1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. SUA vs Canada

SUA vs Canada. Pariuri Ponturi Baschet, Cupa Mondială, 10.09.2023.

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-09-09 08:43:00

Ponturi baschet Cupa Mondială

10 Septembrie 2023

SUA

SUA

versus
Canada

Canada

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru SUA v Canada

Principalele favorite la titlul mondial vor juca doar pentru bronz la această ediție. SUA și Canada au dezamăgit la această ediție, mai mult americanii, însă acum nu le rămâne decât tentativa de a pleca acasă cu o medalie. Pariul propus pentru acest eveniment îl găsiți la finalul analizei. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SUA: Forma echipei, știri și statistici

Toată lumea se aștepta ca eșecul cu Lituania din Main Round să îi trezească pe americani și ca urmare aceștia să fie mai vigilenți. Acest lucru s-a întâmplat în partida cu Italia din sferturile de finală când echipa a câștigat cu 100:63, dominând meciul cap coadă. 

A urmat meciul cu Germania și lipsa de experiență s-a văzut și mai mult. Cu o echipă tânără și plină de potențial, Steve Kerr a făcut un plan modest împotriva nemților iar aceștia i-au arătat cu adevărat care e slăbiciunea echipei, defensiva. După ce Lituania a marcat 110 puncte în fața lor și Germania a făcut deranj mare marcând 113 puncte, suficinte pentru a învinge SUA și a provoca totodată cel mai mare șoc al acestei ediții. 

Expansiunea NBA continuă crească din ce în ce mai mult la nivel global și faptul că alte națiuni au jucători acolo fac posibile aceste victorii împotriva americanilor. Nemții îl au pe Dennis Schroder, pe Franz și Mo Wagner dar și Theis a trecut prin cel mai tare campionat din lume. Jucătorii din NBA tind să fie priviți ca talente superioare datorită salariilor uriașe iar expunerea la mass-media alături de antrenamentele nebunești fac ca acest eșec cu Germania să fie greu de digerat.

„Îți arată doar creșterea baschetului la nivel internațional, cât de buni au devenit acești jucători de-a lungul anilor”, a spus Drummond. „Fără lovituri împotriva SUA. Acești băieți la nivel internațional s-au îmbunătățit mult, iar echipele s-au îmbunătățit mult. Deci nu este o surpriză pentru mine, au jucat din greu, a fost un joc grozav, șuturile nu au căzut, câteva greșeli pe parcursul jocului i-au afectat.” Drummond este unul dintre cei mai buni jucători care au jucat pe poziția de centru în ultimele 15 sezoane din NBA. 

Cifrele echipei indică o medie de 102.6 puncte marcate per meci și 82 primite. La toate capitolele americanii au dominat oponenții dar diferența a fost făcută la mustață. Totodată observăm un procentaj de 40.4% din spatele arcului de cerc și 53.8% din acțiune. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Canada: Forma echipei, știri și statistici

Canada era a doua favorită la câștigarea aurului după SUA. Cu un lot foarte tânăr și cu Shai Gilgeous-Alexander liderul echipei, canadienii au dominat prima parte a turneului dar mai apoi s-au vazut fisurile echipei. Prima data a venit eșecul șocant cu Brazilia iar după Spania a fost aproape să elimine echipa încă din Main Round dar aceștia au avut o revenire de senzație în sfertul 4 cu ibericii.

În sferturile de finală echipa a dat peste Slovenia lui Luka Doncic și a făcut cel mai bun meci de la această ediție, scorul de 100:89 nu a arătat exact evoluția aproape perfectă a echipei. Shai Gilgeous-Alexander a avut 31 de puncte, 10 recuperări și 4 assisturi acolo iar Barrett a adăugat 24 de puncte. 

Serbia a demonstrat încă o dată că are cea mai bună apărare din acest turneu și a câștigat cu 95:86 în fața canadienilor. Canada a permis europenilor să aibă 62.1% din acțiune și au încasat o mulțime de puncte ușoare din vopsea. 

„Acești băieți au jucat foarte, foarte greu”, a spus Fernández. „Nu avem prea multă experiență jucând aceste jocuri, eu în primul rând și grupul nostru de băieți, dar dacă continuăm să facem ceea ce facem, cred că vom fi foarte buni. Sunt încântat pentru viitorul nostru, sunt încântat pentru acești tipi și tinerii care vin.”

Faptul că echipa a obținut calificarea la Olimpiada de la Paris de anul viitor și are șansa lano medalie aici face ca această campanie să fie una extrem de reușită. 

Canada are o medie de 94.7 puncte marcate per meci și undeva la 78.7 primite. Procentajul de la 3 puncte este de 39.4% iar cel din acțiune de 49.8%

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe SUA v Canada

La Americup anul trecut am asistat la o victorie a americanilor, 84:80, dar acolo au evoluat jucători tineri, din colegii majoritatea. 

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru SUA v Canada

SUA pornește ca favorită aici însă la ce apărare au postat de-a lungul competiției mă aștept ca rivalii de pe continent să poată depăși pragul de 89.5 puncte marcate în fața lor, astfel canadienii au 1.65 la Superbet pentru a izbuti acest lucru.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SUA vs Canada Pont: Peste 187.5 puncte

Medalia de bronz nu reprezintă o miză prea mare pentru americani pe când Canada s-ar mândri cu o astfel de performanță. Ambele națiuni au arătat excelent pe plan ofensiv și apărările au dezamăgit în fiecare tabăra, astfel ochim over-ul la acest duel, cota fiind selectată din oferta Superbet pariuri sportive. Americanii au peste 102 puncte marcate la această ediție iar rivalii lor de pe continent sar de 94 de puncte marcate. Aportul fizic nu va fi la fel de însemnat, majoritatea jucătorilor evoluează în NBA iar tempo-ul ar trebui să ajute această alegere. Canada a marcat minim 85 de puncte în fiecare din ultimele 3 partide, cu Spania, Slovenia și Serbia pe când SUA a depășit baremul de 100 de puncte înscrise în cele mai recente 3 partide, cu Lituania, Italia și Germania.

Ponturi baschet Cupa Mondială

Peste 187.5 puncte

1.75
SUA vs Canada

10 Sep 23, 11:30

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI