1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Szombathely - Peristeri

Szombathely vs Peristeri - Ponturi Pariuri Basketball Champions League - 21.11.2023 - Grecii sunt favoriţi

Curry
Curry

2023-11-20 18:55:00

Basketball Champions League

21 Noiembrie 2023, 19:00

Szombathely

Szombathely

versus
Peristeri

Peristeri

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Szombathely v Peristeri

Grecii pornesc favoriţi în duelul din Arena Savaria, acolo unde Szombathely primeşte vizita lui Peristeri.

Analizăm meciul şi încercăm să găsim cel mai bun pont la pariuri.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Szombathely: Forma echipei, știri și statistici

Maghiarii sunt într-o formă excelentă. Nu au pierdut de peste 5 meciuri și au un moral extrem de ridicat pentru meciul cu Peristeri. În campionat fac show, ultimele două partide au fost meciuri cu extrem de multe puncte, 89-74 vs Sopron și 103-96 vs Duna.

Una peste alta, faptul că echipa din Szombathely a mers pe continuitate pe banca tehnică poate dovedi lucrurile serioase care se întâmplă în micuțul oraș maghiar. Aici vorbim de Milos Konakov, acesta este pe banca tehnică a ungurilor încă din 2017. Falco Szombathely, pe numele complet, este o echipă destul de interesantă. Cei care ați urmarit-o în trecut pe Alba Fehervar veți regăsi destule nume cunoscute, în special la jucătorii maghiari, cei mai cunoscuți fiind Keller și Perl.

Una peste alta, Szombathely, cred eu, se află în aceeași postură a Clujului din sezonul trecut de EuroCup. Au valoare dar ceva le lipsește. Și cred că ceea ce le lipsește este, sunt de fapt, oamenii mari. Krivacevic și Keller sunt prea puțin pentru acest nivel, indiferent dacă sunt completați sau nu de Tiby.

E drept, sunt ajutați enorm la meciurile de pe teren propriu de o sală foarte gălăgioasă însă nu știu dacă acest aspect este suficient să învingi o echipă precum Peristeri, o echipă care te va domina destul de tare sub panou. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Peristeri: Forma echipei, știri și statistici

Peristeri, o echipă din suburbiile Atenei, un fel de Voluntari dacă îmi permiteți comparația, pornesc favoriți aici fără doar și poate.

Să continui povestea începută mai sus. avantajul enorm pe care Peristeri îl are este la nivelul oamenilor mari, acolo unde au avantaj clar prin Thompson, Dangubic și Renfro. De asemenea, când conducătorul de joc îți e Joe Ragland, un jucător cu atâta experiență, jucător care a trecut pe la Kuban, Zvezda sau Milano, un scorer înăscut, îmi e greu de crezut că îi poți opri.

Interesant este cine ocupă postul de antrenor principal la greci. Antrenorul este nimeni altul decât Vassilis Spanoulis, legenda baschetului grec, legenda lui Olmpiacos care are obiective mărețe cu echipa, dar, să nu fim falși, este doar un prim pas pentru Vassilis care țintește mult mai sus.

Revenind la greci, au tot ce le trebuie să câștige aici. În plus, un eșec aproape că îi scoate din drumul european și experiența superioară din toate punctele de vedere ar trebui să se vadă.aici.

De asemenea, nu o văd pe Szombathely să țină ritmul cu grecii când vine vorba de jocul rapid, un joc pe care Ragland îl adoră pur și simplu. Au banca mai lungă și jucătorii mai experimentați. În plus, au pe bancă un antrenor care știe ce înseamnă să gestionezi meciuri decisive și asta ar trebui să le transmită și jucătorilor, mai ales că ambele echipe au 1 singură victorie și 2 infrângeri.

Statistica meciurilor directe Szombathely v Peristeri

Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată. În tur, Peristeri reușea să învingă fără mari emoții, 87-70, la capătul unui meci dominat cap-coadă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Szombathely v Peristeri

Pe lângă recomandarea principală, cota pentru ca Peristeri să înscrie 40 de puncte în prima repriză este de 1.75. O cotă interesantă pentru o echipă cu așa veleități ofensive aș zice.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Szombathely vs Peristeri Pont: Peristeri câștigă meciul

Peristeri are clar prima șansă, chiar dacă, probabil, bookmakerii sunt mai rezervați datorită formei excelente prin care trec maghiarii. După cum am spus și în finalul analizei privind echipa greacă, toți jucătorii lui Peristeri au experiență și valoare net superioară și într-un meci decisiv pentru supraviețuire în grupă acest lucru ar trebui să se vadă. Nu văd cum maghiarii pot opri oamenii mari ai grecilor. De aceea, cota de 1.75 pe victoria grecilor este opțiunea mea pentru acest meci.

Basketball Champions League

Peristeri câștigă meciul

1.75
Szombathely vs Peristeri

21 Nov 23, 19:00

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici