1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Turk Telekom – Anadolu Efes, Ponturi Pariuri Baschet, Turcia, 15.03.2020. Liderul din Euroligă ar putea miza pe echipa de bază

Turk Telekom – Anadolu Efes, Ponturi Pariuri Baschet, Turcia, 15.03.2020. Liderul din Euroligă ar putea miza pe echipa de bază

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-14 23:07:00

Baschet Turcia - Super Ligi

15 Martie 2020, 16:30

Turk Telekom

Turk Telekom

versus
Anadolu Efes

Anadolu Efes

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Turk Telekom v Anadolu Efes

Turk Telekom – Anadolu Efes este cel mai important joc din baschetul european la finalul acestei săptămâni, având în vedere că majoritatea campionatelor au fost suspendate. Cele două formații se întâlnesc în etapa a 23-a în Super Ligi – Turcia, eveniment aflat și pe lista noastră de pronosticuri.

Foarte interesant, față în față se vor afla două dintre favoritele câștigării Ligii Campionilor, respectiv Euroligii.

Turk Telekom: Forma echipei, știri și statistici

Turk Telekom (11-11) este pe locul 9, prima sub linia play-off-ului, dar este la egalitate cu Besiktas și la o victorie distanță de Bandirma (locul 7). Formația lui Burak Goren are o stare de spirit foarte bună înaintea jocului cu Anadolu Efes, așteptat cu mare interes, dar care se va disputa cu porțile închise.

La mijlocul acestei săptămâni, formația din Ankara s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după un succes cât se poate de clar la Istanbul cu Besiktas, scor 84-66. În tur, Turk Telekom se impusese cu 89-78, iar între cele două jocuri a câștigat pe plan intern cu 82-64.

Partida cu Anadolu Efes pune capăt unui program mai dificil pentru gazde în campionat, în care a jucat în ultimele cinci runde cu patru din primele șase clasate. Între două înfrângeri clare cu Fenerbahce (67-91, deplasare) și liderul Karsiyaka (62-77, acasă), Turk Telekom a obținut două victorii importante cu Tofas (67-66, acasă) și Darussafaka (80-77, după prelungiri, în deplasare).

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

Anadolu Efes (19-2) este pe locul secund în Super Ligi, la trei puncte distanță de Karsiyaka, dar are și două meciuri mai puțin disputate până la această oră, incluzându-l și pe acesta. Echipa lui Ergin Ataman are ca obiectiv să termine pe locul 1 la sfârșitul sezonului regulat, în încercarea de a evita și o confruntare prematură cu Fenerbahce în play-off, care va termina cel mai probabil pe locul 3.

Anadolu Efes este preocupată de pandemia de coronavirus, atât antrenorul Ergin Ataman, dar și liderul Shane Larkin fiind de părere că liga ar trebui suspendată, așa cum s-a întâmplat aproape peste tot în Europa. Rămâne de văzut dacă americanul va evolua în acest joc. Până acum, Larkin a jucat în principal în Euroligă, unde este și cel mai bun realizator, cu o medie de peste 22 de puncte. În Turcia, americanul a jucat doar 9 meciuri până acum, iar media lui este de 13,3 puncte. Echipa din Istanbul nu a mai jucat în Euroligă în această săptămână.

Anadolu Efes a câștigat ultimele patru partide de campionat, toate la o diferență de cel puțin 10 puncte. La fiecare meci a avut oameni de bază care au fost menajați sau au jucat doar pentru a-și întreține forma sportivă.

Statistica meciurilor directe Turk Telekom v Anadolu Efes

Anadolu Efes a învins Turk Telekom cu 81-71 în partida tur. Echipa lui Ataman are șase victorii consecutive în jocurile directe.

Cote pentru Turk Telekom v Anadolu Efes

Anadolu Efes are o medie de peste 88 de puncte în campionat. După 91 de puncte cu Olympiakos și 103 puncte cu Gaziantep în ultimele două jocuri oficiale, liderul din Euroligă poate bate spre 90 de puncte și cu această ocazie. Pentru un pariu cu peste 86,5 puncte Anadolu, Betano oferă cota 2.12.

Turk Telekom vs Anadolu Efes Pont: Handicap Anadolu Efes – 8,5 puncte

Anadolu Efes nu a jucat în această săptămână în Euroligă, astfel că mai mulți jucători de bază și-ar putea dori să evolueze mai mult în acest meci. Iar dacă echipa lui Ataman va miza pe majoritatea vedetelor, atunci Turk Telekom nu are nicio șansă. Și dacă vor lipsi 2-3 jucători, oaspeții oricum au șanse bune de a se impune la scor. Faptul că nu sunt azi pe locul 1 îi motivează și mai mult. După un succes la 12 puncte cu Olympiakos în Euroligă și la 24 de puncte diferență cu Gaziatep, Anadolu poate face o diferență de cel puțin 10 puncte și cu această ocazie.

Miza: 8/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici