1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. U BT Cluj-Napoca - FC Argeș Basketball

U BT Cluj-Napoca - FC Argeș Basketball - Ponturi Pariuri Baschet LNBM - 03.02.2024 - Meci de sărbătoare la Cluj-Napoca

Curry
Curry

2024-02-02 23:56:00

Baschet România - Divizia A

03 Februarie 2024, 18:00

U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca

versus
FC Argeș Basketball

FC Argeș Basketball

1.83

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru U BT Cluj-Napoca v FC Argeș Basketball

U BT Cluj-Napoca primește vizita lui BCM U Pitești într-un moment al sezonului în care clujenii se gândesc deja la meciul decisiv pentru sferturile EuroCup din Lituania, de săptămâna viitoare.

Analizăm partida din Transilvania și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

U BT Cluj-Napoca vine după cea mai importantă victorie a unei echipe românești la nivel de cluburi ca rezonanță și importanță din ultima perioadă modernă a baschetului românesc, poate la " bătaie " cu victoria Asesoftului contra Valenciei, tot în EuroCup. Totuși, tind să cred că echipa din Las Palmas este puțin superioară. În plus, importanța partidei a fost la alt nivel.

După miracolul din Spania, clujenii au fost așteptați la aeroport de peste 100 de persoane care au demonstrat încă o dată dragostea și atașamentul față de simbolul universitar.

Despre meciul in Las Palmas? Mi-ar trebui cel puțin 2-3 analize de meci ca să pot să vorbesc despre ce am simțit ca român în primul rând. Să îl vezi pe Cățe cum se bate pentru fiecare minge, să îl vezi pe Măciucă în apărare, să vezi tot lotul lipsit de doi oameni extrem de importanți să ducă un meci în Spania, contra lui Gran Canaria ( echipă de Euroligă, și-au câștigat acest drept anul trecut dar au refuzat participarea ), nu face decât să aducă glorie baschetului românesc.

Clujenii sunt cu gândul la meciul de săptămâna viitoare cu Liektabelis. Nici nu încape îndoială că acest meci va fi jucat și cu o oarecare frică să nu apară alte accidentări. Nu vor juca Guzman și DJ Seeley. Slabe șanse pentru ca Guzman să fie folosit și în Lituania în timp ce pentru Seeley se așteaptă rezultatul unui RMN.

Va fi o sală plină, se joacă în " Horia Demian " și fanii vor să îi răsplătească cum se cuvine pe eroii din Spania. Din ce am citit, din multe păreri ale suporterilor, nu i-ar deranja o înfrângere aici și o victorie în Lituania, lucru logic de altfel.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Argeș Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Nu există șansă mai bună pentru Pitești să câștige contra Clujului decât asta. Fără doi oameni de bază, venită din Spania, după prelungirile meciului de acolo, împotriva unei echipe care e cu gândul la meciul cu Liektabelis, este șansa perfecta pentru Argeș Pitești să învingă la Cluj.

Oaspeții de astăzi au schimbat puțin la capitolul roster. S-au despărțit de Bryce Douvier, un jucător care, după părerea mea, avea un potențial mult mai mare decât cel arătat și l-au adus pe KeShawn Curry care vine din prima ligă din Portugalia, de la Galomar, acolo unde a avut medii foarte bune, 17.2 puncte, 4.6 rec, 2.5 pase decisive / meci.

Mă simt nevoit să repet de efortul pe care îl face Jevtovic meci de meci pentru argeșeni. Sârbul este pilonul vestiarului și de când a devenit căpitan, se întâmplă lucruri foarte interesante și pozitve pentru oaspeții din această partidă.

Piteștiul trebuie să vina la Cluj și să înceapă tare. De regulă, când se întâmplă o astfel de situație, o echipă precum Argeșul va juca la limita sportivității. Asta face parte din joc. Atâta timp cât nu exista accidentați după niște dueluri mai tare, nimeni nu are nimic de obiectat.

La capitolul români stau decent, cu Fometescu ( un jucător care mie personal îmi place ), Chițu sau Voinescu sunt jucători de rotație destul de buni pentru nivelul de la Pitești.

Statistica meciurilor directe U BT Cluj-Napoca v FC Argeș Basketball

Universitatea este de cu totul alt calibru față de restul adversarelor din Liga Națională de Baschet Masculin din România. Tocmai de aceea, Clujul a câștigat ultimele 7 întâlniri directe, ultimele două nu fără luptă, Universitatea câștigând ultimele două partide la 9, respectiv 13 puncte.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru U BT Cluj-Napoca v FC Argeș Basketball

Pe lângă recomandarea principală, cota pentru ca Argeșul să înscrie 74 de puncte la Cluj-Napoca este de 1.80.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca vs FC Argeș Basketball Pont: Pitești +14.5 puncte

Universitatea are cu totul alte gânduri. Da, au un obiectiv de vestiar setat să nu piardă niciun meci în acest sezon, nu neg. Însă, după o partidă cu prelungiri contra lui Gran Canaria, un drum atât de lung înapoi acasă, în fața unui meci care poate inseman istorie pentru baschetul românesc, are vreun rost să te întrebuințezi foarte tare cu Pitești ? Să ne înțelegem, o echipă cu Richard, Mokoka, Stipe, Cățe va porni favorită oricând aici. Însă, clar, gândul lor nu e să facă " scor " ci să intre pe parchet, să ia doua puncte ( dacă se poate, daca nu, nicio tragedie ), fie și la un punct și atât. Piteștiul vine să își joace șansa și o vad in stare să pună probleme reale Universității în acest context.

Miza: 9/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici