1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. USK Praga vs Slovanka

USK Praga vs Slovanka. Pariuri Ponturi Baschet Feminin, Cehia, 31.03.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-03-30 22:09:00

Baschet Cehia

31 Martie 2023, 19:00

USK Praga

USK Praga

versus
Slovanka

Slovanka

1.87

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru USK Praga v Slovanka

Vineri seară în Praga avem meciul 3 din playoff-ul feminin la baschet din Cehia, acolo USK are de îndeplinit o simplă formalitate cu Slovanka. Venim cu un pariu pentru acest eveniment la finalul analizei. 

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

USK Praga : Forma echipei, știri și statistici

USK Praga are un sezon fabulos în Euroliga acolo unde a ajuns din nou în final 4. Președintele clubului, Marek Kučera, a reușit să aducă din nou faza eliminatorie, adica Final 4 la Praga, după 8 ani. El nu și-a ascuns în niciun moment entuziasmul și a promis să ofere o experiență pe măsură tuturor echipelor.

USK  a trecut recent de Perfumerias Avenida în sferturile de finală cu 2-1 la general. Campioana Euroligii în sezonul 2014-2015 a terminat Grupa A în spatele fetelor de la Fenerbahce cu bilanț 10-4. 

În competiția internă fetele antrenate de Natália Hejková  au avut un parcurs impecabil, ca de obicei, 18 victorii din tot atâtea posibile. Ofensiva s-a distrat în jocurile din campionat iar până acum au marcat câte 113 respectiv 117 puncte în celei două partide cu Slovanka.

Gazdele au avut o medie de 109.8 puncte marcate în acest sezon în Cehia, de departe cea mai bună ofensivă și de asemenea cea mai bună apărare, doar 47.2 puncte permise în medie. În Euroligă echipa a strălucit din nou, au avut a doua ofensivă, 78.9 puncte înscrise per meci și a 4-a cea mai solidă apărare. Totodată au ocupat locul 1 la recuperări atât în campionat cât și în cea mai tare competiție europeană dar și la pase decisive au dominat competiția internă și au ieșit pe locul 2 în Euroligă. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Slovanka : Forma echipei, știri și statistici

Slovanka a prins la limită play-off însă era clară soartă echipei când știa ce o așteaptă în prima rundă. Oaspetele acestui joc au reușit în primul joc să adune 51 de puncte însă au fost limitate la doar 35 în jocul 2.

Dacă ne uităm pe mediile din acest sezon observăm că atacul a fost pe locul 8 la general cu 65 de puncte înscrise per meci iar apărarea a fost cea mai slabă încasând peste 90 de puncte în medie. Echipa nu a strălucit nici la capitolul recuperări sau pase decisive terminând pe locurile 9 respectiv 7.

Istoria ne arată că această echipa a fost mai mereu la coada clasamentului și că întotdeauna a prins play-off la limită, însă fără folos, adică fără performanțe notabile. Cea mai bună clasare în sezonul regular a venit în 2011, podium, locul 3 mai exact.

Nu există multe de adăugat, echipa are o singură jucătoare de 29 de ani și americanca Coleman care are 24 de ani, în rest lotul cuprinde tinere cu vârsta între 17 și 21 de ani.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe USK Praga v Slovanka

USK  a dispus de Slovanka cu 117:51 în deplasare în prima manșă apoi a câștigat acasă cu 113:35. 

În sezonul regular Praga s-a impus 105:60 în deplasare și 126:71 aici.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru USK Praga v Slovanka

La Betano avem un handicap de -70.5 puncte, uimitor de mare chiar și pentru un meci la fete însă valoarea se învârte în jurul acestei cifre, în jocul 2 au fost 78 de puncte diferență chiar.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

USK Praga vs Slovanka Pont: USK Praga peste 113.5 puncte marcate

Până la Final 4 în Euroligă, care va avea loc pe 14 aprilie iar două zile mai târziu va fi lupta pentru medalii, gazdele de la USK Praga au de trecut peste încă un antrenament cu public, neavând decât un gând, să înscrie cât mai mult. Praga a reușit să marcheze cel mai în jocul cu Slavia în acest sezon, 138 de puncte și cu aproape 110 puncte înscrise în medie mă aștept să sară de baremul setat de Betano, 113.5 puncte. Echipa înscrie foarte ușor și foarte multe coșuri de două puncte, trăgând rareori din afara semicercului și dacă jucătoarele vor fi concentrate putem înverzi această alegere.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici