1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. U BT Cluj-Napoca - CSM Oradea

U BT Cluj-Napoca - CSM Oradea - Ponturi Pariuri Baschet LNBM Play-off Finala Meciul 2 - 14.04.2024

Curry
Curry

2024-05-14 10:31:00

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off - Finala

14 Mai 2024, 19:00

U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca

versus
CSM Oradea

CSM Oradea

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru U BT Cluj-Napoca v CSM Oradea

U BT Cluj-Napoca încearcă să continue marșul triumfal către un nou trofeu de campioană. 1-0 la general, urmează o nouă partidă în BT Arena, se dispută în sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

U BT Cluj-Napoca a avut un antrenament cu public în primul meci din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin din România. Nu s-a pus vreodată problema câștigătoarei și diferența din final, de +31 de puncte avans, doar a concluzionat ceea ce am spus în analiza meciului 1, cum că clujenii vor fi în meci încă de la început, în special că rivalitatea este una destul de mare și tribunele vor fi aproape de capacitate maximă.

MVP-ul meciului a fost greu de ales. Patrick Richard, cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive sau Karel Guzman cu 21 puncte, patru recuperări și două intercepții? Patrick a punctat în momente mai importante, reușite mai grele, Guzman a oferit câteva triple și două dunk-uri spectaculoase. A fost ales Karel dar discuția poate merge atât de o parte cât și de alta cu privire la cel mai bun jucător din acest meci.

Clujenii, dacă rămân la fel de concentrați, vor câștiga finala fără mari emoții. Prin această afirmație chiar cred că vor câștiga cu 4-0. Sau, dacă vor pierde vreun meci, va fi unul singur. E drept, este baschet și surprize s-au mai întâmplat. Însă, la ora aceasta, diferența pare mult prea mare pentru ca echipa de pe malul Someșului să piardă finala.

Avantajul enorm pe care U BT Cluj-Napoca îl are, pe lângă valorile individuale extraordinare, este banca de rezerve. Aceștia au un lot de peste 10 jucători de aproximativ aceeași valoare. Indiferent că joacă Stipe sau Cățe pe postul 5 și/sau Jones/Richard pe postul 1, diferența e insesizabilă pentru că valoarea acestora este foarte apropiată și la nivel înalt.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Oradea: Forma echipei, știri și statistici

CSM Oradea trebuie să schimbe ceva pentru meciul 2. Pentru că dacă clujenii vor aplica aceeași intensitate, credeți-mă, le va fi din nou greu spre imposibil să țină ritmul cu U BT.

Ce poți face după ce ai pierdut primul meci la o diferență atât de mare și marchezi doar 64 de puncte? ( 64-95 a fost scorul final). În primul rând, trebuie să îți schimbi atitudinea. O clipă, încă de la începutul meciului, nu mi s-a părut că Oradea are șanse să învingă aici. Au părut temători și au avut un respect mult prea mare față de ceea ce aveau în față. Singurul care a încercat o mică altercație cu un adversar, tocmai pentru a-și trezi colegii, a fost Tudor Gheorghe. Însă, din păcate, încercarea de a-l provoca pe Karel Guzman a venit prea târziu și cubanezul din lotul clujenilor a reacționat perfect și nu a ripostat.

Pe de altă parte, trebuie și puțină inspirație. Oradea are ca primă armă aruncările de 3 puncte, au shooteri foarte buni și un om mare care știe arunca de 3, aici mă refer la Tarolis. Gaddy a început parcă să se integreze cât de cât dar, până acum, mult sub Neal. Ca o paranteză, Neal joacă foarte bine în Turcia, la Bursaspor, după transferul de la bihoreni din urmă cu nu foarte multe luni.

Cristian Achim trebuie să vina cu ceva nou. Aș fi ipocrit să spun că Oradea nu are șanse însă, dacă joacă cu aceeași teamă și în același stil, nu au vreo șansă. A demonstrat în trecut că poate inova. Totuși, poate inova în fața unei echipe clujene care nu a pierdut nici măcar un meci în competiția internă în acest sezon, pe teren străin? Greu de crezut.

Statistica meciurilor directe U BT Cluj-Napoca v CSM Oradea

După cum am menționat și în analiza primului meci din finală, U BT Cluj-Napoca domină autoritar întâlnirile din ultimii ani. Singurele sincope au fost în finala de anul trecut când Oradea a câștigat două meciuri.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru U BT Cluj-Napoca v CSM Oradea

Pe lângă recomandarea principală, dacă Universitatea va juca la același nivel ca în primul meci, 1/1 pauză final poate fi un pronostic demn de luat in seamă pentru o cotă de 1.45.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca vs CSM Oradea Pont: Fiecare echipă va înscrie peste 72.5 puncte, prelungiri incluse

CSM Oradea trebuie să arate altceva, cel puțin din punct de vedere ofensiv. Au fost palizi, fără luciditate și parcă mult prea fricoși și au avut un respect mult prea mare față de adversar. Nu încape îndoială că Universitatea va marca 70+ aici, totul depinde de bihoreni. În condițiile în care jocul de la 3 puncte va fi îmbunătățit și jucătorii orădeni vor intra pe teren cu atitudinea că nu au nimic de pierdut, ambele echipe pot înscrie +72.5 în acest meci. Cristian Achim trebuie să le impună ideea că e acest meci este all in. În condițiile în care Universitatea va face 2-0, finala este peste 95 la sută câștigată de clujeni.

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off - Finala

Fiecare echipă va înscrie peste 72.5 puncte, prelungiri incluse

1.72
Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7

Cele mai recente avancronici