și pariuri.

Kauno Zalgiris: Forma echipei, știri și statistici

Zalgiris Kaunas traversează cea mai bună formă a sezonului, motiv pentru care a revenit în lupta pentru play-off. Lituanienii s-au obișnuit cu aerul tare din Euroligă în ultimele sezoane, după ce au ajuns până în Final Four în 2018 și au jucat play-off în 2019. Așadar, echipa lui Sarunas Jasikevicius speră să prindă din nou top 8 până la finalul sezonului regulat.

Zalgiris a câștigat șapte din ultimele zece partide în această competiție, astfel că a ajuns la o victorie distanță de locul 8, ocupat de Khimki Moscova. Săptămâna trecută, balticii au înregistrat o victorie mare la Vitoria Gasteiz, cu Baskonia, scor 74-60.

Unul dintre secretele revenii în această bătălie, după o primă jumătate de sezon ratată, ar fi apărarea. Analizând cele mai recente jocuri, formația din Kaunas a primit în medie 69,4 puncte în ultimele cinci meciuri câștigate. Anadolu Efes, Real Madrid și Panathinaikos, toate adversare din Top 6, sunt echipele au reușit să treacă peste 80 de puncte în acest an în partidele cu Zalgiris.

Armani Milano: Forma echipei, știri și statistici

Milano se află într-o situație mai bună decât Zalgiris Kaunas, din punct de vedere al clasamentului, având o victorie în plus, dar traversează o formă mai proastă. Formația lui Ettore Messina a obținut un singur succes în ultimele șapte partide, la limită cu Bayern, scor 79-78. În ultimele trei jocuri, italienii au cedat cu Alba Berlin (96-102), Barcelona (80-84) și Khimki (69-78).

Rodriguez, Micov și Scola au traversat o perioadă mai slabă, iar acest lucru s-a reflectat foarte bine în statistică, în scădere simțitoare în 2020. „El Chacho” nu a reușit mai mult de două coșuri de trei puncte în ultimele șapte partide, excepția fiind doar cu Barcelona. Rodriguez a terminat acel meci cu patru coșuri de la distanță fructificate, iar randamentul lui s-a reflectat într-un rezultat mai strâns în fața catalanilor.

Milano chiar are nevoie de Sergio Rodriguez, Luis Scola și Nemanja Nedovic să facă diferența în atac, altfel va continua să se „scufunde”, după un start de sezon entuziasmant. Italienii au una dintre cele mai slabe linii de clasament în deplasare, cu două victorii și 10 înfrângeri. Dacă scoatem din ecuație cele două succese cu Panathinaikos și Alba Berlin, Milano a pierdut la o diferență de 10,1 puncte în cele zece partide.

Statistica meciurilor directe Kauno Zalgiris v Armani Milano

Zalgiris și Milano și-au împărțit victoriile în ultimele patru partide directe. Fiecare a fructificat avantajului terenului propriu. În tur, italienii s-au impus cu 85-81.

Cote pentru Kauno Zalgiris v Armani Milano

Zalgiris a câștigat ultimele trei partide de pe teren propriu, iar în două întâlniri a primit sub 70 de puncte. De partea cealaltă, Milano a avut under 75,5 puncte în patru din ultimele cinci înfrângeri în deplasare. Pentru un pariu under 75,5 puncte Milano și la Kaunas, Betano oferă cota 1.83.

Kauno Zalgiris vs Armani Milano Pont: Sub 158,5 puncte

Zalgiris și Milano au intrat în partea de sezon în care fiecare joc are o importanță mare, mai ales că lupta pentru ultimele locuri în play-off este destul de dură. În acest moment, echipele clasate pe locurile 8-13 sunt despărțite de o singură victorie. Lituanienii și-au îmbunătățit substanțial defensiva, Milano trebuie la rândul ei să fie mai agresivă la Kaunas pentru a emite pretenții. Lituanienii vin după o partidă cu 134 de puncte cu Baskonia, caracteristicele nefiind multe diferite față de ce se preconizează pentru acest joc. Milano a avut o partidă cu 147 de puncte cu Khimki, o altă adversară în lupta pentru play-off. Așadar, sunt premise bune de un under și pentru Zalgiris – Milano.

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici