1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. SUA vs Germania

SUA vs Germania. Pariuri Ponturi Baschet, Cupa Mondială, 08.09.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-09-06 23:38:00

Ponturi baschet Cupa Mondială

08 Septembrie 2023

SUA

SUA

versus
Germania

Germania

5.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru SUA v Germania

SUA și Germania joacă pentru un loc în marea finală a Cupei Mondiale la baschet masculin. După analiza celor două echipe am pregătit un pariu, în cotă mare, dar mai multe detalii aflați la finalul articolului.

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SUA: Forma echipei, știri și statistici

După dușul rece livrat de Lituania, naționala condusă de Steve Kerr a reușit să aibă o evoluție încântătoare cu Italia și a câștigat cu 100:63 în fața azzurrilor. Mikal Bridges cu 24 de puncte și Tyrese Haliburton cu 18 puncte au fost cei mai buni marcatori ai echipei.

Profunzimea acestui lot oferă șansa oricui să iasă în evidență. După ce a marcat 35 de puncte cu Lituania, Edwards a marcat doar 3 puncte cu Italia iar Jackson Jr a primit devreme două faulturi fiind forțat să rămână pe bancă, lucru de care italienii nu au putut profita în lipsa unui om mare, a unui centru impunător. 

Americanii au evitat un start lent, așa cum se întâmplaseră în 3 din cele 5 meciuri precedente câștigând la pas jocul cu Italia. Totodată după ce apărarea a primit 110 puncte cu Lituania am văzut doar 63 în dreptul Italiei și un procentaj din acțiune de doar 30.7%, acesta fiind un semnal puternic transmisi de defensiva americană.

SUA a fost prima echipă de pe continentul american care a obținut biletele pentru Olimpiada de la Paris de anul viitor iar Canada i-a urmat la scurt timp, astfel un prim obiectiv a fost deja bifat de echipă. 

Miercuri jucătorii și-au luat liber, folosind o parte din zi pentru a vizita cimitirul și memorialul american din Manila și au participat la o scurtă ceremonie de comemorare a miilor de soldați din Al Doilea Război Mondial care sunt îngropați sau comemorați acolo. Ei vor relua antrenamentele joi, pe deplin conștienți de provocarea cu care Germania le-a lansat-o în urmă cu aproximativ trei săptămâni în amicalul din Emirate.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania e singura echipă cu procentaj de victorii de 100% rămasă în turneu. Nemții au dispus de Letonia în sferturile de finală, 81:79, într-un meci în care Dennis Schroder a ratat ultima aruncare a a echipei iar pe contraatac Davis Bertans nu a avut mai mult noroc, irosind șansă letonilor de a ajunge într-o semifinală istorică. 

Nemții au avut jocuri mai echilibrate cu doar două națiuni, Australia în primă fază și Letonia recent. Victoriile cu Slovenia sau Finlanda au venit la pas însă Dennis Schroder a fost cel care a dat emoții în partida cu Letonia deoarece a avut 4/26 fin acțiune cu primele 12 tentative ratate.

Vestea bună este că Franz Wagner nu a părut deranjat de accidentarea de la gleznă în jocul recent cu Letonia și ar putea fi un contribuitor important în jocul următor, el având experiența și nivelul necesar prin faptul că joacă în NBA, la Orlando Magic, și cunoscând totodată toți adversarii. 

Nemții au obținut și ei biletele pentru Olimpiada de la Paris alături de Serbia și gazda Franța. Echipa are un bronz la Mondiale și un loc 7 la jocurile olimpice, asta ca reper pentru cele mai bune rezultate.

„Tocmai am învins Letonia. Germania este în semifinala Cupei Mondiale”, a spus germanul Moritz Wagner. „Nu mă întreba despre SUA. O să mă bucur de asta și apoi mă voi gândi la SUA mâine.”

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe SUA v Germania

Pe 20 august la Abu Dhabi am avut un amical de gală între SUA și Germania, americanii având te tras pentru a întoarce soarta meciului, victorie cu 99:91 dar nemții au condus și cu 16 puncte la mijlocul sfertului 3.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru SUA v Germania

SUA pornește ca mare favorită însă nemții au suficinte arme pentru a le face viața grea americanilor, astfel recomand un h +10.5 puncte în favoarea Germaniei aici, cotă 1.87 la Betano pariuri sportive.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SUA vs Germania Pont: Germania câștigă

SUA pornește cu prima șansă la orice competiție indiferent de lot sau adversar. Totuși Germania are suficiente arme pentru a rămâne competitivă și voi miza pe nemți aici, cea mai mare cotă venind din oferta Betano pariuri sportive. Theis și Voigtmann îi vor face viața grea lui Jackson Jr sub panou iar apărarea nemților poate fi determinantă în stabilirea învingătoarei. Americanii au profunzime, au posturile dublate dar lipsesc numele consacrate iar experiența acestora la nivel internațional nu este impresionată. Germania în schimb are șansa să se califice pentru prima dată în istorie într-o finală de Cupă Mondială iar actualmente are cel mai puternic lot și cea mai bună oportunitate din toate timpurile să facă acest lucru. Nemții i-au intimidat enorm pe americani în urmă cu 3 săptămâni și au destule atuuri pentru a produce cel mai mare șoc de la această ediție.

Ponturi baschet Cupa Mondială

Germania câștigă

5.90
SUA vs Germania

08 Sep 23, 15:40

Miza: 8/10
Cota: 5.90
Status: Castigat

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI