Share

Turcia U20 vs Georgia U20 - Basketball European Challengers U20. Turcia luptă pentru un loc pe podium în Grupa B!

Alte competiții baschet

Cota: 1.44

Adaugat de: Gabriel Stan

21 Iul 2021 13:31 227 0
Logo Turcia U20 Turcia U20
Logo Georgia U20 Georgia U20
VS
18:00 21 Iulie 2021
Basketball European Challengers U20

Analiză și informații pentru Turcia U20 v Georgia U20

Turcia s-au impus etapa trecută împotriva Bulgariei, la limită, contorizând prima victorie din acestă campanie europeană.

De cealaltă parte, Georgia vin după un eșec suferit împotriva Franței, înfrângere ce îi clasează ultimii în Grupa B.

Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în 2012, atunci când Turcia s-a impus la scor.

Sezonul trecut, Turcia a trecut de grupe, în Divizia A, la fel și Georgia, însă în Divizia B a turneului de baschet.

Partida Turcia U20 - Georgia U20 se va desfășura pe 21 iulie, de la ora 18:00 pe Tbilisi Sports Palace.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Turcia U20: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Turcia au pornit cu dreptul acest turneu final, după ce au triumfat la limită, scor 78-71 împotriva Bulgariei.

La pauză au intrat cu un avans de 8 puncte, iar până la final au rămas doar 7, după ce au pierdut ultimele două sferturi.

După prima etapă sunt pe 3 în Grupa B, cu 2 puncte, la egalitate cu Franța și Germania, dar sub Bulgaria, Polonia și Georgia.

Ahmet Safa Yilmaz și Yigit Hamza Mestoglu cu 13 puncte de fiecare, alături de Koralp Turk și Yiğit Karalar cu 12 puncte au fost cei mai buni marcatori.

Mestoglu și Turk au bifat câte 7 recuperări de fiecare, în timp ce Mestoglu a oferit 4 assisturi.

Pentru Bulgaria, cei mai buni marcatori au fost Emil Emilov Stoilov cu 22 de puncte și Damyan Minkov cu 21 de puncte.

Minkov a mai bifat 6 recuperări, iar Konstantin Toshkov a oferit 6 assisturi.

 Sezonul trecut, Bulgaria au încheiat pe 2 în Grupa B a Diviziei B, iar în playoff au trecut de Olanda în turul 1, scor 92-84 și apoi de Georgia, 86-75. Au pierdut în sferturi împotriva Rusiei, scor 66-105.

Turcia au terminat 2 în Grupa A, din Divizia A, după Franța, iar în playoff au eliminat Italia în optimi, iar în sferturi au cedat la limită în fața Spaniei, 70-69.

Turcia deține 5 medalii de aur, dintre care una de aur, una de argint și 3 de bronz, în timp ce Bulgaria are o singură medalie de aur.

Etapa următoare, Turcia se va duela cu Polonia, în etapa a 3-a a competiției.

Georgia U20: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Georgia nu au mai bifat un success din iulie 2019, de la succesul împotriva lui Kosovo, scor 86-52.

De atunci au contorizat 5 înfrângeri, ultima fiind bifată chiar în actuala stagiune, scor 63-84, în primul meci al sezonului.

Georgia sunt ultimii în Grupa B, cu un singur punct, la egalitate cu Polonia și Bulgaria, dar sub Turcia, Franța sau Germania.

Contra francezilor, Georgia au câștigat un singur sfert, la pauză intrând cu un deficit de 12 puncte.

Roman Tchintcharauli și Vladimer Tavakarashvili au reușit câte 11 puncte de fiecare, în timp ce Lasha Mikeladze a bifat 5 recuperări și 3 assisturi.

Pentru francezi, Milan Barbitch a reușit 20 de puncte, fiind urmat de Neftali Difuidi-Walokwa cu 11 și Ismael Kamagate cu 10.

Shawn Tanner cu 5 recuperări și 4 assisturi, alături de Hugo Benitez și Barbitch cu 4 assisturi au contribuit la succesul echipei.

Sezonul trecut, Georgia au încheiat pe 2 în Divizia B a turneului de baschet, la egalitate cu Olanda și Estonia, iar în playoff au fost eliminați încă din primul tur, de către Islanda, scor 90-94.

Francezii au terminat primii în Grupa a, din Divizia A, cu un punct peste Turcia și cu două peste Muntenegru. În optimi au trecut de Ucraina, scor 68-40, apoi de Croația în sferturi, 71-63, dar au fost învinși de Israel în semifinale, 70-81. În finala mica au cedat și în fața Germaniei, scor 65-73 ocupând la final locul 4.

Georgia deține două medalii de aur, în timp de Franța are 7 medalii, dintre care 1 de aur, două de argint și 4 de bronz.

Georgia se va duela în etapa următoare cu Germania, naționala ce a încheiat pe 3 la turneul precedent.

Statistica meciurilor directe Turcia U20 v Georgia U20

Cele două formații s-au întâlnit o singură data în istorie, în 2012, atunci când Turcia s-au impus la 36 de puncte diferență.

Georgia au un singur stranier în lot, pe Luka Liklikadze, de la Kirolbet Baskonia (Spania), în timp ce naționala Turciei are doi stranieri: Eray Buyukcangaz, de la Buducnost VOLI (Muntenegru) și Yigit Hamza Mestoglu, de la UCAM Murcia (Spania).

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Georgia U20 - Turkey U20 67-103 (2012).

Cote pentru Turcia U20 v Georgia U20

În primul meci de la turneul final, Georgia au încasat 84 de goluri din partea Franței, una dintre favoritele la câștigarea trofeului în acest sezon.

Va fi o campanie extrem de complicată pentru naționala Georgiei, care va avea de înfruntat echipe extrem de puternice cum sunt Turcia și Germania, dar și echipe de nivel apropiat cum ar fi Bulgaria sau Polonia.

Turcia au șansa în acest duel să-și îmbunătățească punctajul, împotriva unei echipe ce nu poate emite prea multe pretenți în acest sezon.

Ținând cont de evoluția din primul meci, dar și de lotul celor două naționale, voi miza pe atacul gazdelor, care se vor impune fără probleme, la scor, iar Betano pariuri sportive ne oferă o cotă foarte bună: Turcia U20 – peste 73.5 puncte – cotă 1.91.

Turcia U20 vs Georgia U20 Pont: Victorie Turcia

Turcia este favorită clară în fața Georgiei, în meciul al 2-lea al turneului final din acest sezon. Chiar dacă s-au chinuit în primul duel contra Bulgariei, Turcia nu se poate încurca în fața unei formații ce a venit din Divizia B și care nu are rezultate notabile în istorie. Turcia se află printre favoritele la câștigarea trofeului în acest sezon, alături de Spania, Franța, Israel, Lituania sau Germania. Ținând cont de lotul celor două naționale, voi merge pe succesul gazdelor, care se vor impune fără probleme. Pontul partidei: Victorie Turcia – cotă 1.44 oferită de Betano.

Pont pariuri: Victorie Turcia

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Pierdut

Gabriel Stan

Ponturi:

36

Castigate:

19

Pierdute:

16

Anulate:

0

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici