1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Slovenia vs Japonia – Basketball Olympic Games - Tokyo 2020. Japonia speră la un loc în playoff!

Slovenia vs Japonia – Basketball Olympic Games - Tokyo 2020. Japonia speră la un loc în playoff!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-07-28 21:16:00

Basketball Olympic Games - Tokyo 2020

29 Iulie 2021, 07:40

Slovenia

Slovenia

versus
Japonia

Japonia

1.85

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Slovenia v Japonia

Slovenia a reușit un succes categoric în fața Argentinei în primul meci de la Jocurile Olimpice, în timp ce Japonia a cedat în fața Spaniei tot în prima etapă a grupelor și tot la o diferență considerabilă.

După prima etapă, Slovenia este lideră în Grupa C, la egalitate cu Spania, în timp ce Japonia și Argentina împart ultimele două poziții din clasament.

Slovenia și Japonia nu s-au mai întâlnit nicioadată în istorie, fiind la prima dispută la Jocurile Olimpice.

Dacă pentru sloveni este prima apariție la acest turneu de vară, pentru japonezi va fi a 7-a participare la Jocurile Olimpice, prima fiind în 1936.

Partida Slovenia – Japonia se va desfășura pe 29 iulie, de la ora 7:40 pe Saitama Super Arena (Tokyo).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

Slovenii sunt neînvinși de 7 partide consecutive, iar în ultimele 10 disputate au cedat un singur duel.

La Jocurile Olimpice disputate în acest sezon au reușit să se impună în primul meci, scor 118-100 în fața Argentinei.

A fost un duel în care au cedat un singur sfert adversarilor, în final și în care au izbutit 84 de Field Goals, 59 de recuperări și 17 assisturi.

Cel mai bun om de pe teren a fost Luka Doncic, care a reușit nu mai puțin de 48 de puncte, 11 recuperări și 5 assisturi.

Acesta a fost urmat de Klemen Prepelic cu 22 de puncte, Vlatko Cancar cu 12 și Mike Tobey cu 11.

Tobey a bifat cele mai multe recuperări 14, în timp ce Luka Rupnik a fost al doilea pasator cu 4 assisturi reușite.

După acest meci, Slovenia este lider în Gurpa C cu maxim de puncte, la egalitate cu Spania și peste Japonia și Argentina.

Slovenia este în cea mai bună perioadă din istorie, cu un Luka Doncic într-o formă de invidiat, după un sezon foarte bun reușit în NBA.

Ultimul duel al grupei va fi împotriva Spaniei, o nouă partidă grea pentru naționala Sloveniei la debutul la Jocurile Olimpice.

Japonia: Forma echipei, știri și statistici

Japonia au revenit la Jocurile Olimpice după o pauză de 44 de ani, de la Olimpiada de la Montreal, din 1976, atunci când au ocupat locul 11 la finalul competiției.

În cele 6 participări, cea mai mare performață a naționalei nipone a fost un loc 9 ocupat la Berlin, în 1936.

Dacă la nivel olimpic nu au rezultate foarte bune, în Campionatul Asiei au reușit să obțină medalia de aur de două ori, în 1965 și 1971.

Nici în cadrul Campionatului Mondial nu a rezultate foarte bune, de multe ori reușind doar clasări modeste în grupe.

În actuala campanie de la Jocurile Olimpice, Japonia au început cu un eșec, scor 77-88 în fața Spaniei, una dintre favoritele la acest turneu final.

Chiar dacă au reușit să se impună după pauză în ultimele două sferturi, handicapul de 20 de puncte încasat în prima parte a contat foarte mult, iar acest lucru s-a văzut și în final pe tabelă când au cedat la 11 puncte diferență.

Japonia au reușit doar 64 de Field Goals, 32 de recuperări și 20 de assisturi, într-o confruntare în care au sperat că pot revenit în joc.

Rui Hachimura a fost cel mai bun marcator al echipei nipone cu 20 de puncte, fiind urmat de Yuta Watanabe cu 19 puncte. Yuta a reușit cele mai multe recuperări – 8, în timp ce Daiki Tanaka, alături de Yudai Baba au reușit câte 7 assisturi.

După acest eșec, Japonia este a 3-a în Grupa C, la egalitate cu Argentina, însă au un punctaj mai bun față de formația sudamericană.

Hugh Watanabe și Tenketsu Harimoto au lipsit la primul meci din grupe.

Lotul Japoniei la această Olimpiadă este format majoritar din jucători ce evoluează în campionatul intern, însă au și 3 stranieri (SUA, Canada și Australia): Yuki Togashi (Chiba Jets Funabashi); Makoto Hiejima (Utsunomiya Brex); Rui Hachimura (Washington Wizards); Leo Vendrame (Sun Rockers Shibuya); Yuta Watanabe (Toronto Raptors), Kosuke Kanamaru (Shimane Susanoo Magic); Yudai Baba (Melbourne United); Gavin Edwards (Chiba Jets Funabashi); Daiki Tanaka (Alvark Tokyo); Avi Schafer (SeaHorses Mikawa); Hugh Watanabe (Ryukyu Golden Kings) și Tenketsu Harimoto (Nagoya Diamond Dolphins).

Julio Lamas este selecționerul Japoniei din 2017. În vârstă de 57 de ani, managerul argentinian a bifat în cariera sa două medalii de bronz și una de aur la Cupa Americii cu națioanala Argentinei, dar și o medalie de argint și una de aur la Cupa Americii de Sud.

Ultimul meci al grupei îl vor disputa în compania Argentinei.

Statistica meciurilor directe Slovenia v Japonia

Cele două formații nu s-au mai întâlnit niciodată în istorie, fiind la primul joc în cadrul unei competiții Olimpice.

Slovenia se află la debutul în această competiție de vară, în timp ce Japonia a mai avut 6 apariții, însă ultima a fost acum 44 de ani.

 

 

Cote pentru Slovenia v Japonia

După succesul categoric obținut în fața Argentinei în prima partidă, pentru Slovenia urmează un nou meci în care vor avea nevoie de o prestație asemănătoare pentru a izbuti al doilea succes la Jocurile Olimpice și pentru a bifa biletele spre playoff.

Japonia speră la un rezultat bun în fața unei alte formații europene, însă sunt conștienți că vor avea un meci poate mai dificil decât cel cu națioanala iberică din prima etapă.

Se anunță un duel interesant în care vedetele din NBA, Luka Doncic (Dallas) și Vlatko Cancar (Denver) pentru sloveni, plus Rui Hachimura (Washington), alături de Yuta Watanabe (Toronto) pentru japonezi vor avea de evoluat în primul meci între țări din istoria echipelor naționale.

La acest pont cu numărul 2, voi miza pe succesul gazdelor, care se vor impune și o vor face la scor în fața unei naționale japoneze ce stă în 2-3 jucători de calibru, iar Superbet pariuri ne oferă o cotă bună: Handicap 1 – 16.5 puncte – cotă 1.55.

Slovenia vs Japonia Pont: Luka Doncic – peste 32.5 puncte

Luka Doncic se află pe un val ascendent și ar trebui să profite de acesta în actualul sezon, în care a reușit un sezon bun la Dallas Mavericks și a început excepțional Jocurile Olimpice cu un maxim de 48 de puncte după primul joc. Dacă prima victimă a fost Argentina, Japonia pare a fi de același nivel, iar Doncic are șanse mari să facă din nou un joc excepțional în care să iasă cel mai bun marcatori și să-și împingă echipa spre victorie. Cu un nou succes, slovenii vor fi cu un pas în playoff, iar duelul cu Spania va fi mai mult pentru a definitiva primele două poziții. Se anunță un nou duel interesant pentru formația europeană, care va avea de înfruntat un nou adversar exotic, de această dată din Asia. Pontul partidei: Luka Doncic – peste 32.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.85 oferită de Sportingbet.

Basketball Olympic Games - Tokyo 2020

Luka Doncic – peste 32.5 puncte

1.85
Slovenia vs Japonia

29 Jul 21, 07:40

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici