1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Slovenia - Israel

Slovenia - Israel - Ponturi Pariuri Baschet Calificări EuroBasket 2025 - 25.02.2024

Curry
Curry

2024-02-24 15:51:00

Calificări EuroBasket 2025

25 Februarie 2024, 19:00

Slovenia

Slovenia

versus
Israel

Israel

2.30

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Slovenia v Israel

Al doilea meci din Grupa E pentru calificările la EuroBasket 2025 pune față în față principalele favorite la primul loc în grupă, Slovenia și Israel.

Analizăm partida din Koper și încercăm să găsim cel mai bun pont la pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

Slovenia a început ezitând cu Ucraina și se vedea condusă încă din începutul meciului. Pe parcurs, până la pauză, Ucraina a diminuant diferența și în a doua repriză a fost doar o formalitate pentru aceștia să învingă aici.

Bineînțeles, sunt lipsiți de aportul lui Luka Doncic, jucătorul lui Dallas Mavericks este în plin sezon și nu poate participa la acțiunea naționalei. Spre deosebire de ultimul turneu final, lipsesc și alte nume grele, pe lângă Doncic nici Goran și Zoran Dragic nu sunt prezenți aici. Cei doi s-au retras de la națională după ultimul turneu final.

Slovenii joacă rapid, aruncă mult de trei puncte. Ăsta e stilul prezent la sloveni indiferent că joacă Luka Doncic sau nu. Este un stil pe care slovenii îl practică și la echipele de club și cel mai bun exemplu este echipa din Ljubljana care, din păcate pentru sloveni, nu a obținut nici măcar o victorie în grupele de EuroCup în acest an.

Meciul cred că va decide ce echipă va putea aborda mai relaxat finalul campaniei de calificare. Din această grupă se califică 3 echipe și cred eu că Slovenia și Israelul își vor disputa primul loc în grupă.

Va fi o partida pe placul slovenilor. Israelul nu știe cum să joace într-un ritm lent. Sau, dacă va fi un ritm mai lent pe care Israelul ar vrea să îl impună, va pierde mult din eficiență. În plus, faptul că aproape toată lumea din națională poate arunca de la distanță este un atuu foarte important pentru aceștia.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Israel: Forma echipei, știri și statistici

Israelul are o misiune pe tărâm sloven chiar dacă aceștia vor fi lipsiți de Doncic. Și ei au de pierdut prin faptul că NBA-ul este în plin sezon și nu pot conta pe Avidja, un jucător care este extrem, extrem de important în componența celor de la Washington Wizards.

În lipsa jucătorului din NBA, greul cade pe jucători mai tineri dar care trebuie să își asume rolul de lider, cel mai bun exemplu fiind Yam Madar, conducătorul de joc al lui Fenerbache care mie, personal, îmi place foarte mult. Și îmi place pentru faptul că are o atitudine de lider. Și trebuie să fie un lider, în special pentru că un alt membru important din naționala Israelului este out, aici vorbim de Tamir Blatt. 

Israelul are shooteri buni. Pe lângă Madar, mă pot gândi la Bar Timor sauo Yovel Zoosman, jucător cu o experiență europeană destul de mare.

Chiar dacă nu a fost un scor cu puncte multe, aici vorbim de meciul cu Portugalia, 72-70, aici lucrurile vor sta altfel. De văzut cum se vor adapta israelienii dintr-un ritm foarte lent într-unul alert pe care ambele echipe și-l doresc în această partidă.

Pentru a scoate maximul din această întâlnire, Israelul trebuie să impună un ritm chiar și mai rapid decât o va face Slovenia. Și cel mai bun exemplu în acest sens este ultimul meci direct, din 2023, atunci când Israelul câștiga cu 87-79 la capătul unui meci în care scorul sfertului 4 a fost de 32-16 pentru oaspeții de astăzi.

Statistica meciurilor directe Slovenia v Israel

Putem nota două întâlniri în istoria recentă. 1-1 este între cele două, in 2023 câștigând Israelul, 87-79, în timp ce în 2022,  Slovenia câștiga cu 75-62.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Slovenia v Israel

Este un meci care este lipsit de jucătorii din NBA. Israelul poate oricând să producă o surpriză. 3.80 este cota pentru ca Israelul sa învingă în Slovenia.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovenia vs Israel Pont: Peste 164.5 puncte

Va fi un meci intens, vor fi multe faulturi și multe libere. Ambele echipe au niste shooteri excelenți, deși sunt lipsiți de principalii actori, principali jucători : Doncic și Avdija. Niciuna din echipe nu este obișnuită cu ritmul lent și cu siguranță vom vedea un tempo rapid, un joc foarte rapid de tranziție și multe aruncări de 3 puncte reușite. De aceea, cred că cea mai bună variantă pentru acest meci rămân punctele marcate, unde mizăm pe minim 165 puncte marcate aici. Singura variantă in care acest pronostic nu ar avea șanse de reușită ar fi ca ambele echipe să rateze foarte, foarte mult; pentru că aruncări vor fi.

Calificări EuroBasket 2025

Peste 164.5 puncte

2.30
Slovenia vs Israel

25 Feb 24, 19:00

Miza: 10/10
Cota: 2.30
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici