1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. CSO Voluntari - CSU Sibiu

CSO Voluntari - CSU Sibiu - Ponturi Pariuri Baschet LNBM Play-off - 14.04.2024

Curry
Curry

2024-04-14 00:42:00

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

14 Aprilie 2024, 19:00

Voluntari CSO

Voluntari CSO

versus
CSU Sibiu

CSU Sibiu

2.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Voluntari CSO v CSU Sibiu

CSO Voluntari primește vizita lui CSU Sibiu într-un meci în care ilfovenii pornesc favoriți pe " hârtie ". 

Analizăm partida din primul tur de play-off din Liga Națională de Baschet și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari CSO: Forma echipei, știri și statistici

Voluntariul pare o echipă care poate să emită pretenții la locul 2 în campionat. Asta ar insemna să treacă de Sibiu și apoi de, probabil, Oradea, o echipă bihoreană care are 2-0 în seria cu Constanța.

Vin după înfrângerea din finala ENBL, o finală pierduta cu scorul de 81-85 împotriva celor de la Bakken Bears în care eforturile lui Kodi Justice din sfertul 4 păreau să aibă efect decisiv pentru ilfoveni. Totuși, câteva decizii neinspirate pe final de meci, o decizie proastă de arbitraj, toate împreună, au făcut ca Voluntariul să piardă o finală europeană de rang inferior însă o finală rămâne o finală.

Rămânând la lot, Kodi Justice și Trevon Allen sunt principalele arme din punct de vedere ofensiv ale celor de la Voluntari. De fapt, doar Ionuț Georgescu, managerul lui CSO, putea aduce în intersezon un jucător de asemenea calabiru care să aibă un impact imediat. Același lucru l-a făcut și la Steaua și la Sibiu, cel mai bun exemplu la Steaua fiind Brandon Taylor, un jucător care, în mod normal, la acea oră, era mult, mult peste nivelul " militarilor ". 

Este Voluntari favorită? Da. Însă, atenție mare. Au avut un volum destul de mare în ultima perioadă, o încărcătură emoțională dar și fizică care poate să își spună cuvântul. Semifinala și finala din ENBL au fost în două zile consecutive, apoi vorbim de drumul spre întoarcere, refacere, se poate sa vorbim de un prim meci complicat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSU Sibiu: Forma echipei, știri și statistici

CSU Sibiu are o șansă foarte importantă aici. La fel ca în cazul Argeșului, meciul 1 are o importanță majoră pentru că poate dicta ritmul meciului 2 care se va disputa tot în micuța localitate ilfoveană.

În primul rând, după cum am spus și mai sus, CSU Sibiu a avut tot timpul din lume sa pregătească acest meci. Pot profita la maxim de o eventuală oboseală a celor de la Voluntari și să câștige avantajul terenului propriu, un avantaj deloc de neglijat, în special având în vedere pasiunea fanilor sibieni.

Consider că CSU Sibiu poate avea un avantaj enorm dacă Pavel Ivanov va fi în play-off mode. Jucătorul bulgar are o experiență enormă în spate în momente de genul. Chiar dacă nu a fost cel mai important jucător al Sibiului în sezonul regulat poate fi genul acela de jucător care se transformă în faza a doua a campionatului.

Stau decent sub panou cu Barro și Uță și un Pratt care, să fiu sincer, rar mi-a fost dat să văd un jucător american atât de sufletist pentru orașul și echipa la care joacă, doar Patrick Richard îl întrece, un alt exemplu care îmi vine îmi minte este JuJuan Cooley pe vremuri, la BC Mureș.

Joacă un baschet modern însă problema lor este banca scurtă. Totuși, cu o bancă scurtă, Sibiul a reușit o performanță mare în sezonul trecut și a eliminat-o pe Voluntari în primul tur de play-off după o victorie cu 82-77 in deplasare, o deplasare cu mulți indisponibili pentru ardeleni.

Statistica meciurilor directe Voluntari CSO v CSU Sibiu

3-2 pentru Voluntari în ultimele 5 întâlniri directe. În toate partidele câștigate de ilfoveni diferența a fost de maxim 5 puncte. Sibiul este un adversar incomod pentru Voluntari și asta se vede în rezultatele directe.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Voluntari CSO v CSU Sibiu

Sibiul va fi all în în acest meci. 4.00 este cota pentru ca ardelenii să învingă la Voluntari, un meci în care aceștia își pun mari speranțe că pot câștiga avantajul terenului propriu.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari CSO vs CSU Sibiu Pont: Sibiu +5.5 puncte

Fără doar și poate, dacă analizăm individual fiecare jucător, Voluntari este peste Sibiu. Însă, după cum am spus și în rândurile de mai sus, vorbim de un context special. Voluntariul vine după o finală europeană pierdute cu două jocuri în acea competiție la 24h distanță. Sibiul este genul de echipă care îți pune probleme dacă nu o iei serios. Ardelenii sunt conștienți că meciul 1 este cel în care trebuie să își lase fiecare picătură de energie pe parchet. Nu exclud deloc o victorie a Voluntariului însă dacă va fi cazul, va fi una muncită. Merg pe varianta unei victorii a lui CSU în meciul 1 sau de o înfrângere de până în 5 puncte.

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

Sibiu +5.5 puncte

2.55
Voluntari CSO vs CSU Sibiu

14 Apr 24, 19:00

Miza: 10/10
Cota: 2.55
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici