1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Shenzhen Aviators vs Beijing Ducks - Ponturi pariuri Baschet China – Liga CBA. 16.07.2020. Oaspeții merg din succes în succes!

Shenzhen Aviators vs Beijing Ducks - Ponturi pariuri Baschet China – Liga CBA. 16.07.2020. Oaspeții merg din succes în succes!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-07-15 21:27:00

Baschet China – Liga CBA

16 Iulie 2020, 14:35

Shenzhen Aviators

Shenzhen Aviators

versus
Beijing Ducks

Beijing Ducks

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Shenzhen Aviators v Beijing Ducks

Shenzhen au cedat un nou joc, în partida precedentă, în fața lui Xinjiang, în timp ce Beijing Ducks au evoluții mult mai bune, reușind să rămână neînvinși de câteva meciuri.

Gazdele se află sub linia de playoff, cu șanse minime de caficare în fazele superioare, în timp ce oaspeții nu renunță la lupta pentru un loc în sferturi.

Partida Shenzhen – Beijing Ducks se va desfășura pe 16 iulie, de la ora 14:35 pe Longgang Grand Games Center Stadium.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Shenzhen Aviators: Forma echipei, știri și statistici

Shenzhen au bifat etapa trecută al 2-lea eșec consecutiv și al 3-lea din ultimele 5 etape, după ce au fost învinși de Xinjiang cu scorul de 122-86.

De la reluarea sezonului, echipa a izbutit doar 5 victorii în 11 etape, fiind în acest moment în afara locurilor de playoff.

Cu Xinjiang, Shenzhen nu au avut prea mari șanse, fiind conduși la pauză la o diferență de 16 puncte, iar până la final aceasta s-a mărit la 36 de puncte. A fost cel mai slab meci din ultimele 5 disputate pentru echipa oaspete.

Zhou Wei a fost cel mai bun jucător al lui Xinjiang cu 30 de puncte și 15 recuperări în 30 de minute, fiind ajutat de Liu Lipeng cu 7 assisturi oferite în 22 de minute.

Pentru Shenzhen, Gu Quan a reușit cele mai multe puncte – 23, în timp ce Zhao Yiming a bifat cele mai multe recuperări – 5, iar Bai Haotian a contribuit cu 5 assisturi.

După acest rezultat, Xinjiang au rămas pe locul secund, cu 31 de victorii izbutite în 40 de confruntări, în timp ce Shenzhen este pe 13 cu 18 succese obținute în 41 de partide.

Etapa următoare, Shenzhen se vor duela cu Zhejiang Guangsha.

Beijing Ducks: Forma echipei, știri și statistici

Beijing merg foarte bine de la reluarea sezonului, aceștia reușind să piardă doar 2 jocuri din cele 10 disputate. Aceștia au ajuns la perfomanța de a bifa 6 victorii consecutive, ultimul eșec fiind la finalul lunii iunie.

La precedentul meci, Beijing s-au impus în fața celor de la Shanxi Zhongyu, într-o partidă care s-a dovedit a fi spectaculoasă.

La pauză, formația din Beijing au intrat cu un avans de 15 puncte, pe care au reușit să-l mărească până la final la 20 de puncte, în condițiile în care au cedat doar un sfert din cele 4.

Cel mai bun marcator al lui Ducks a fost Lin cu 29 de puncte reușite în 21 de minute, fiind urmat de Yudu cu 21 de puncte izbutite în 27 de minute. Yu Xiaochuan cu 11 recuperări și Fang Shuo cu 6 assisturi au contribuit la succesul echipei.

Pentru Shanxi, Ren Junwei a marcat 24 de puncte, fiind completat de Zhai Zhiqiang cu 9 recuperări și Tian Guisen cu 3 assisturi. Zhiqiang a fost al 2-lea marcator al echipei cu 22 de puncte reușite în 22 de minute.

În urma acestui rezultat, Shanxi au coborât până pe 11, cu 22 de victorii în 41 de meciuri, în timp ce formația din Beijing se află pe 4 și luptă în continuare să rămână pe ultimul loc ce îi califică direct în sferturi.

Etapa următoare, Beijing Ducks vor evolua împotriva lui Guangzhou.

Statistica meciurilor directe Shenzhen Aviators v Beijing Ducks

Ultima oară când Shenzen au câștigat pe teren propriu a fost în noiembrie 2019, la 5 puncte diferență, însă în ultimele 2 jocuri, Beijing au fost cei care s-au impus.

În precedentele 5 partide, gazdele au triumfat de 3 ori, în timp ce oaspeții au reușit 2 victorii.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Beijing Ducks - Shenzhen Aviators 91-87 (2020);

Beijing Ducks - Shenzhen Aviators 102-100 (2019);

Shenzhen Aviators – Beijing Ducks 109-104 (2019);

Shenzhen Aviators – Beijing Ducks 118-107 (2019);

Beijing Ducks - Shenzhen Aviators 83-94 (2019).

Cote pentru Shenzhen Aviators v Beijing Ducks

După ultimele rezultate, Beijing Ducks au ajuns pe locul 4, poziție ce îi duce direct în sferturile de finală. Aceștia au nevoie de un succes împotriva lui Shenzhen pentru a se menține pe acest loc și de ce nu, de a urca o poziție mai sus, fiind la o singură victorie distață de locul 3, ocupat de Zhejiang Guangsha.

Shenzhen sunt departe de locul 12, ultimul ce-i poate trimite în optimile de finală, ocupat în prezent de Fujian.

La ultimele 2 confruntări între Shenzhen și Bejing oaspeții s-au impus la diferențe de 4 respectiv 2 puncte diferență, iar la cum evoluează ambelele echipe în acest sezon este posibil să avem un prim meci în care Ducks se vor impune catergoric.

Voi merge pe succesul oaspeților, care vor triumfa la o diferență bună: Handicap Beijing Ducks – 11.5 puncte – cotă 1.60 oferită de Betano.

Shenzhen Aviators vs Beijing Ducks Pont: Beijing Ducks – peste 94.5 puncte

Beijing au cel mai modest atac din Liga CBA, cu o medie de 95 de puncte marcate/meci, sub codașa Bayi Rockets sau Sichaun, însă cu toate acestea au reușit să fie în top 4 cele mai bune echipe ale sezonului. De cealaltă parte, nici Shenzhen nu se pot lăuda cu un atac prea bun, cu o medie de 99 de puncte/joc, însă nivelul echipei este mult mai slab față de cel al adversarei. Cel mai mare atuu al oaspeților este apărarea extrem de bună, care în 40 de jocuri a încasat cele mai puține puncte, în medie 91.3 puncte/joc. Ținând cont de evoluțiile anterioare, voi miza pe ofensiva oaspeților, care va face tot posibilul să marcheze la fel de multe puncte ca la ultimul meci. Pontul partidei: Beijing Ducks – peste 94.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.75 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici