1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. U BT Cluj-Napoca - Gran Canaria

U BT Cluj-Napoca - Gran Canaria - Ponturi Baschet EuroCup - 21.11.2023 - Sold out in BT Arena

Curry
Curry

2023-11-20 16:10:00

Baschet - Eurocup

21 Noiembrie 2023, 19:00

U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca

versus
Gran Canaria

Gran Canaria

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru U BT Cluj-Napoca v Gran Canaria

Sold-out în BT Arena ! Puținele bilete rămase se vor epuiza ca pâinea caldă și Gran Canaria va evolua într-o atmosferă ferbinte la Cluj-Napoca. 

Analizăm meciul dintre U BT Cluj-Napoca și Gran Canaria, apoi încercăm să găsim cel mai bun pont la pariuri sportive pentru acest meci din oferta Superbet Pariuri Sportive.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

Unde se va opri U BT Cluj-Napoca ? Să vină prima înfrângere după o serie atât de bună împoriva, probabil, celei mai bune echipe din această competiție ?

U BT Cluj-Napoca arată demențial. Însă are o problemă. În campionat, adversarii, cel puțin cei din partea a doua a clasamentuui, dintr-o dorință prea mare, pot să provoace accidentări. Este și cazul ultimei partide de la Brașov, acolo unde cei de la Corona au depășit puțin limitele sportivității, ca dovadă, Mokoka și Guzman au ieșit accidentați. E drept, sunt doar niște entorse ușoare însă putea fi mult mai grav. E gametime decsion în cazul ambilor însă, personal, cred că vor juca, entorsele ușoare se recuperează în 2-3 zile.

Clujul vrea să îi adminstreze prima înfrângere lui Gran Canaria și are tot dreptul să spere. Au un chemistry fantastic și, spre deosebire de sezoanele trecute, au un plus imens. NU cedează nicodată.

Universitatea joacă un baschet curat. Un baschet care face plăcere unui spectator neutru. Şi mai e o chestie. Universitatea începe să aibă suporteri peste tot în străinatate,pe oriunde merge. Asta înseamnă o creştere organică, o creştere frumoasă şi sănătoasă.

Clujul nu va avea frică de Gran Canaria, cel puţin nu ar trebui să aibă vreo frică. Cred că şi ei sunt conştienţi de valoarea lor. De altfel, consider că toţi jucătorii veniţi în această vară sunt peste orice a avut vreo echipă romînească din anii 2000 încoace.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gran Canaria: Forma echipei, știri și statistici

Gran Canaria este echipă de Euroligă. Nu știu dacă de play-off însă este echipă de Euroligă. O echipă care putea evolua în Euroligă dar a preferat EuroCup în urmă cu două sezoane, spaniolii sunt o nucă tare, tare de tot pentru orice adversar.

Deja este peste tot în presă, spaniolii nu vor putea conta pe Nicolas Brussino, un jucător demențial de bun pentru acest nivel însă spaniolii, la ce lot au, îl pot supini pe argentinian.

Cu Jaka Lakovic pe bancă, Gran Canaria merge decent în ACB, este pe loc de play-off, e drept, important e să nu fi pe 7-8 să dai de Barcelona/Real în primul tur și în EuroCup sunt neînvinși.

Lumea spune că au trăit periculos meciul cu Slask câștigat la doar 4 puncte însă nu e deloc așa, l-au controlat autoritar. Au făcut show în ultima etapa de ACB când au câștigat contra Zaragozei, 101-94. În afară de AJ Slaughther, jucător care poate oricând poate rezolva individual situații de 1 la 1, în rest, Gran Canaria este o echipă completă din toate punctele de vedere.

Dacă meciul ăsta era în etapa 2-3, spaniolii poate i-ar fi luat de sus pe clujeni. Acum, când Clujul deja și-a câștigat respectul grupei, nimeni nu-și mai permite să o ia la preț de matineu pe formația din România. Va fi interesant cum vgestiona 

Statistica meciurilor directe U BT Cluj-Napoca v Gran Canaria

Este prima întâlnire directă dintre cele două echipe.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru U BT Cluj-Napoca v Gran Canaria

Pe lângă recomandarea principală, cota Clujului, o echipă susţinută de 10 mii de suporteri, este de 2.45 la Superbet şi merită încercată.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca vs Gran Canaria Pont: U BT Cluj-Napoca peste 77.5 puncte

Universitatea are o şansă imensă aici. Joacă cu 10 mii de suporteri în spate şi Gran Canaria este lipsită de Nicolas Brussino. Clujenii au dovedit o poftă de joc fantastică în ultimele partide. Ba mai mult, faptul că Gran Canaria primeşte destul de multe puncte, indiferent că înving sau pierd, mă face să cred că o echipă versatilă precum e U BT Cluj-Napoca poate înscrie 78 de puncte aici, indiferent de rezultatul partidei.

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici