1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. U BT Cluj-Napoca - CSU Sibiu

U BT Cluj-Napoca - CSU Sibiu - Ponturi Pariuri Baschet LNBM - 10.02.2024 - Derby de Transilvania

Curry
Curry

2024-02-09 14:10:00

Baschet România - Divizia A

10 Februarie 2024, 18:00

U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca

versus
CSU Sibiu

CSU Sibiu

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru U BT Cluj-Napoca v CSU Sibiu

U BT Cluj-Napoca disputa derby-ul Transilvaniei împotriva lui CSU Sibiu în sala " Horia Demian " din Cluj-Napoca.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

U BT Cluj-Napoca câștigă și atunci când pierd. A fost cazul calificării istorice în sferturile EuroCup după un meci foarte plăcut ochiului contra lui Lietkabelis dar, din păcate pentru clujeni, cu un rezultat potrivnic dorinței de calificare directă.

Totuși, minunea a venit din Muntenegru, acolo unde Buducnost nu avea nicio miză în meciul cu Gran Canaria. La fel ca și Lietkabelis, și-au respectat onoarea și au jucat până la capăt indiferent de faptul că o victorie, practic, nu îi ajuta cu nimic.

Clujul vine aici în fața unui derby într-o sală " Horia Demian " plină ochi. Va fi intens, va fi o atmosferă ca pe vremuri, atunci când nu aveai loc să arunci un ac în sală. Cu siguranță jucătorii vor fi motivați. Pentru că am văzut discuția asta în ultimele zile cum că clujenii ar putea fi deconectați după calificarea în sferturi. Nici vorbă! 

Seeley, Eddie, Jones sau Mokoka vor trăi pe propria piele o atmosferă de vis și vor da totul în acest meci pentru suporteri, sunt convins pe asta.

Individual, ca echipă, ca staff, clujenii sunt categoric peste. Nu văd un post unde să aibă vreo emoție Clujul. Ba mai mult, domină clar disputa de sub panou unde Stipanovic și Cățe au avantaj în fața lui Uță și Barro. De altfel, Cățe și Uță sunt și pivoții naționalei. De văzut dacă și cât îl poate opri Uță pe pivotul celor de la U BT Cluj-Napoca.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSU Sibiu: Forma echipei, știri și statistici

CSU Sibiu nu are ce pierde și sunt convins că va veni aici cu gânduri mari. Într-un derby orice e posibil. Am văzut niște rezultate șocante în ultima săptămână, Partizan pierde niște meciuri incredibile, Arisul bate în deplasare pe PAO după un meci în care " verzii " nu au costat deloc și lista poate continua.

Categoric, nu se pune problema, lotul este mult inferior Universității. Dar, dacă gestionezi bine presiunea, dacă știi ce să le transmiți jucătorilor, pot da o replică destul de serioasă.

O vad câștigând pe Sibiu la Cluj? Da. Cu două condiții. Clujul să joace cel mai prost baschet al sezonului, sfertul 4 de la Mureș sau meciul din Turcia cu Telekom și Sibiul să facă cel mai bun meci al sezonului.

În rest, chiar dacă au calități individuale, banca scurtă este un capitol la care sibienii suferă și suferă destul de tare. Threatt poate face oricând diferența pentru sibieni dar aceste momente nu pot fi la infinit.

Nici Loving, noua adiție a Sibiului, nu stă rău la capitolul cifre. Însă problema e că rotația sibienilor este de maxim 8 oameni care ar putea ține un ritm cât de cât cu cei din Cluj.

In plus, prelungirile din meciul cu Brașovul nu i-au ajutat deloc, in special că au avut meciul în mână pe final, pierzând mai apoi în prelungiri cu 93-97.

Statistica meciurilor directe U BT Cluj-Napoca v CSU Sibiu

Diferența dintre cele două a crescut de la an la an. De aceea, întâlnirile de acum 3-4 sezoane sunt irelevante. Universitatea a câștigat 4 din ultimele 5 dueluri, cea mai mare diferență consemnându-se în 22 octombrie 2022, când Clujul câștiga cu 112-88.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru U BT Cluj-Napoca v CSU Sibiu

Pe lângă recomandarea principală, U BT Cluj-Napoca are oricând capacitatea sa înscrie 92+ puncte aici la o cotă de 1.70.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca vs CSU Sibiu Pont: Peste 168.5 puncte în meci

Este genul de meci pe care îl joci cu sufletul, cu inima. Pe de o parte, Clujul a scăpat pentru moment de meciurile din EuroCup și dacă Silvășan reușește să le insufle ceea ce înseamnă derby-urile cu Sibiul, indiferent de context, Clujul va face show. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Sibiul are o mică, mică șansă să facă o surpriză imensă. Văd un joc deschis, între cea mai buna ofensivă a unei echipe românești din ultima decadă, U BT Cluj-Napoca și un CSU Sibiu care va miza pe individualități în această partidă pentru a sta aproape de clujeni.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

U BT Cluj-Napoca vs CSU Sibiu Pont: U BT Cluj-Napoca peste 45,5 puncte prima repriză

Clujul are o perioadă mai ușoară până începe bătălia din sferturile Eurocup și caută să mențină nivelul ridicat cu alt meci din campionat acolo unde primesc replica Sibiului. Oaspeții au bine în ultimele deplasări însă au permis o mulțime de puncte și e posibil să vedem din nou peste 90 de puncte în dreptul gazdelor, sau chiar peste 100. Mizez pe over 45.5 puncte pentru Cluj în prima repriză aici, cota venind din oferta Superbet pariuri sportive. Clujul a depășit acest barem în ultimele 3 meciuri de campionat jucate acasă având 52 de puncte cu Argeș, 48 cu Brașov și 61 cu Galați. Și Sibiul a primit recent 54 de puncte la Brașov și 48 la Constanța, în prima repriză, iar la ultima vizita aici au încasat 59 de puncte până la pauză.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

Cele mai recente avancronici