1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Frankfurt vs Alba Berlin - Ponturi pariuri Baschet Germania: Bundesliga – Final Stage. 07.06.2020. Oaspeții luptă pentru al 2-lea trofeu al sezonului!

Frankfurt vs Alba Berlin - Ponturi pariuri Baschet Germania: Bundesliga – Final Stage. 07.06.2020. Oaspeții luptă pentru al 2-lea trofeu al sezonului!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-06-06 13:27:00

Baschet Germania: Bundesliga

07 Iunie 2020, 16:00

Skyliners Frankfurt

Skyliners Frankfurt

versus
Alba Berlin

Alba Berlin

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Skyliners Frankfurt v Alba Berlin

Frankfurt au intrat în pauza competițională cu un succes obținut în deplasare la Giessen, în timp ce Alba Berlin nu au reușit să mai câștige un meci de ceva timp.

Cu toate acestea, formația din Berlin s-a aflat în prima parte a clasamentului, în timp ce Frankfurt în a 2-a jumătate.

Partida Frankfurt - Alba Berlin se va desfășura pe 7 iunie de la ora 16:00 pe Audi Dome din Munchen.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Skyliners Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Frankfurt nu au avut un sezon prea bun, reușind doar 2 victorii în ultimele 10 partide, însă au primit șansa de a evolua în playoff. Aceștia s-au clasat pe 14 înaintea pandemiei, contorizând doar 6 victorii și 12 puncte în 21 de meciuri.

După 6 insuccese consecutive, Frankfurt au bifat un prim succes, 90-82 la Giessen, o victorie ce a mai ridicat moralul echipei.

Frankfurt au avut 39 de recuperări, 27 de assisturi și 18 de faulturi, într-o partidă ce a fost extrem de echilibrată.

Echipa a intrat cu un avans de 12 puncte la pauză, au cedat sfertul 3 la 4 puncte, iar în ultimul au încheiat la egalitate 27-27, obținând primul succes după o pauză lungă.

Leon Kratzer a fost ales cel mai bun jucător al partidei după ce a reușit în 30 de minute să marcheze 23 de puncte, sa bifeze 12 asissturi și să ofere 1 pasă.

Lamont Jones a izbutit aceleși număr de puncte – 23 ca și colegul său, însă în 32 de minute.

Giessen a mai reușit pe lângă cele 82 de puncte și 24 de recuperări, 21 de assisturi și 20 de faulturi, iar cel mai bun mai bun jucător a fost Matt Tiby cu 18 puncte, 3 recuperări și 5 assisturi bifate în 29 de minute. Al doilea marcator a fost Stephen Browon cu 17 puncte în 34 de minute.

Ca și celelalte echipe, Frankfurt au și ei jucători lipsă, antrenorul Sebastian Gleim nu se poate baza pe serviciile lui Gordie Herbert – care nu se va mai întoarce în sezonul următor, dar îl pot suplini cu Lamont Jones și Tez Robertson.

Cu toate acestea, la echipă au mai venit Yorman Polas Bartolo – jucătorul anului în Bundesliga și lituanianul Gytis Masiulis.

Leon Kratzer este accidentat, iar Matt Mobley, Daniel Schmidt și Darius Carter nu au făcut deplasarea cu echipa la Munchen.

Frankfurt face parte din Grupa B, alături de Riesen Ludwigsburg, Alba Berlin, Rasta Vechta și Brose Bamberg.

Etapa următoare vor evolua împotriva lui Ludwigsburg.

Alba Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Alba Berlin au intrat în pauză competițională cu doar 1 succes obținut în ultimele 5 meciuri, victoria de acasă cu Bamberg (107-70).

În precedentele 10 meciuri în toate competițiile, formația din Berlin a reușit 5 victorii, dintre care una a fost obținută în overtime (112-106 la Ulm).

În Euroliga, la fel ca și Bayern, Alba Berlin au avut un sezon dezastruos, fiind a 16-a cu doar 9 victorii în 28 de jocuri. Aceștia s-au aflat deasupra echipei bavareze și a rușilor de la Zenit.

În Bundeliga, Alba Berlin s-a clasat mult mai bine, pe 4 cu 14 victorii și 28 de puncte adunate în 19 jocuri.

La ultimul meci din campionat, berlinezii au pierdut în deplasare, scor 91-82 la Crailsheim Merlins.

A fost al 3-lea insucces consecutiv suferit de echipă, după cele din Euroliga cu Baskonia și Barcelona.

Cu Merlins, Alba Berlin nu au reușit decât să se impună într-un singur sfert, la 5 puncte diferență, acest lucru fiind prea puțin pentru a reveni în joc.

Pe lângă cele 82 de puncte, echipa a mai reușit 26 de recuperări, 23 de assisturi și 20 de faulturi.

Martin Hermannsson a fost cel mai bun jucător al echipei reușind 22 de puncte, 1 recuperare și 9 assisturi în 28 de minute.

Niels Giffey a fost al doilea marcator cu 14 puncte bifate în 22 de minute.

Aito Garcias nu a mai revenit din Statele Unite, iar cu toate acestea antrenorul echipei, Aito Garcias, a decis să nu aducă un înlocuitor.

Tim Schneider este accidentat și va lipsi, însă berlinezii l-au recuperat pe Stefan Peno după o lungă perioadă de inactivitate, fiind apt de joc.

Alba Berlin speră să câștige campionatul după ce au reușit să triumfe în Cupa Germaniei.

Aceștia fac partea din Grupa B, alături de Frankfurt, Riesen Ludwigsburg, Rasta Vechta și Brose Bamberg.

Etapa următoare vor evolua împotriva lui Brose Bamberg.

Statistica meciurilor directe Skyliners Frankfurt v Alba Berlin

Frankfurt nu au câștigat nicio confruntarea în fața celor de la Alba Berlin în ultimele 5 jocuri. În 4 din cele 5 dispute, echipa din Berlin s-a impus la o diferență destul de mare.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Alba Berlin – Frankfurt 87-53 (2019);

Frankfurt - Alba Berlin 86-99 (2019);

Frankfurt - Alba Berlin 70-105 (2019);

Alba Berlin – Frankfurt 87-74 (2018);

Alba Berlin – Frankfurt 106-69 (2018).

Cote pentru Skyliners Frankfurt v Alba Berlin

Alba Berlin este favorită clară să se impună în acest joc, ținând cont de lotul echipei, dar și de întâlnirile directe dintre cele două.

Frankfurt nu au mai câștigat împotriva lui Alba Berlin din 2017, de la succesul de acasă, 90-84.

Va fi un meci interesant, ținând cont că Alba Berlin se va concentra doar pe campionat.

Voi merge pe succesul oaspeților, care se vor impune la o diferență destul de mare: Handicap Alba Berlin – 13.5 puncte – cotă 1.75 oferită de SuperBet.

Skyliners Frankfurt vs Alba Berlin Pont: Alba Berlin – peste 85.5 puncte

Frankfurt au avut cel mai slab atac în sezonul regulat, cu o medie de 75.5 puncte/meci, în timp ce Alba Berlin au avut un atac ceva mai bun ținând cont că au avut 2 jocuri în minus față de adversari – 93.3 puncte/joc. Formația din Berlin a marcat peste 80 de puncte în 4 din ultimele meciuri, indiferent de rezultatul final, în timp Frankfurt au 2 jocuri în care nu au ajuns la 80 de puncte. Voi miza pe atacul oaspeților, care vor avea nevoie de un succes pentru a începe în forță competiția. Pontul partidei: Alba Berlin – peste 85.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.67 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici